international prijatelju imali mogucnosti i meni jedna lista
hvala
hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za koju azdaju da znam kakva lista trebaPa kad vec svi traze od internationala, moze li jedna ex-yu za moju "azdaju" a da se da pokrenutu u Kodi.
Hvala unapred
imas pmOvdje se kao djeli šakom i kapom a ja 5 puta pišem,molim za 1 listu pa ništa
za koju azdaju da znam kakva lista treba
posto si uvijek bio fer prema meni ,cak i jednom kad sam pogrijesio ,si ostao dobar prema meni , imas ,vrhunsku listu ,pogledaj pm[DOUBLEPOST=1488467275][/DOUBLEPOST]@internacional
Meni ako moze pola liste ne trebam celu...pa ti sad odluci sta ces poslat ...jer ionako ne gledam sve
Pozdrav
ok razumijem te skroz ,sad cemo naci ,jednuAzdaja ti je od milja moja supruga, znaci trebaju joj filmski kanali, Pink i takve stvari, mozda jos koji dokumentarac i to je to. Prosli vikend krepo Dreambox pa me sad davi. Imam Amisovu listu ali tamo je vecina titlova na slovenskom pa mlada dama ima problema.![]()
imas pm[DOUBLEPOST=1488467702][/DOUBLEPOST]Azdaja ti je od milja moja supruga, znaci trebaju joj filmski kanali, Pink i takve stvari, mozda jos koji dokumentarac i to je to. Prosli vikend krepo Dreambox pa me sad davi. Imam Amisovu listu ali tamo je vecina titlova na slovenskom pa mlada dama ima problema.![]()
moze ,luna sam volio citatiinternational moze li jedno pitanje na pm...ne treba mi lista
Hvala internacionalimas pm