Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
Dali znae nekoj posrednik sto e spremen so luge da na nekoj sto pominal interviju da mu izdade gradjanstvo za mesec dena poslem toa za dobra suma na pari ?

Член од
3 јули 2012
Мислења
22
Поени од реакции
12
Ova temata ja imate odneseno skros off topic. Od dokumenti i procedura za bugarski pasos do: Brexit, Dali ima detski dodatok vo germanija, Dokolku imam bolka i pecenje pri mokrenje sto mi e sovet?.
Daj bidete malku pokoncizni

Член од
19 јуни 2015
Мислења
414
Поени од реакции
623
Дечки, темава е за бугарско државјанство

Ајде да се вратиме на неа!

Член од
22 февруари 2011
Мислења
62
Поени од реакции
40
Toa drzavata ni e off, vie za temata na forumot se zalite.

Ne se prajte zapadnjaci predvreme de.

Inaku
Dali znae nekoj posrednik sto e spremen so luge da na nekoj sto pominal interviju da mu izdade gradjanstvo za mesec dena poslem toa za dobra suma na pari ?
ako znae nekoj vakov posrednik .. ?

Член од
6 февруари 2015
Мислења
23
Поени од реакции
24
Imase nekoj prasa za potpis kolku se ceka od vicepremierot ako se sekavam rece 7 februari . Ja cekav 2 meseci tocno max e 3. Znaci 7-10 april ili max 7 maj

E2E

Член од
11 март 2017
Мислења
79
Поени од реакции
47
Дали знае некој за новините кои ќе се воведуваат за статусите при проверка како ќе идат сега? Дали ќе има финална или како ќе идат последователно после задолжителна. Слушнав дека ќе има само една комисија после задолжителна и ако пројдеш идеш на потпишување директ. Некој инфо за ова ?????

Член од
26 февруари 2017
Мислења
12
Поени од реакции
14
Mozi nekoj da mi kazi dali so ovoj dokument mozam da dokazam poteklo? 17200651_10210863823825826_1950457113_o (1).jpg

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Istoto i jas go postirav pa ocekuvav nekoj da napise dali toa bi odelo na nasa korist ili steta

'' През последната година позицијата на директор в дирекција "Б'лгарско гражданство" е особено ветровита. Екатерина Захариева отстрани постојанната р'ководителка Катја Матева заради с'мненија за изв'ршени нарушенија. Проверката на инспектората показва, че такива нјама.

Разследване на Mediapool показа, че рокадата е мотивирана от желанието да се направи услуга на ВМРО, които натискат за раздаване на б'лгарски паспорти на македонци (и не малко албанци) без доказателства. Катја Матева беше пречка в този процес. ''

Последните два пасуса кажуваат дали е добро ова за нас или не. Изгледа ќе фатат нов правец. Лош. За нас. Јбг

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom