Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
23 февруари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
746
Misleo sam vise ovde da ne dolazim ali sam morao.....opusti se,danima se bombarduje SF iz nama poznatog izvora....nevalja to ni za SF a jos manje za Kajganu....ja Vas molim da obuzdate ovde pojedine da to ne rade jer je to u dobrobiti svih Vas.....

HVALA!!![DOUBLEPOST=1487708376][/DOUBLEPOST]Jos nesto...

Bude li se nastavilo sa atacima na server popricacu sa Administratorom da ugasimo iptv i ovde i na SF (javni deo)...nije ni Kajgana ova jedna tema a ni SF podforum IPTV,bez njih se moze ....stvorili su samo mrznju bez razloga ,a Vama ako je u interesu to izvolte.....Birajte.....

Последно уредено:
Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
Misleo sam vise ovde da ne dolazim ali sam morao.....opusti se,danima se bombarduje SF iz nama poznatog izvora....nevalja to ni za SF a jos manje za Kajganu....ja Vas molim da obuzdate ovde pojedine da to ne rade jer je to u dobrobiti svih Vas.....

HVALA!!![DOUBLEPOST=1487708376][/DOUBLEPOST]Jos nesto...

Bude li se nastavilo sa atacima na server popricacu sa Administratorom da ugasimo iptv i ovde i na SF (javni deo)...nije ni Kajgana ova jedna tema a ni SF podforum IPTV,bez njih se moze ....stvorili su samo mrznju bez razloga ,a Vama ako je u interesu to izvolte.....Birajte.....
razmisli o ponudi

Последно уредено:
Член од
23 февруари 2015
Мислења
196
Поени од реакции
746
prvo nemoj da lazes........gde si ti video da sam dao javno broj,pokazi...nisam ga nikome dao,precrtan je....drugo prvi si objavio moje prezime javno i vredjao me ,nicim izazvan.....ja tvoje prezime i ime i adresu jos nigde nisam objavio niti cu.......trece samo ovim ljudima cinis zlo ovde da ostanu bez ove teme.......ja cu bez problema da ugasim iptv na sf jer je deo koji nije za javnost razvijeniji od javnog....

Член од
18 септември 2016
Мислења
63
Поени од реакции
80
Тешко се може у пар реченица одговорити на све прочитане небулозе у последњих 24 часа.
Да покушам: по коментарима се да закључити да је форум активан од половине прошле године и да исти поистовећују свој долазак као почетак рада форумам, пре њих није ни постојао или је био безначајан а сад се уздигао као Феникс из пепела.
Лаж је да форум добија нешто дељењем листи које исти они који деле униште кад им се прохте. Нећу износити паушалне оцене дали је неко дилер или не али је сујета јача, као што дотични рече балкански менталитет - да на то додам, можеш отићи са балкана али балкан није отишао из тебе. Појединци са пар месеци стажа на форуму би покретали неке иницијативе, референдуме, устоличили краља као монархију... Зар мислите да је ова тема важна за овај форум, ово је смеће од теме које никоме не треба и чудим се да тема још није угашена јер само ствара проблеме огромном броју нормалних корисника. Да ли неко пингује форум због ове теме - не знам. Да ли је неко од рестримера бесан кад види да му се јавно уништавају сервери објављивањем комплетних панела, не знам - срећни нису.
Чињеница је да су на комшијском форуму одлучили да помогну људима тако што су објавили јавно алате и ставили тачку на мистерију како сам доћи до листе. Велики број чланова овог форума је свакодневно тамо и уче, питају, размењују искуства. Нико није имао ништа против што је људски и нормално.
Чињеница је да се од тад овде ништа није променило и да појединци не желе промене јер то угрожава њихов статус недодирљивих. Ако неко каже да ће објављивањем једне листе објавити све које има , то је болест, завист, љубомора... Објави се 300 мак адреса и у списку се види да је човек поделио из те листе 5-6 комада а остале чувао. Наравно све их је уништио јер интерес није да сви гледају већ само они који ће десет пута дневно написати да је Бог. Каже, није их уништио, само се сад друкчије гледају - можда вам и дам ако ме будете молили, преклињали, признали да сам ја један и једини и поред мене другог Бога нема. Бедно, ако то не схватате помоћи вам нема, или почните легално плаћати листе или сваки дан молите цареве да вам уделе милостињу. Наравно, спремите вазелин, кажу да је лакше.

Савет је, научите основе скенирања, надограђујте своје знање јер се ствари мењају, за неко извесно време оно што знате неће бити довољно. Ако сам за себе кажеш да си глуп, да ти то не полази за руком - шта тек други мисле о теби. Кад нешто добро нађеш подели са теби блиским људима, не уништавај зато што имаш више него остали. Само тако можете бити поносни на себе.
da budem iskrena imam nekoliko zamerki ova prvo mi i najvise smeta 1) "Ако сам за себе кажеш да си глуп, да ти то не полази за руком - шта тек други мисле о теби." jedna ispravka ako ti nesto ne polazi za rukom to znaci da nisi za to a ne da si glup po tvome ako neko kaze da mu ne polazi za rukom da zida onda je glup.Nemozes suditi o nekome da li je on glup ili ne samo zato sto nezna ono sto ti "mozda" znas. 2)deljenje liste od strane internationala i dsukija jeste bilo 1 lista 1 osoba i to na pm i nije bilo moljenja vec potrazis i dobijes listu(ovo sve i jeste pocelo kada je international podelio 10 listi i to uz pitanje koji hoces) a da i nezaboravim procitah i da je dao nekim ljudima skener i objasnio sta i kako pa se pitam bi li to ucinio neko ko zeli da svi zavise od njega i da ga mole ?3)sto se tice foruma neznam kako je bilo ranije i da li je bilo ovako"veselo" ali jedno jeste svi koji prozivaju i jesu registrovani kada je na ovaj forum dosao international.Da ne pomisli neko da se ulizujem zbog liste to mi trenutno nije potrebno posto imam listu koja radi vec duze od 2 meseca dana.

Член од
6 ноември 2016
Мислења
14
Поени од реакции
8
Ha,ha.Tebe ne razumem uopšte,šta ga bre moliš,ugasim omlet na 5 dana i ćao djaci.Što ne pomene tako Crosatellite.

Член од
10 септември 2016
Мислења
814
Поени од реакции
1.670
prvo nemoj da lazes........gde si ti video da sam dao javno broj,pokazi...nisam ga nikome dao,precrtan je....drugo prvi si objavio moje prezime javno i vredjao me ,nicim izazvan.....ja tvoje prezime i ime i adresu jos nigde nisam objavio niti cu.......trece samo ovim ljudima cinis zlo ovde da ostanu bez ove teme.......ja cu bez problema da ugasim iptv na sf jer je deo koji nije za javnost razvijeniji od javnog....
Pardon tvoje ime i prezime nisam ja dao nego je neko na kajganu stavio drugu pokazi dobru gestu i izbrisi sve tamo sto ste pisali onda mozemo razgovarati za mene i internationala.Pali ste nisko vadeci pm van i sto ih objavljivate

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom