- Член од
- 3 август 2016
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 186
mozeli se znati koji satelit .....Zavisi ko sta skenira ja svaki put kad Satelit preskeniram pun pogodak![]()
![]()
mozeli se znati koji satelit .....Zavisi ko sta skenira ja svaki put kad Satelit preskeniram pun pogodak![]()
![]()
mozeli se znati koji satelit .....
Pa sad moze da nam delis mi sta nemamo pozz
samo pici mjesec dana barem heheh[DOUBLEPOST=1487265563][/DOUBLEPOST]Jel gotovo skeniranje,ja nista ne ubode
I ja kad otvorim buteljku pun pogodakZavisi ko sta skenira ja svaki put kad Satelit preskeniram pun pogodak![]()
![]()
I ja kad otvorim buteljku zena mi pobegnesamo pici mjesec dana barem heheh[DOUBLEPOST=1487265563][/DOUBLEPOST]
I ja kad otvorim buteljku pun pogodak![]()
Samo ukrajinke i cehinje su dobre na zrcu prosle godine bila ludnica hehehPitanje je sad - skenirati ili ne, i sta skenirati, ako se skenira ?!![]()
Jarane ne odustaj budi uporan i nenadaj se da ces nac puno vec malo maste za combo listu i polako vidjet ces rezultat ve doc ..Ja necu vise da skeniram,gubim samo vrijeme i zivce a ako ko hoce da podijeli koju listu bicu mu zahvalan.Pozz!
Ni ti ne znas sta je dobro !Samo ukrajinke i cehinje su dobre na zrcu prosle godine bila ludnica heheh
Hej bez sirenja nemoralaSamo ukrajinke i cehinje su dobre na zrcu prosle godine bila ludnica heheh
Jbt jesi faca odma 15 kom, ti ces postat haker
Tissut i burmann ce da skeniraju hihihiihhii ni ja necuJa necu vise da skeniram,gubim samo vrijeme i zivce a ako ko hoce da podijeli koju listu bicu mu zahvalan.Pozz!