concrete
alte Esel
- Член од
- 22 март 2005
- Мислења
- 12.248
- Поени од реакции
- 1.703
па и да сака неможе да повикува , тој само шушка на војна..,ко сите змии...Во ниеден дел Геро не повикува на војна.
па и да сака неможе да повикува , тој само шушка на војна..,ко сите змии...Во ниеден дел Геро не повикува на војна.
мислиш на ова чупево скоро вратено од гасајбајтерство во Лондон??? мислам дека имам налетано на работодавецот и у една кафана накај Елбасан која служи добра храна...вози некој ебано голем џип
Seceno, lepeno,montirano!мислиш на ова чупево скоро вратено од гасајбајтерство во Лондон??? мислам дека имам налетано на работодавецот и у една кафана накај Елбасан која служи добра храна...вози некој ебано голем џип
могуќе зело можно, типот чие име нормално ќе го преќутам се пофали како една од неговите штитенички далеку добуткала до пратеничка и тоа многу агресивна за албанската кауза. Кога ќе го видам следен пат , ќе проверам....., а за атер на Zarniwoop ќе распрашам за тоа црното.., може го продаваат ефтиноSeceno, lepeno,montirano!
Eeee pak tepajte gi i kolnete gi policajcite.... sega vi preostanuva puvki na forumov da prodavate...Јово Вангеловски, по професија кум на Трајко Вељановски е нов претседател на Врховен суд на РМ.
Факинг приватна паторова библиска земја.
..пишуј одма амандман ова да се стаи у центар на знамето, наместо шипатарскиот византиски орел..:Јово Вангеловски, по професија кум на Трајко Вељановски е нов претседател на Врховен суд на РМ.
Факинг приватна паторова библиска земја.
Не верувам у бог, ама изглеа постои и многу сум му згрешил штом ме казнил да ти ги читам овие твои супер-глупи постови. Состави една книга од нив и продавај ги на земјите од трет свет, ќе ги користат за мачење затвореници, а и ти еднаш као за промена ќе заработиш пари чесно...пишуј одма амандман ова да се стаи у центар на знамето, наместо шипатарскиот византиски орел..:
сфе е опфатено со еден потез кичицом...
....а бе Almeida што само закераш, на внуци ќе раскажуеш со кого курташак муабет си правел и си се заебаал на Кајгана...., нема да ти веруат , ќе тврдат дека ги лажеш....Па башка поканет на ручек да продужите муабет, со најнов џип до извикана биртија да се одвезете , а ти :...ма гони се у лепу пизду материну..Ти гарантирам , ќе се чудат и крстат како такви паметни деца можат да бидат потомци на таква будала од дедо. Ќе бараат да им се провери ДНК....Не верувам у бог, ама изглеа постои и многу сум му згрешил штом ме казнил да ти ги читам овие твои супер-глупи постови. Состави една книга од нив и продавај ги на земјите од трет свет, ќе ги користат за мачење затвореници, а и ти еднаш као за промена ќе заработиш пари чесно.