Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
ова е фотографија од 2008[DOUBLEPOST=1487958458][/DOUBLEPOST]

хахахах целата надеж, молитви и желби ви се вперени во Ахмети.
На Исус зборовите толку желно не ги очекувате како тие на Али.
16990199102118612221090012077090312o_0.jpg
Оваа од која година е?Не знаев дека "Тврдокорни" постоеле во 2008 г,ниту дека протестирале до сега.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
потребни беа околу 400000 гласови, а не излегоа ни 200000. Вие после избориве последни скокавте дека "не била исполнета волјата на народот", каде бевте тогаш? Пази, јас тогаш сум гласал против, многу од другариве (кои од корен го мразат паторот) гласаа против - кај се другите? К** ве болело сите тогаш, а сега за јазикот(што законот дпне го има договорено) јајцата кокоси ни ги праите.[DOUBLEPOST=1487959010][/DOUBLEPOST] Австралопитекусот издркано има слични привиденија, живее во сличен холограм како тебе. Ќе одите во душевна болница, ќе ви даде чичкото бонбончиња.
Здрав чоек со 8000 евра месечни приходи нема да знае како изгледа паторот, а не да му дава blowjob 24/7 на интернет.[DOUBLEPOST=1487959316][/DOUBLEPOST]:lolzz:
Се гледе дека немаш поим колку излегле тогаш на референдумот, за успешност му требале 855к
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_autonomy_referendum,_2004

Убаво се сеќавам на тој ден, беше сончев ден во сезона на ајвари и некој од комшиите не отиде да гласа на референдумот оти имаше огромен притисок од СДСМ да не се излегува.

V

viktora

Гостин
Постоеа и во 2011 кога ги помилува паторот учкарите, ама јуни беше, по одмори, знаеш како, Халкидики, Паралија...
Постирав нова слика,фино пишува Тврдокорни.Истите транспаренти како тие погоре.Во 2011 не постоеле тврдокорни.Може сум и грешка,праѕи нешто линк или слика.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Постоеа и во 2011 кога ги помилува паторот учкарите, ама јули беше, по одмори, знаеш како, Халкидики, Паралија...
Нели ќе ја укиневте амнестијата кога ќе дојдете на власт?

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Се гледе дека немаш поим колку излегле тогаш на референдумот, за успешност му требале 855к
https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_autonomy_referendum,_2004

Убаво се сеќавам на тој ден, беше сончев ден во сезона на ајвари и некој од комшиите не отиде да гласа на референдумот оти имаше огромен притисок од СДСМ да не се излегува.
Комшиите ти се шалтачи. Напраи муабет со нив. Од вчера може веќе не сте у иста банда.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Комшиите ти се шалтачи. Напраи муабет со нив. Од вчера може веќе не сте у иста банда.
Баш ми е гајле кој каде е сега, ти кажувам како беше тогаш, на што ТИ секако немаш одговор ЗОШТО.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Баш ми е гајле кој каде е сега, ти кажувам како беше тогаш, на што ТИ секако немаш одговор ЗОШТО.
Тоа е разликата меѓу мене и тебе. Јас тогаш не сум ги фермал сдс, ниту признавање од факинг УСА. Сум дал потпис за референдумот по сопствено убедување и сум гласал на референдумот по сопствено убедување. Од иста позиција ми е сегашниот став - дека приоритет на државава во моментов е од прв ешалон на предавничката дпне па надоле мора - мора да се спроведе правда, да се казни корупција, криминал, па после се' друго.
Ти си сега заведен, со лажен проблем и скокаш како петел овде.
На толку твои несериозни постови, си се чудам сам себе што воопшто ти одговарам.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Шо би рекол иреал “поставиле тенкој по крстосници а на покриви од згради снајпери и митролези додека на над граѓаните татнеле бомбардери“

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Preku sila 1000 lugje dali imase.
Ќе појача ратајкоски сеа викендов со песни од тарабунов и ќе ја врти серијата 24/7 и ќе почнат да се собираат следна недела. Таман и да се набават намирници за сендвичи, да го појачаат гневот.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.156
Поени од реакции
3.388
Тоа е разликата меѓу мене и тебе. Јас тогаш не сум ги фермал сдс, ниту признавање од факинг УСА. Сум дал потпис за референдумот по сопствено убедување и сум гласал на референдумот по сопствено убедување. Од иста позиција ми е сегашниот став - дека приоритет на државава во моментов е од прв ешалон на предавничката дпне па надоле мора - мора да се спроведе правда, да се казни корупција, криминал, па после се' друго.
Ти си сега заведен, со лажен проблем и скокаш како петел овде.
На толку твои несериозни постови, си се чудам сам себе што воопшто ти одговарам.
Знаејќи го врвот на СДСМ не убедуваш дека денеска ќе ни било подобро, ако си оди ВМРО, ај види кој бил тогаш во СДСМ.
Не можеш истовремено да викаш дека не го сакаш ВМРО оти правеле криминали, а истовремено да сакаш СДСМ да продолжат со уништување на државата.
Шо би рекол иреал “поставиле тенкој по крстосници а на покриви од згради снајпери и митролези додека на над граѓаните татнеле бомбардери“
Алмеида кажа дека слободно се гласало.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom