Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa dajte i na mene edna ili pokazete maku kako se skenirat ako moze?
Procitaj unazad zadnje 100 ajd nemora 100 al zadnje 50 strane imas i liste koje rade a i sve kako se skanira.
Pa ako se ne moze i ovde naci sve o listama i skenerima onda neznam sta da kazem.

Najbolje je poslati ti listu i sve sredjeno ajd malo procitaj i naci ces

pa imam nekoj siskener po ime Playlist Scanner & Checker ali ne naoga nisto com mi rabote poveke od 8 casa i nema nisto izgleda deka se stari listite? pa dosadno e se a baras od nekoj da dobies nsto pa sakam sam da si najdam po net inaku sum nov o ovaa problematika blagodaram na oni sto mi pomagnaa?

pa imam nekoj siskener po ime Playlist Scanner & Checker ali ne naoga nisto com mi rabote poveke od 8 casa i nema nisto izgleda deka se stari listite? pa dosadno e se a baras od nekoj da dobies nsto pa sakam sam da si najdam po net inaku sum nov o ovaa problematika blagodaram na oni sto mi pomagnaa?
imas pm

Ovaj ne daje nikakve liste,samo laze ljude

Procitaj unazad zadnje 100 ajd nemora 100 al zadnje 50 strane imas i liste koje rade a i sve kako se skanira.
Pa ako se ne moze i ovde naci sve o listama i skenerima onda neznam sta da kazem.

Najbolje je poslati ti listu i sve sredjeno ajd malo procitaj i naci ces
bas to swede....tko malo procita unazad moze zaista sebi naci listu ....skenera koliko hoces...a listi isto...

Strpite se ljudi malo
Dace kingdali liste svakom ko je
trazio

ja sam za godinu dana koliko sam na ovom forumu naucio svasta o iptv i o skeniranju
liste kolko hoces ali nikako da resim problem banovanja sa nekih servera..... zato sto imam
fiksnu adresu preporucujem svima koji nisu bili na svim casovima da obnove gradivo
a ne samo "daj liste".... razmena liste je ok

I to je tacno da unazad 100 stranica ima razgovora o skeniranju.ali
Sta treba ubaciti u te skenere i kako napraviti kombo liste nisam procitao.
Treba to objasniti ljudima kako napraviti kombo liste i gde ih ubaciti.
Ako nisam u pravu neka me neko demantuje.
Hvala

I to je tacno da unazad 100 stranica ima razgovora o skeniranju.ali
Sta treba ubaciti u te skenere i kako napraviti kombo liste nisam procitao.
Treba to objasniti ljudima kako napraviti kombo liste i gde ih ubaciti.
Ako nisam u pravu neka me neko demantuje.
Hvala
kombo liste ima razne tipa janko marko adnan 1234 ali takve liste ima sve manje kombo je naj bolje napraviti
sam u text formatu i gde ubaciti to pa u open file i pustis ga da mulja i onda te covek banuje zato sto 100000 puta pokusavas da mu provaljujes server :lolzz:

Tako je kingdali...sram vas i stid bilo:X3:

Tako je slazem se al Kingdali zajebava malo ....kad vec objavljujes da imas 160 lista onda i sam znas kako je ovde odma se nadje neko da zatrazi moras biti tu za svaki slucaj.
Ajd podeli to sto imas ...pa idemo dalje

Al mi fali neko ovde ...mislim na @internacional
Niko ga ne spominje...dal samo meni fali ...inace on to podeli zacas...svaka cast tebi king ali jedan je internacional.

Ako citas ovo javi se i gde si nestao ...jesi na zimovanje otiso ???
navrati malo vidi sta se radi pa makar na kratko...
Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom