Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе вас да ве ќари, што имате вие повеќе од мене:P

Na mene pa turn on mi e koa zenska sama ke se ponude da plate, posto da ne se lazeme tuka kaj nas seuste pretezno dominira predrasudata deka maskite treba da plakjaat, da bidat takozvani kavaleri i sl.
Zatoa ja sum za zenite da bidat kavalerki , redno e veke da se izramne vagata :P

Александаре тебе со таа коса и брк единствено може да те части некој постар чичко со малце поинакви склоности од нормалните :pos:

Последно уредено од модератор:
Александаре тебе со таа коса и брк единствено може да те части некој постар чичко со малце поинакви склоности од нормалните :pos:
Abe mene mozat da me castat osobi so sekakvi sklonosti :свиркам:, a ti Gjorgi nemas drug izbor osven samo da castes :tapp:

Abe mene mozat da me castat osobi so sekakvi sklonosti :свиркам:, a ti Gjorgi nemas drug izbor osven samo da castes :tapp:

Теоретски да, во пракса ти кажав какви само може да те частат

А кој ти е овој Ѓорѓи незнам и не ни сакам да те знам, али во секој случај те подржувам во твојата цел да пишеш на секое женско што ќе го видиш на форумов а и на соц мрежи :lolzz:

Теоретски да, во пракса ти кажав какви само може да те частат

А кој ти е овој Ѓорѓи незнам и не ни сакам да те знам, али во секој случај те подржувам во твојата цел да пишеш на секое женско што ќе го видиш на форумов а и на соц мрежи :lolzz:
Ti izgleda sakas da mi go podrzes. Ne fala Gjorgi, sam ke si go drzam.
Abe sakaat da me castat zenskite< so da i praam, mora da i pisam ;)

Sho da kazam od koa pocna i Daedalus da mi lajka, inace najgolemio bivsi hejter so sum go imal lani :D Prosto se osekjam kao Donald Trump :P

Луѓе мењаат ставови, Говинда.
Ama lugje. Zombijata dali ke smenjat?
Btw ontopic golem merak mi e Agda da me caste eden cel den. I cela nokj bogami :D[DOUBLEPOST=1486658842][/DOUBLEPOST]Aj zavrti se more Agde, aj pocasti meeeeeeeee ehe eeeeeeeee :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom