Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mora da ja nista neshvatam cim od onolikih skenera sto slikanih sto obecanih ne naucih nista,lako je pricati sa onima koji znaju i sa onima koji neznaju ali je tesko sa onima koji su na sredini,ljudima jos uvek rade lista pa se sad nesto prave strucnjaci sacekaj da im stanu tada ces videti ko koliko nezna,
mi smo ti takvi dok nam neko treba brate,care a posle sve ode u zaborav do sledece muke,cas pljujemo nekog pa se posle izvinjavam retko ko stojih iza svojih recia jos redje se dobrota pamti,nisu samo liste u pitanju trebali vremena procitati svaki nas pm i odgovoriti na njega ali ko sto rekoh ko jos pamti dobro.
Pozdrav @internacionalU pravo si u potpunosti, samo veci broj clanova na ovom forumu zaboraljaju da je INTRNATIONAL puno nima pa i mene pomagao, kad god je nama pomoc potrebana bila ,i podeli nam mali milion lista , covjek ulagao trud, i gubio vreme da bi mi imali sta gledati.Hvala international ziv bio
mora da ja nista neshvatam cim od onolikih skenera sto slikanih sto obecanih ne naucih nista,lako je pricati sa onima koji znaju i sa onima koji neznaju ali je tesko sa onima koji su na sredini,ljudima jos uvek rade lista pa se sad nesto prave strucnjaci sacekaj da im stanu tada ces videti ko koliko nezna,
mi smo ti takvi dok nam neko treba brate,care a posle sve ode u zaborav do sledece muke,cas pljujemo nekog pa se posle izvinjavam retko ko stojih iza svojih recia jos redje se dobrota pamti,nisu samo liste u pitanju trebali vremena procitati svaki nas pm i odgovoriti na njega ali ko sto rekoh ko jos pamti dobro.
Ma nemojte da se nervirate vratice se on isto ko prosli putU pravo si u potpunosti, samo veci broj clanova na ovom forumu zaboraljaju da je INTRNATIONAL puno nima pa i mene pomagao, kad god je nama pomoc potrebana bila ,i podeli nam mali milion lista , covjek ulagao trud, i gubio vreme da bi mi imali sta gledati.Hvala international ziv bio