- Член од
- 18 декември 2012
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 651
Samo reci, sta ti treba !Aj salji neku listu na terenu sam niko nista nece poslat za popizdit![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Samo reci, sta ti treba !Aj salji neku listu na terenu sam niko nista nece poslat za popizdit![]()
Imas PINKSamo reci, sta ti treba !

Joj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pinkDuski1966,Burmann i night_walker de opalite koju listu , manite se suplje price haha .... :
Ja sve cekam da sta imam gledat ali nista docekat cu zoru cekajuc pored pc-a
Mogu ti poslat Bht1Joj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pink
sad ce dnevnik ali nemam PINK 
auuu nemas pink necu taj kanalMogu ti poslat Bht1sad ce dnevnik ali nemam PINK
![]()
idem onda spavat stacesBolje gledaj u onu mapu satelita brate mozda nam postanes astrologDuski1966,Burmann i night_walker de opalite koju listu , manite se suplje price haha .... :
Ja sve cekam da sta imam gledat ali nista docekat cu zoru cekajuc pored pc-a
jer od mene i burmana jedino slike mozes dobiti 
Ja ti mogu poslati samo lopatuJoj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pink

E, jbg. samo to nemam !Imas PINK![]()

Sta bi sa onim tipom sto je obecavao da ce sluziti i davati liste forumasima kada bi imao skenere i ti si mu poslao ?auuu nemas pink necu taj kanalidem onda spavat staces

Samo zakucaj na flussonic server i predstavi se kao international i server se sam otvaraJel moguče ikako upast u flussonic ?