Rokko
SiFU 師父
- Член од
- 30 мај 2014
- Мислења
- 714
- Поени од реакции
- 299
А кое е Македонско ???ова е Бугарско ВМРО
А кое е Македонско ???ова е Бугарско ВМРО
Па не е добро бе владе, шуќур ме сфати. Залогот за се' ова што го наведе е слободата на нг. Да не ставаше кумови во ЈО, швалерки за судии, да спроведеше попис и да не се посереше од крадење немаше да бидеме овде каде што сме.Добро ајде дали добро те сфатив. СЈО оди во пакет со платформата и и двете се чеда на некој од надвор. И сега добро е што се мешаат странците или лошо, нејасен ми си нешто. Добро е вака кога не тргаат за уши или лошо.
И без разлика како јас гледам на тоа или ти сепак одби да ми одговориш на прашањето, што ти е помило, на каде тежнее вагата ?
Е ова не го сфаќа веќе, до тука е.Па не е добро бе владе, шуќур ме сфати. Залогот за се' ова што го наведе е слободата на нг. Да не ставаше кумови во ЈО, швалерки за судии, да спроведеше попис и да не се посереше од крадење немаше да бидеме овде каде што сме.
Она оригиналнотоА кое е Македонско ???
сите партии нека влезат во владатаЕве ги почнаа еден по еден широка влада да спомињаат. Уште да ги видиме на крајот на викендот гушнати Грујо и Заев остана.
Е кој спомнал, само Села.Еве ги почнаа еден по еден широка влада да спомињаат. Уште да ги видиме на крајот на викендот гушнати Грујо и Заев остана.
Па така тргаат работиве наназад стално. Села го сјебува Заев, следи фингиран ќорсокак и zuruck у Пржино. А паторот триумфално трља раце со уште едно одлагање на негова преселба зад решетки (btw уште еднаш спасен од брат по крв, учкар)Е кој спомнал, само Села.
..имаш крт унутра или гледаш на пилешки џигери и гуштерски опавчиња???Па така тргаат работиве наназад стално. Села го сјебува Заев, следи фингиран ќорсокак и zuruck у Пржино. А паторот триумфално трља раце со уште едно одлагање на негова преселба зад решетки (btw уште еднаш спасен од брат по крв, учкар)
А кое е оргиналното ?Она оригиналното
То шо се бореше за самостојна независна Македонија на македонскиот народА кое е оргиналното ?
Платформа со човек кој го воведе жигосувањето на патриоти и предавници во модерна Македонија, се заканува со чистење и долги ножеви, нема никаква теорија да има.Груевски до францускиот амбасадор: И Македонците може да постават своја платформа како услов
m.mkd.mk/makedonija/partii/gruevski-do-francuskiot-ambasador-i-makedoncite-mozhe-da-postavat-svoja-platforma
Црпнатите од СДСМ никаде ги нема,нормално кога се најголема албанска партија и први ја промовираа платформата.