- Член од
- 18 декември 2012
- Мислења
- 754
- Поени од реакции
- 651
Samo reci, sta ti treba !Aj salji neku listu na terenu sam niko nista nece poslat za popizdit![]()
Samo reci, sta ti treba !Aj salji neku listu na terenu sam niko nista nece poslat za popizdit![]()
Imas PINKSamo reci, sta ti treba !
Joj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pinkDuski1966,Burmann i night_walker de opalite koju listu , manite se suplje price haha .... :
Ja sve cekam da sta imam gledat ali nista docekat cu zoru cekajuc pored pc-a
Mogu ti poslat Bht1Joj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pink
auuu nemas pink necu taj kanalMogu ti poslat Bht1sad ce dnevnik ali nemam PINK
![]()
Bolje gledaj u onu mapu satelita brate mozda nam postanes astrologDuski1966,Burmann i night_walker de opalite koju listu , manite se suplje price haha .... :
Ja sve cekam da sta imam gledat ali nista docekat cu zoru cekajuc pored pc-a
Ja ti mogu poslati samo lopatuJoj zaglavio u hotelu daj salji neku mecava velika nemogu doma al da ima pink
E, jbg. samo to nemam !Imas PINK![]()
Sta bi sa onim tipom sto je obecavao da ce sluziti i davati liste forumasima kada bi imao skenere i ti si mu poslao ?auuu nemas pink necu taj kanalidem onda spavat staces
Samo zakucaj na flussonic server i predstavi se kao international i server se sam otvaraJel moguče ikako upast u flussonic ?