concrete
alte Esel
...башка толичко, па уште пуфкаси пантофли и зајачка капа со долги уши....милина..!!Сега е модерно време, не ти треба пиво, паштета и гајба за да тресеш глупости. Само тастатура и интернет.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...башка толичко, па уште пуфкаси пантофли и зајачка капа со долги уши....милина..!!Сега е модерно време, не ти треба пиво, паштета и гајба за да тресеш глупости. Само тастатура и интернет.
Прочитај си го постот одново и запрашај се зошто не сакаме да дојде СДСМ на власт.Брколинда зошто ништо не напраи? 10 години беше министер. Босанецот не е од вчера, цело Скопје го знае.
„Дилерче од ромско маало во Струмица“Оној мијалков цел криминал во Скопје го држи, секое „обезбедување“ (читај рекет), цела дрога, упајташен е со сите ш иптари од Кондово, Грчец, тој нашол за некој копук струмички да ми збори.
Иди убиј се! Тешко ми е да ги читам твоиве г***а. Поглупи и потенденциозни постови од твоиве нема.
дете, ај пробај следниот пат пред да ме цитираш да побараш дали нешто имаш у главата! Може ќе се појави мозок од негде, може си го запоставувал.Прочитај си го постот одново и запрашај се зошто не сакаме да дојде СДСМ на власт.
Гледаш нема разлика дали ќе биде Гоца или Оли, битно за нас ни е да ги задржиме добрите работи, со СДСМ имаме само негативно искуство, тоа време што го имаа како министри го користеа за политички маркетинк и профитерство, а не нешто да променат на подобро.
Прашањето ми е, кажи што направи Оли подобро од Гоца?????????
Јас пак ќе те прашам што направи Оли повеќе од Гоца?дете, ај пробај следниот пат пред да ме цитираш да побараш дали нешто имаш у главата! Може ќе се појави мозок од негде, може си го запоставувал.
Зошто брколинда не го уапси? 10 години беше министер во МВР.
Јас луѓево за кои збориме лично ги познавам. Сите се знаат меѓу себе и сите убаво знаат кој што праи и со што се занимава. Сетко е локален силеџија и не ти треба многу да дознаеш со што се бави, доволно е да се најдете у исто време у некој кафич, не па полиција да не го знае.
И што к** сте ми се закатанчиле со тој Оливер, ко брат да ми е? Типот дојде парадно да биде министер, затоа што пред да стапи на функција дпне со закон му ги отфикарија сите овластувања. Технички ја водеше функцијата одвај две години со прекини. Истраги не води министерот, си има служби за тоа, освен кога дпне на власт кога треба да се апси љубе, сетко или не знам кој, кога треба да се напука по сите медиуми и да се напраи сензација.
Едвај чекам да видиме см како ќе го апсат, позадината на целиот криминал во РМ. Да видиме шител како ќе ја „покрие“ веста.
Ти се вртиш у круг, таков ти е чипот со уграден инает и неинтелигенција.Јас пак ќе те прашам што направи Оли повеќе од Гоца?
Но и уште едно прашање зашто СДСМ не стави крај на криминалот пред тие 10 години?
Гледаш се вртиме во круг...
..и јас уште пред 30 години, па не се фалам..., даже со поголем степен на сигурност од неговата.Elon Musk слета ракета у рикверц ние уште со Грујо и Заев.
Ти во рикверц со iq-то идеш, Елон Муск го*на да јаде..и јас уште пред 30 години, па не се фалам..., даже со поголем степен на сигурност од неговата.![]()
![]()
....јеби га овцо , стварно сум слетал, али ти си превише глуп со мазно измиено мозоче за да сконташТи во рикверц со iq-то идеш, Елон Муск го*на да јаде
...работата си работи за нас, мајсторе за метан....Абе фатете се нешто за работа. Ми застанале ми бистрат политика во понеделник сабајле![]()
И за сонце.
...работата си работи за нас, мајсторе за метан....![]()
Ти ми правиш споредба за последните 10 години, од кој последната министер беше Оли и се што направи беше најмалце исто како и претходните 9.Ти се вртиш у круг, таков ти е чипот со уграден инает и неинтелигенција.
Кажаа дека во понеделник ќе има влада, па се спремаме да славиме.Абе фатете се нешто за работа. Ми застанале ми бистрат политика во понеделник сабајле![]()
А кажаа кој понеделник барем или на нокти треба да си гледаме ?Кажаа дека во понеделник ќе има влада, па се спремаме да славиме.
па работат бе Владе, на голем број куртони тоа им е работа, плата земаат, кој те храни инаку 12 сати да штампаш глупости и да се дереш ко нездрав само да привлечиш и внимание.Абе фатете се нешто за работа. Ми застанале ми бистрат политика во понеделник сабајле![]()
..и јас уште пред 30 години, па не се фалам..., даже со поголем степен на сигурност од неговата.![]()
![]()