Јас го очекувам наредниот, поназад на форумов мислам дека беше 13 февруари некој се пофали со указ... некој ако ја знае динамиката нека каже..A kolku e prosek za izdavanje na ukaz?
Koj broj siЈас го очекувам наредниот, поназад на форумов мислам дека беше 13 февруари некој се пофали со указ... некој ако ја знае динамиката нека каже..
odi preku gjose od stip mbp zdruzenietoТемава малце стара ама да ја обновам, зошто очигледно преку посредници иде побрзо, каде може да ги најдам, односно дали посредници се луѓе од градови од источна македонија, барем така имам слушнато, кои како завршуваш со одреден документ им даваш пари, и нели секогаш останува отворена варијантата да те зафркне и на пола процедура да се изгуби или има и некоја овластена агенција каде може да се обратам и која гарантира со рокови до кога може да се заврши со процедурата ???
78../2015 , pozitivno resen pred 2 nedeli.Koj broj si
Od koga cekas
Koga mislis deka trebe da ima potpisuvanja[DOUBLEPOST=1487673198][/DOUBLEPOST]
odi preku gjose od stip mbp zdruzenieto
Tamu mislam deka site pari se uplakaat na smetka nema nisto kesh
Jas cekam potpis od 22.12.201678../2015 , pozitivno resen pred 2 nedeli.
2014 NEMA NISTO KATASTROFAalo 2014 razbudise nesto novo?
Dosaden ke bidam bilo sto da pisam2014 NEMA NISTO KATASTROFA
Сo пoсредник никогаш не мoже дa бидеш сигурен дали ќе те зезне немa дa ти дoстaви дoп.дoументи или ќе ветуваат пaсoш зa некoлку месеци штo е aпсурд. Не пoстoи агенција кoјa мoже дa гарантира зoштo и дa имaш рoдител бугaрин aкo згрешиш нештo нa интервју пaк ќе те oдбијaт. Мoј сoвет е дa се oбрaтииш дo амбасада или конзулат. Најсигурни инфoрмaции ќе ти дaдaт. А и здруженијата мoжaт дa пoмoгнaт сo информација.Темава малце стара ама да ја обновам, зошто очигледно преку посредници иде побрзо, каде може да ги најдам, односно дали посредници се луѓе од градови од источна македонија, барем така имам слушнато, кои како завршуваш со одреден документ им даваш пари, и нели секогаш останува отворена варијантата да те зафркне и на пола процедура да се изгуби или има и некоја овластена агенција каде може да се обратам и која гарантира со рокови до кога може да се заврши со процедурата ???
Mozi jas sum na lege 6 imam bg vozackaDali so lege 6 moze da se promeni makedonska vozacka so bugarska ili e potrebna privatna adresa?