V
Постоеа и во 2011 кога ги помилува паторот учкарите, ама јули беше, по одмори, знаеш како, Халкидики, Паралија...Прегледај го приврзокот 165420
Оваа од која година е?Не знаев дека "Тврдокорни" постоеле во 2008 г,ниту дека протестирале до сега.
Се гледе дека немаш поим колку излегле тогаш на референдумот, за успешност му требале 855кпотребни беа околу 400000 гласови, а не излегоа ни 200000. Вие после избориве последни скокавте дека "не била исполнета волјата на народот", каде бевте тогаш? Пази, јас тогаш сум гласал против, многу од другариве (кои од корен го мразат паторот) гласаа против - кај се другите? К** ве болело сите тогаш, а сега за јазикот(што законот дпне го има договорено) јајцата кокоси ни ги праите.[DOUBLEPOST=1487959010][/DOUBLEPOST] Австралопитекусот издркано има слични привиденија, живее во сличен холограм како тебе. Ќе одите во душевна болница, ќе ви даде чичкото бонбончиња.
Здрав чоек со 8000 евра месечни приходи нема да знае како изгледа паторот, а не да му дава blowjob 24/7 на интернет.[DOUBLEPOST=1487959316][/DOUBLEPOST]
Постирав нова слика,фино пишува Тврдокорни.Истите транспаренти како тие погоре.Во 2011 не постоеле тврдокорни.Може сум и грешка,праѕи нешто линк или слика.Постоеа и во 2011 кога ги помилува паторот учкарите, ама јуни беше, по одмори, знаеш како, Халкидики, Паралија...
Нели ќе ја укиневте амнестијата кога ќе дојдете на власт?Постоеа и во 2011 кога ги помилува паторот учкарите, ама јули беше, по одмори, знаеш како, Халкидики, Паралија...
Слабо видот.Ovie Tvrdokornive dvajca bez trojca se sobrale
Комшиите ти се шалтачи. Напраи муабет со нив. Од вчера може веќе не сте у иста банда.Се гледе дека немаш поим колку излегле тогаш на референдумот, за успешност му требале 855к
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_autonomy_referendum,_2004
Убаво се сеќавам на тој ден, беше сончев ден во сезона на ајвари и некој од комшиите не отиде да гласа на референдумот оти имаше огромен притисок од СДСМ да не се излегува.
Баш ми е гајле кој каде е сега, ти кажувам како беше тогаш, на што ТИ секако немаш одговор ЗОШТО.Комшиите ти се шалтачи. Напраи муабет со нив. Од вчера може веќе не сте у иста банда.
Не се тврдокорни, ова се пензионери за некој верски празник ја знам сликата од пред неколку години еПрегледај го приврзокот 165420
Оваа од која година е?Не знаев дека "Тврдокорни" постоеле во 2008 г,ниту дека протестирале до сега.
Тоа е разликата меѓу мене и тебе. Јас тогаш не сум ги фермал сдс, ниту признавање од факинг УСА. Сум дал потпис за референдумот по сопствено убедување и сум гласал на референдумот по сопствено убедување. Од иста позиција ми е сегашниот став - дека приоритет на државава во моментов е од прв ешалон на предавничката дпне па надоле мора - мора да се спроведе правда, да се казни корупција, криминал, па после се' друго.Баш ми е гајле кој каде е сега, ти кажувам како беше тогаш, на што ТИ секако немаш одговор ЗОШТО.
Шо би рекол иреал “поставиле тенкој по крстосници а на покриви од згради снајпери и митролези додека на над граѓаните татнеле бомбардери“Убаво се сеќавам на тој ден, беше сончев ден во сезона на ајвари и некој од комшиите не отиде да гласа на референдумот оти имаше огромен притисок од СДСМ да не се излегува.
Preku sila 1000 lugje dali imase.Слабо видот.
Ќе појача ратајкоски сеа викендов со песни од тарабунов и ќе ја врти серијата 24/7 и ќе почнат да се собираат следна недела. Таман и да се набават намирници за сендвичи, да го појачаат гневот.Preku sila 1000 lugje dali imase.
Знаејќи го врвот на СДСМ не убедуваш дека денеска ќе ни било подобро, ако си оди ВМРО, ај види кој бил тогаш во СДСМ.Тоа е разликата меѓу мене и тебе. Јас тогаш не сум ги фермал сдс, ниту признавање од факинг УСА. Сум дал потпис за референдумот по сопствено убедување и сум гласал на референдумот по сопствено убедување. Од иста позиција ми е сегашниот став - дека приоритет на државава во моментов е од прв ешалон на предавничката дпне па надоле мора - мора да се спроведе правда, да се казни корупција, криминал, па после се' друго.
Ти си сега заведен, со лажен проблем и скокаш како петел овде.
На толку твои несериозни постови, си се чудам сам себе што воопшто ти одговарам.
Алмеида кажа дека слободно се гласало.Шо би рекол иреал “поставиле тенкој по крстосници а на покриви од згради снајпери и митролези додека на над граѓаните татнеле бомбардери“