Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
пост број еден,кајгана е најдобриот форум
а вториот пост веќе.дајте ми на пп листа,со екс ју или македонски канали))):aplauz:
:oeoeoe:

Svi su tu kao nekada.... ;) nekako ljudi se ne vole mjesat u neciju rabotu sto se tice lista .... barem ja ne volim ;) vecina promatra sa strane i ne isticu se previse .... imaju gledaju i uzivaju... kao i ja sam ;)

Moj prvi Post na kajgani ... kao sto sam i ranije rekao bio mi potreban Pink

Screenshot_20170302-154820.png
Pozdrav

Последно уредено:
Ovdje se kao djeli šakom i kapom a ja 5 puta pišem,molim za 1 listu pa ništa

Ima ko narodnu listu..

za koju azdaju da znam kakva lista treba

Azdaja ti je od milja moja supruga, znaci trebaju joj filmski kanali, Pink i takve stvari, mozda jos koji dokumentarac i to je to. Prosli vikend krepo Dreambox pa me sad davi. Imam Amisovu listu ali tamo je vecina titlova na slovenskom pa mlada dama ima problema. :)

@internacional
Meni ako moze pola liste ne trebam celu...pa ti sad odluci sta ces poslat ...jer ionako ne gledam sve
Pozdrav
posto si uvijek bio fer prema meni ,cak i jednom kad sam pogrijesio ,si ostao dobar prema meni , imas ,vrhunsku listu ,pogledaj pm[DOUBLEPOST=1488467275][/DOUBLEPOST]
Azdaja ti je od milja moja supruga, znaci trebaju joj filmski kanali, Pink i takve stvari, mozda jos koji dokumentarac i to je to. Prosli vikend krepo Dreambox pa me sad davi. Imam Amisovu listu ali tamo je vecina titlova na slovenskom pa mlada dama ima problema. :)
ok razumijem te skroz ,sad cemo naci ,jednu

imas pm[DOUBLEPOST=1488467702][/DOUBLEPOST]
international moze li jedno pitanje na pm...ne treba mi lista
moze ,luna sam volio citati

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom