A
Avenger99
Гостин
Па можно ли е бе, овај да ни беше премиер 10 години?
Дај му слика или видео како се става изолација.ИЗОЛАЦИЈА
Која изолација бе неандерталец? Дали воопшто знаеш што е изолација и каде се употребува? Дали имаш претстава каде се става изолација??
Леле, ова било мнооогуу полошо од што мислевме!
Не не, ова било ИЗОЛАЦИЈА, значи прво ова оди па над него од тој мермерот СКАПТони или кила? Коа ќе почнат овие од ветер да се кршат, само ѓубре ќе ни остане од кулисите паторови, од селото потемкиново.
Де просветли не што е ..ИЗОЛАЦИЈА zz:
Која изолација бе неандерталец? Дали воопшто знаеш што е изолација и каде се употребува? Дали имаш претстава каде се става изолација??
Леле, ова било мнооогуу полошо од што мислевме!
Реакцијата ќе беше онака како што би реагирал просечен талибанец.Замисли па таа таблата кај Богданци да беше поставена ако на власт беше СДСМ..
Бегај бе, тебе господ не те просветлува ние на форумов ќе те просветлиме.Де просветли не што е ..
Па вие кукате цело време стиропор не ја...
И триумфалната кукаше еден поназад од стиропор а она од мермер да ти била...
Sent from my MI+5s using Tapatalk
Ахам. Изолација.Што смешно е кога покажуваат стиропор шарените ваљда изолација на куќи од метал прават.
Almeida детуле се ужелев за Скопје кога спомна сонце...шеснаестокрако...Старо, ај бе састај се малку! Какво сонце беше денеска у Скопјево, си ја напунил глупости темава, цел ден. Да ја имаше таа пара ќе фатеше негде лево-десно. Фати воздух малку, кои се овие пцовки човече!?
Миле, ми текна! Тоа личи на меwмеw, ама не е, поефтино е.Не не, ова било ИЗОЛАЦИЈА, значи прво ова оди па над него од тој мермерот СКАП
Па еве де ја неандреталец глуп не знам де кажи што материјал се користи за фасади..Бегај бе, тебе господ не те просветлува ние на форумов ќе те просветлиме.
ИЗОЛАЦИЈА
За изолација или за фасада?Па еве де ја неандреталец глуп не знам де кажи што материјал се користи за фасади..
И за двете ајде...За изолација или за фасада?
Со таа понуда Зајко е ставен во сендвич, или ќе и го дудла на шошоните или ќе зависи од Грујо, која опција и да ја избере неговиот рок е со ограничена употреба, за твоја жал!Ретардиран обид на Грујо за да дојде на власт е таа понуда кон Заев. Дури и ти го знаеш тоа. Прво научи демократија што е и кој за што преговарал па после скокај. Не знаеш што збориш, изгубен си.
Ti si stvarno ekstra glup i ne prosetan covek, abe znaes ti voopsto kako se gradi barok i kakvi materijali se koristat?И за двете ајде...