LudVonzemjanin
Уфолог,Луд теоретичар,Гејмер.
- Член од
- 11 септември 2016
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 15
сите се од една иста лоза , главен им е Џорџ Сорос !За Иванов не знам, ама Обама не е од таа лоза.
сите се од една иста лоза , главен им е Џорџ Сорос !За Иванов не знам, ама Обама не е од таа лоза.
Сорос само може да им плукне под прозор на Рокфелер и Ротшилд.сите се од една иста лоза , главен им е Џорџ Сорос !
Не се знае со сигурност кој на кого може да му плукне под прозор .....Само се знае дека тие се предизвикувачи на сите војни , протести , пичови и на Шарените...Сорос само може да им плукне под прозор на Рокфелер и Ротшилд.
Македонија, преку Трамп ќе добие подршка од сили поголеми од Сорос.
Сорос има специјални тренинг кампови на свои соросоидни зрдуженија кај шо увежбаваат слетување со коли в ендекСо кола па право у ендек! Побезобразно, здравје.
А тек што се има гоштевано она, да дознае јавноста.... Гарант и улица на неодбележан пешачки има поминато, ама Сорос тие снимки не ги покажува во јавност.
Кој вика дека некој друг треба да настрада, јас ви кажувам дека за џабе е направено СЈО, се разбира освен за вработување од “другата“ фамилија и изборен маркетинк, друга функција СЈО нема!И тебе ти е ок тоа? Некој друг да настрада а тој што нарачал не?
...ти си бе многу душевен..., јас мислам дека треба еднаш да се почне со пример за ука , па кога тоа се пропушти на времето да се направи со сдсм, сеа треба овие трите сјо бајачки-фрлачки на црна маѓија да се запалат на клада....Кој вика дека некој друг треба да настрада, јас ви кажувам дека за џабе е направено СЈО, се разбира освен за вработување од “другата“ фамилија и изборен маркетинк, друга функција СЈО нема!
Ти викаш така. Јас те прашувам дали е за тебе ок ако тој што нарачал не одговара за нарачаното?Кој вика дека некој друг треба да настрада, јас ви кажувам дека за џабе е направено СЈО, се разбира освен за вработување од “другата“ фамилија и изборен маркетинк, друга функција СЈО нема!
Нарачателот по закон одговара, некогаш и повеќе од извршителот.Ти викаш така. Јас те прашувам дали е за тебе ок ако тој што нарачал не одговара за нарачаното?
Не е ОК ама тоа ти е, и милон пат имам пишано дека немам никаков проблем да одговараат нарачателите, ама во овој случај тоа е мисион импосибле.Ти викаш така. Јас те прашувам дали е за тебе ок ако тој што нарачал не одговара за нарачаното?
Во нашиот случај никако не можат да докажат, рекла-казала муабетите не можат да се користат како докази, се ќе се базира на устен исказ на извршителот, по што ќе има спротивен од другата страна и се ќе биде одфрлено поради недоволно докази.Нарачателот по закон одговара, некогаш и повеќе од извршителот.
Оние што се во прислушуваните телефонски разговори законски не се нарачатели. Тие разговори се неупотребливи за на суд, како такви.Во нашиот случај никако не можат да докажат, рекла-казала муабетите не можат да се користат како докази, се ќе се базира на устен исказ на извршителот, по што ќе има спротивен од другата страна и се ќе биде одфрлено поради недоволно докази.
Каде го прочита ова? Инаку, јас се изнаслушав „информации од високи кругови“ за се и сешто, па било - ништо.ДПНЕ се договориле со ДУИ за двојазичност на ниво на цела Македонија но својот став за СЈО нема да го сменат!
Славете Македонци!!! Патриоте ДПНЕОВСКИ на браникот на татковината. Треба да се викаат само ДПНЕ, без М-то за Македонија!
На вести на Телма од сигурни извори...Каде го прочита ова? Инаку, јас се изнаслушав „информации од високи кругови“ за се и сешто, па било - ништо.
Тоа го збореме цело време, СЈО тешко ќе докаже нешто или ќе докаже нешто на ниско ниво, всушност на сите ни е јасно дека функцијата на СЈО не е да осуди некој (што и си го докажа по амнестијата), функцијата на СЈО е само да дојде до промена на власта, не случајно рокот му беше ставен до локалните избори, ако му беше за борба против криминал, ќе го судеше и Зајко, Верушевски...[DOUBLEPOST=1485183344][/DOUBLEPOST]Оние што се во прислушуваните телефонски разговори законски не се нарачатели. Тие разговори се неупотребливи за на суд, како такви.
Ако го направат тоа, тогаш сигурно ги очекува бродолом!!!На вести на Телма од сигурни извори...
За патриотите се работи!!!