Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
mora da ja nista neshvatam cim od onolikih skenera sto slikanih sto obecanih ne naucih nista,lako je pricati sa onima koji znaju i sa onima koji neznaju ali je tesko sa onima koji su na sredini,ljudima jos uvek rade lista pa se sad nesto prave strucnjaci sacekaj da im stanu tada ces videti ko koliko nezna,

mi smo ti takvi dok nam neko treba brate,care a posle sve ode u zaborav do sledece muke,cas pljujemo nekog pa se posle izvinjavam retko ko stojih iza svojih recia jos redje se dobrota pamti,nisu samo liste u pitanju trebali vremena procitati svaki nas pm i odgovoriti na njega ali ko sto rekoh ko jos pamti dobro.

U pravo si u potpunosti, samo veci broj clanova na ovom forumu zaboraljaju da je INTRNATIONAL puno nima pa i mene pomagao, kad god je nama pomoc potrebana bila ,i podeli nam mali milion lista , covjek ulagao trud, i gubio vreme da bi mi imali sta gledati.Hvala international ziv bio

nema post zao mi je a sad svi refres da se ne zajebem

Последно уредено:
mora da ja nista neshvatam cim od onolikih skenera sto slikanih sto obecanih ne naucih nista,lako je pricati sa onima koji znaju i sa onima koji neznaju ali je tesko sa onima koji su na sredini,ljudima jos uvek rade lista pa se sad nesto prave strucnjaci sacekaj da im stanu tada ces videti ko koliko nezna,

mi smo ti takvi dok nam neko treba brate,care a posle sve ode u zaborav do sledece muke,cas pljujemo nekog pa se posle izvinjavam retko ko stojih iza svojih recia jos redje se dobrota pamti,nisu samo liste u pitanju trebali vremena procitati svaki nas pm i odgovoriti na njega ali ko sto rekoh ko jos pamti dobro.

Imao sam par listi od balkanmedie,jednom je international skoro sve objavijo i naravno sve su stale i sta je trebalo da pljujem po coveku i bacam kamanje po njemu ili drugima,kako dosle tako otisle.Zato kazem netrebamo biti tako surovi i sebicni,da smo naucili sve kako ide i sta ide opet netrebamo zaboravit od kud je stizala pomoc i znanje.

U pravo si u potpunosti, samo veci broj clanova na ovom forumu zaboraljaju da je INTRNATIONAL puno nima pa i mene pomagao, kad god je nama pomoc potrebana bila ,i podeli nam mali milion lista , covjek ulagao trud, i gubio vreme da bi mi imali sta gledati.Hvala international ziv bio
Ma nemojte da se nervirate vratice se on isto ko prosli put

ha ha skype si e skype se moze da se dogovori na skype pa i fudbalski natprevar kajgana-sf.

ne razumijem,kukate za nekim,tko ne želi,ili neće biti na forumu....sve što rade oni,malo volje,radite i sami...da se ne ponavljam,ako ti dam ribicu,pojesti ćeš je i ostati gladan,ali,ako te naučim,kako da uhvatiš ribicu,biti ćeš sit,zašto,netko mora biti car,da bi Vam dao listu koja kratko traje...a,takvi smo,klanjati i moliti,samo da nešto dobiješ.....
tko god želi,neka se javi na pm.....naućiti će.....

Forumot e za toa napraven vo temata da se objasni sto kako,a ne site se naucile neka se javi na pm.Treba tuka da se prasa sekoj sto neznae,i koj znae da objasni.pozdrav zatoa i mnogu clenovi isklucija pm.

ovo Vam je dokaz,nađi sam svoje liste....vlcsnap-2017-01-22-02h26m52s401.png[DOUBLEPOST=1485048933][/DOUBLEPOST]pozdrav pancepaki....[DOUBLEPOST=1485052177][/DOUBLEPOST]a može se naći i ovo....Прегледај го приврзокот 163922 Прегледај го приврзокот 163922[DOUBLEPOST=1485052351][/DOUBLEPOST]a može se naći i ovo.... vlcsnap-2017-01-22-03h31m06s035.png[DOUBLEPOST=1485053882][/DOUBLEPOST]što znači,malo skeniranja i truda....rezultati su tu....a,ne čekati da ti netko pošalje listu....i ja bih to volio,ali....nema....

Последно уредено:
evo obajsnicu malo treba malo umesnosti po meni najbolji skener e xenu napravite commbo listu same.
lista ide u ovom obliku najbolje je u exsel prvo odratiti po tabelama u ovom principu
http://iptvpanel.dyndns.com:8000/get.php?username=zyu&password=zyu&type=m3u
u tabelama u exsel podelite ovako
http://iptvpanel.dyndns.com:8000/get.php?username=
druga tabela prazna gde ce da kopirate usere
&password=
cetvrata tabela prazna gde ce da kopirate passwored od jusere
&type=m3u
kada sve to odradite snimite u txt formatu i gde ipate prazna mesta samo replace i dobicete cistu sredzenu combo listu

ovaj skener izvrsno skenira i nema brzi od njega

Moze i so bilo koj combo maker za pravenje combo. Prvo pravis eden document so adresata do username= posle gi spojuvas so samo useri, posle so & password=pa so paswordite i na kraj so & type=m3u. Pravis folder so dokumenti vo koj imas eden dokument od site 4raboti i so natepad2 lesno se preprava prvata adresa na serverot so drug server.
Ova go imam dolgo vreme vrsi rabota Combo maker ili spojuvanje na eden tekst so drug ili user so pasword za Sentry pravenje combo.

Последно уредено:
trebate nauciti raditi sa notepad++...bez njega necete moci nista...on vam je osnova...uzmite jedno popodne vremena i poradite malo sa njim...kad nadjete na problem na googleu imate naci stotine odgovora kako sto napraviti sa njim...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom