Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 мај 2013
Мислења
366
Поени од реакции
239
ne be pa ti jas ic ne se sekiram... uste nekoj den ne vi pomaga nisto nisto

objavi video za hd i kazi koja sakas jas ke ti zgolemam rezolucija samo ti kazi :)
samo objavi javno da vidat site ne smo jas :)
nemoj samo da baras test od bitka na neretav...ja imam ip adresata tvoja :) :)

D

deli

Гостин
Чисто информативно,дали со закон е регулирано кај нас и бившиве ју простори iptv?
едит:
претпоставјам дека проблем би било авторски права/достапност на емитување во странски земји...

Последно уредено од модератор:
Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Probajte ovde pa kazete sto e najdobro
http://portal.onlineiptv.net:5210/
Види која технологија сум добил поени од опомени 2 бидејки добив прв вреѓање од бобанку на форумот браво.На 1320 страна во првиот пост му ја пцуе и жена му и мајкаму и нормално тоа не е недолично однесување.

Последно уредено:
Член од
9 јуни 2016
Мислења
210
Поени од реакции
159
Sta je ovo zaboga miloga,tri dana skenira macove i ne nadje niti jednu listu jel ovo neka za...cija ili nas upucujete na pogresan trag samo da nis ne nadjemo,ili su losi scdneri ili neznam sta vise,za poludit!

Член од
16 февруари 2013
Мислења
169
Поени од реакции
285
Vlasnici servera napravili zaštitu protiv skeniranja, mi obični gledaoci neznamo kako to zaobići.

Член од
21 декември 2012
Мислења
1.779
Поени од реакции
887
Sta je ovo zaboga miloga,tri dana skenira macove i ne nadje niti jednu listu jel ovo neka za...cija ili nas upucujete na pogresan trag samo da nis ne nadjemo,ili su losi scdneri ili neznam sta vise,za poludit!
Pal si druze u propast ali sam si vinovan.plovak druze ti nisi obican gledaloc a dzaba gledalac .Dzaba gledalac je druga kategorija gledalac nesta kao vojnik na fronta moze svaki trenutak da go neko otstreljati a moze i dobro da zavrsi svoja misija.hehehe

Член од
9 јуни 2016
Мислења
210
Поени од реакции
159
Pal si druze u propast ali sam si vinovan.plovak druze ti nisi obican gledaloc a dzaba gledalac .Dzaba gledalac je druga kategorija gledalac nesta kao vojnik na fronta moze svaki trenutak da go neko otstreljati a moze i dobro da zavrsi svoja misija.hehehe
Ja tebe ne razumijem,objasni sta zelis reci a ne neke propati,vojnici,gledaoci ne kuzim te,ako hoces pomoci pomozi a ako pak ne,pusti jer te se ne tice,na kraju krajevo neko ce ipak dati neku listu a ne kao ti,ruzno od tebe al ipak hvala!

Член од
13 ноември 2009
Мислења
344
Поени од реакции
186
Uste nesto so playerite i gotovo na taa tema...Na LG imav instalirano MKIPTV(turska app) i si rabotese 4-5 dena i od sinokja na sekoja prikacena lista izleguva crn ekran so DONATE-za da se gledale playlistite...
Taka da ne se lazite da go instalirate,iako nikade ne pisuva TRIAL ili slicno trae samo 4-5 dena ,a listata sto ja prikaciv kojznae kaj otide i koj ja vide ...:) POzdrav

Член од
3 август 2016
Мислења
150
Поени од реакции
170
А како би ти неко могао помоћи кад ништа ниси рекао, шта скенираш, чим скенираш...

Kajgana Shop

На врв Bottom