- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
sota hvala ti ali iskreno hvala ,sto mi dizes rejting ,
nisi procitao da nekim radi mjesecima to nisi vidio , i nesekiraj se ,sve ok , vazno je da si ti postavljao sliku vise puta i pitao ko ima kino tv u hd ,isto malo dijeteSvi ali bas svi koji su dobili od vas liste mogu sad sve vas da nahranim sa listama
Liste su na duze staze a imam ih more stabilan Server i lista ima more kanala pricam o samo jednom serveru a takvih ima vise..... razmisljam da ih sve izbrisem ostavim za sebe 2 liste dovoljno jer do njih uvijek mogu doci ako zelim.....
Ne tako davno napisao sam radi mi lista od pocetka April 2016-te ta lista i Dan danas radi ko vjeruje ko ne "Nebitno" znaci na duge staze svi ste mogli imati koristi ali NE bolje je manipulirati ljudima ispiranje mozga pa nek bude tako
Zasto ja ne skeniram 24h na Dan? Nije mi potrebno ne palim comp cesto a i.zasto?? Dok vi skenirate.Server koji je svima poznat mucite se i onda sutra neko dodje i objavi javno skoro sve liste tog servera i sta ste postigli? Nista
Prolazi samo ono dobro i nepoznato u tom je sustina
Moze exyu lista? Moze imas Pm ali.. nakon 4-5 dana lista Down naravno ugasio ju onaj od kog si dobio listu pa ajd ponovo moze domaca exyu lista naravno da moze .... imas Pm i? Nakon 2-3 dana lista Down ... kad bi ja tako svako malo molio za listu da mi neko mase ispred nosa i ugasi listu kad mu se oce nebi nikad molio za listu ali... svako ima pravo na svoje misljenje samo naprijed
Niko nije ljubomoran barem ja nisam na nikoga nisam te prirode necu nikad ni biti tj. Dal ce neko nekom danas poslat 1, 10 ili 110 lista od volje mu ... dal ce neko javno objavit 200 lista samo naprijed .... neki Dan sam sebi produzio pretplatu Total Tv ja zadovoljan ne treba mi nista vise a da sebi mogu nac listu skeniranjem mogu samo meni NE treba ja stavim u VIP
O ovom sto sam pisao (moze exyu lista) ako Bog da i budemo zivi i zdravi pricat cemo za koji mjesec ponovo samo sto ce doci nove zrtve kojima ce neko ovdje ispirati mozak al ajd....
Pozdrav
kod nasgdje ima p 5e ja placam skuplje
Nije to rejting al ok ako ti mislis da jeste meni odgovara... VI meni dizete rejting svaki Dan cijeli svijet diskutuje "Sota" vec GODINAMA hvala vama .....sota hvala ti ali iskreno hvala ,sto mi dizes rejting ,
nisi procitao da nekim radi mjesecima to nisi vidio , i nesekiraj se ,sve ok ,
kod hranioca ima[DOUBLEPOST=1487622264][/DOUBLEPOST]gdje ima p 5e ja placam skuplje
uzajamno se pomazemo[DOUBLEPOST=1487622419][/DOUBLEPOST]Nije to rejting al ok ako ti mislis da jeste meni odgovara... VI meni dizete rejting svaki Dan cijeli svijet diskutuje "Sota" vec GODINAMA hvala vama .....
kosto u tunguziji znaju za vase scanere tako isto znaju i za nas dvojicu sto jest jestkod hranioca ima[DOUBLEPOST=1487622264][/DOUBLEPOST]
uzajamno se pomazemo
Ja se stalno pitam koliko tebi ostaje u tvojoj glavi? Ja mislim bas nistanisi procitao da nekim radi mjesecima to nisi vidio , i nesekiraj se ,sve ok , vazno je da si ti postavljao sliku vise puta i pitao ko ima kino tv u hd ,isto malo dijete
upravu si sve ali nije red da psujes i gdje sam te vrijedao de napisi ,ovdje suncanoJa se stalno pitam koliko tebi ostaje u tvojoj glavi? Ja mislim bas nista
Stavio sam Logo od kanala Kino HD i pitao dal neko ima taj kanal a sliku sam stavio tek poslije da imam taj kanal i gdje ti vidis "vise puta"? Dok ste VI stavljali Kino HD i MAX kanale pa i tvoj prijatelj se kurci*o slikama ja nisam ni jednu stavio tj. Daj mi Post sa mojom zadnjom slikom ovdje sem Kino HD da mi dokazes suprotno od onog sto ja kazem tj. Kad sam zadnji put stavio ovdje sliku? Ali.... ti okrenes na svoje danas kazes ovako a to isto sutra onako i trazis da neko sa tobom diskutuje ... ja se povlacim nisi vrijedan 1 sekunde da razglabam o tebi ... ovo sto sam danas napisao cisto iz dosade pada kisa vani ..... pisi sta hoces samo ne prozivaj i ne vrijedjaj ajd.....