Така е. На избори победи ВМРО ДПМНЕ.Како викавте за СК2014 нема потреба од референдум тоа си е изгласано на избори иако не беше во програмата? Епа сеаааа...
Така е. На избори победи ВМРО ДПМНЕ.Како викавте за СК2014 нема потреба од референдум тоа си е изгласано на избори иако не беше во програмата? Епа сеаааа...
Освен изјави од ДУИ ништо официјално нема што прифатиле а што одбиле.За разлика од СДСМ каде шеќеринска и заев официјално прифаќаат.Трк по јогурт.Ја прифатиле исто како и ВМРО. И имаш нешто за ВМРО да кажеш или тркна до продавница по улошки?
Кој рекол дека нема потреба, СДСМ имаше доволно пратеници и тогаш и сега да распише референдум.Како викавте за СК2014 нема потреба од референдум тоа си е изгласано на избори иако не беше во програмата? Епа сеаааа...
Ме мрзи да го барам, де аконне ти е мака најди го на јутјуб клипчето кај што Ивона Талевска вели на вестите на сител "готово е имаме влада, Груевски ги прифати условите на Дуи и платформата".Има возбуда веќе кај мнозинството кое гласало на овие избори во Македонија, и веќе Еди Рама го чуствува како свој претседател за разлика од граѓанинот Хорхе кој победи на наместени избори.
Дајте бе веќе еден официјален доказ дека ја прифатиле таа ебена платформа.Ко навиани сте,како ти таму да си присуствувал.Грујо моментално му е до грклан, не смее да мрда пошто ќе се задави.
Која будала би го прифатила тоа од грујо? Тој истиот грујо што ја прифати платформата така? За тој грујо разговараме?
Дајте бе и вие доказ дека Заев прифатил. Му верувате на збор на Ахмети и на Заев? Демек затоа што му дадоа потписи значи прифатил? Дај доказ.Дајте бе веќе еден официјален доказ дека ја прифатиле таа ебена платформа.Ко навиани сте,како ти таму да си присуствувал.
Знам дека Заев се профатил, само би сакал да го постираш линкот од изјавата пошто освен изјава од ДУИ која нели ја сметаме за нерелевантна друго немаш постирано. Чисто да не каже некој дека си пристрасен сачувај боже пу пу.Освен изјави од ДУИ ништо официјално нема што прифатиле а што одбиле.За разлика од СДСМ каде шеќеринска и заев официјално прифаќаат.Трк по јогурт.
Дај официјално дека НЕ ПРИФАТИЛ ДА ВИДИМЕДајте бе веќе еден официјален доказ дека ја прифатиле таа ебена платформа.Ко навиани сте,како ти таму да си присуствувал.
Не е важно тоа, важно е кој го спроведува тоа. Не се грижете, подоцна или порано... и тоа ќе биде.[DOUBLEPOST=1488446014][/DOUBLEPOST]Дајте бе веќе еден официјален доказ дека ја прифатиле таа ебена платформа.Ко навиани сте,како ти таму да си присуствувал.
Па тогаш ќе составуваше влада. Ах заборавив... СЈО е проблемот. Демек, на ДУИ СЈО му е важно...Дај официјално дека НЕ ПРИФАТИЛ ДА ВИДИМЕ
ВМРО-ДПМНЕ до СДСМ: Откажете се од платформата и ќе гласаме за вашата владаДајте бе и вие доказ дека Заев прифатил. Му верувате на збор на Ахмети и на Заев? Демек затоа што му дадоа потписи значи прифатил? Дај доказ.
Немам отидено до штабот којзнае од кога,ххахах срценце, како ли ми те исплашија во штабот “Ако дојдат комуњариве на власт, ќе мора сите да им го лижеме на албанците“
Јас не кажав дали неговите причини се искрени, или е на нечив платен список, туку кажав можеби несакајќи, можеби случајно, можеби со задни намери, Хорхе зазеде храбар став во одбрана на Македонија, што досега не му се случило на ниеден Македонски претседател.Киро окосакато ја осакати вистинската ВМРО 1995 и ова се последиците.
Борис Т можеби ќе направеше ама дозволивме да го убијат а и не мрднавме со мал прст да излезе во јавност.
Бранко нема што да се каже, човекот од МКД не излезе.
Хорхе бил сигурно и сеуште е на платен список на Сорос а вие го браните него а Сорос го напаѓате што ми е трагикомично.
Хорхе требаше војската на улица и двајцата грујо и зајко во затвор ама гледаме каде ја тера работата
Молба една бидејќи си поупатен или некој друг може ли да ми каже за црпнатиот дали е Протестант, Католик или што ти ја знам ?? За Грујо јасно ми е
Борис Т мислам беше Протестант !!!