Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
gotov si sega te imam i tebe? koj imas ? ti nisto nemas :) moze da imas onie nelegalnive paneli i taka natamu a vo skoro vreme i tie ke gi nemate ;)
Има и легални панели? Кажи кои се тие :).
Лесно нема ја најдеш мојата ИП, знам и јас понешто :). Ти кажав немаш гајле од мене, стави си армиранобетонска конструкција за заштита :), мене не ми е интересна таа листа :).

lijepa noć,svima koji su budni....
zanima me,oni koji su skidali ProgDVB,imaju li kakve rezultate....kao ovo....?ProgDVB.jpg[DOUBLEPOST=1489282412][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1489284835][/DOUBLEPOST]nije reklama....ali spemno za skeniranje....N1 HD info.jpg

Последно уредено:
lijepa noć,svima koji su budni....
zanima me,oni koji su skidali ProgDVB,imaju li kakve rezultate....kao ovo....?Прегледај го приврзокот 166584[DOUBLEPOST=1489282412][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1489284835][/DOUBLEPOST]nije reklama....ali spemno za skeniranje....Прегледај го приврзокот 166586
zok2009 program je extra, hvala. Evo instalirao sam ga i radi besprekorno, ljudi ubacite dobru listu i uzivajte!
laZP4sf.jpg
[DOUBLEPOST=1489290944][/DOUBLEPOST]Takodje, ko ne zna, program ima i svoje kanale u sekciji Internet TV i tako izaberite drzavu iz koje zelite da gledate i uzivajte ;)
tKihEHr.jpg

Последно уредено:
Pozdrav !!!

Ovo je dobro pocelo sada sa skaniranjem......evo jos jedan program pa malo proucite sta sve moze snjim mada ima jos al eto za sad toliko.Nadam se da ce neko vise objasniti kako ovo radi mislim na ove iskusnije Hackere.

HTTrack Website Copier---https://www.httrack.com/

Evo kako moze izgledati pa sad ko voli experimentisati ........

345.JPG

Последно уредено:
dobro jutro hackeri[DOUBLEPOST=1489311404][/DOUBLEPOST]ima lineko c liniju za max tv koja radi duze a kosta nula eura?

Pozdrav !!!

Ovo je dobro pocelo sada sa skaniranjem......evo jos jedan program pa malo proucite sta sve moze snjim mada ima jos al eto za sad toliko.Nadam se da ce neko vise objasniti kako ovo radi mislim na ove iskusnije Hackere.

HTTrack Website Copier---https://www.httrack.com/

Evo kako moze izgledati pa sad ko voli experimentisati ........

Прегледај го приврзокот 166595
Mislim da program nije toliko zanimljiv,on snima web stranicu da bi je poslije mogao prelistavat i bez interneta sto mislim da slabo kome treba.
Pozz

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom