Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
демек ти со развиен мозок не си научил да читаш? мисловно комуницирш.[DOUBLEPOST=1488553191][/DOUBLEPOST]ЧИТАЈ, шарен, ЧИТАЈ, ако знаеш.

Тодоров: СЈО не беше пречка за договор со Ахмети

Со ДУИ преговаравме за повеќе работи, за еден добар дел од работите се усогласивме, но за еден дел останаа неусогласени, истакна за ТВ НОВА членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров.

Посочи дека Специјалното Јавно Обвинителство беше првата работа за која двете партии имале изграден заеднички став, а тоа е дека се согласиле оти не се согласуваат и дека тоа нема да биде пречка за составување на нова влада.

Според Тодоров, договорено било ДУИ да си поднесе закон со кој ќе се бара продолжување на мандатот на СЈО, а ВМРО-ДПМНЕ да гласа против тој закон.
Според Тодоров... Според.... Тодоров :lolzz: :lolzz:

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ти си тежок „психо“. Јас да сум од СДСМ веднаш би те вработил како дежурен форумџија за плата 10% повисока од сегашната. Заев и другите ал. партии се договорија и тие точки беа презентирани во делови пред јавноста. ВМРО ДПМНЕ не се договори, што се важни воопшто за муабет за тоа?
Не само што се договориле него дале и писмени гаранции..
А црпко крие што пишува у тие гаранции...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.389
Според Тодоров... Според.... Тодоров :lolzz: :lolzz:
Според ДУИ, читни подолу, затоа ли Зајко не сака да се изјасни сега?
Не само што се договориле него дале и писмени гаранции..
А црпко крие што пишува у тие гаранции...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
И озбилно во 2017та година сеуште се палите на Шешељ?
Глупи копиљаци.
90-ти години тој крмак не нарекуваше јужносрбијанци, а државава ќе ја освојуваше со две четнички дивизии, племето да му го е**м, ѓубре фашистичко.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Se palam na dochekot na toa orospijata evropska, i ich ne mi e vazhno koj go priredil...alal da im e.
A be vie vo 2017 ushte gi slushate EU serotinite. Tie veke samite sebe ne se slushaat. Vie kako posledniot Mohikanec.
Predsedatelot ne dade mandat za vlada na izrodi koi imaat namera da ja REDEFINIRAAT drzhavata. Klasichen primer kako se brani ustavot, a ovie od Brisel do Bihachka mozhat da piskaat kolku sakaat.
Кој ја ебе EU наивчино , сеа му е мајката за Голема Шќиприја , после ќе му ја мислат..што и како, главно е да се стаи рука и нога , а ако може и кур ќе биде ептен погодено... :) :) :) Сега и кој ти го знае кога ....најверојатно никогаш.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Се преговараше за влада И не беше постигнат договор, знаеме кој беше условот, Зајко преговараше и доби потписи да состави влада, знаеме кој беше условот,
не е тешко да го вклучиш мозокот (проблем е што го немаш).
Ex бе тоа СЈО, за некого мајка за некого маштеа

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
По тоа што ги истепал;)

Читни што пиша оној погоре
Нема видео како у претходни случаи а либертас знаеме чив медиум е сорос шарено амеби...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Se palam na dochekot na toa orospijata evropska, i ich ne mi e vazhno koj go priredil...alal da im e.
A be vie vo 2017 ushte gi slushate EU serotinite. Tie veke samite sebe ne se slushaat. Vie kako posledniot Mohikanec.
Predsedatelot ne dade mandat za vlada na izrodi koi imaat namera da ja REDEFINIRAAT drzhavata. Klasichen primer kako se brani ustavot, a ovie od Brisel do Bihachka mozhat da piskaat kolku sakaat.
И ти ли си бе од факинг Острелија? Шо не отиде у Русија да идеш за бољи живот ако мислиш дека треба да општиме со руската ороспија путин? Малку да те излупаат руски ретардирани скинхедси, пошо им личиш ко да си од северна Африка? Ама не се тие пи**и ко вашиве ќосевци, јако ќе те раздрмаат.

Кај беа "браќата" во 2001-ва да застанат на наша страна? Кај беа во 1999-та да застанат позади србите? "словенските браќа"? Словенска пе**раана...

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.389
Нема видео како у претходни случаи а либертас знаеме чив медиум е сорос шарено амеби...

Не не мора да се некој од овие подолу!
Не туку да не се повикиваше на мирни протести еден немаше да остане од вас. Не си свесен што правите со протестиве сега, ама бидејќи сте глупи не може да очекуваме да сте свесни. Значи ако дојде до конфликт вие ќе бидете оставени да го јадете стапот, никој нема да ве брани дали разбираш? А од другата страна нема да има професори и пензионери.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
И ти ли си бе од факинг Острелија? Шо не отиде у Русија да идеш за бољи живот ако мислиш дека треба да општиме со руската ороспија путин? Малку да те излупаат руски ретардирани скинхедси, пошо им личиш ко да си од северна Африка? Ама не се тие пи**и ко вашиве ќосевци, јако ќе те раздрмаат.

Кај беа "браќата" во 2001-ва да застанат на наша страна? Кај беа во 1999-та да застанат позади србите? "словенските браќа"? Словенска пе**раана...
Не квичи знаеме дека тебе ти се помили орките..

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Брутус како кур на тв1000 скриен е на темава, уста има јазик нема. До пред некое време главна дактилографка беше тука, сега само скришно по некој тврдокорен лајк мава :pos::pos:
@Brutus е јави сееее,
овце твоје не могу без тебееее.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Глупи копиљаци.
90-ти години тој крмак не нарекуваше јужносрбијанци, а државава ќе ја освојуваше со две четнички дивизии, племето да му го е**м, ѓубре фашистичко.
A kako ne narekuvaat toa Evro gnidite... ama toa ti e toa, lajnata na imperijata ubavo vi mirisaat, dishite dlaboko i uzhivajte.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Уште една сорос шарена амеба..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom