- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
svojim neznanjem ,sj,,,,te sve ,uzas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E sta je sad problem listu sluze da bi se objavili tu ili na neki drugi forum svejednosvojim neznanjem ,sj,,,,te sve ,uzas
@international ako moze posalji mi pm.svojim neznanjem ,sj,,,,te sve ,uzas
kude nas vikav ko ga nema i bez njega se mozeKaj nas na rabota vikaat bez sekogo se moze,sekogas ima ums koj ke ne zamenat vo dogledno vreme.
Smesno , ti nekom da sredjujes da se vrati na sf. Pa koja budala bi se vratila tamo daj reci mi. Pa i sam si pobegao kao i mnogi drugi ZNALCI , a kao druge bi vratio . Pa i sam si rekao ko se tamo pita, i nesreca je tvoja sto se oni nisu ranije udruzili protiv tebe mozda bi ranije i ti primetio sa kim imas posla. Ali eto vidis , kasno si primetio da su te ISKORISTILI dok su im trebale skripte a LOSMIJ se prestavljao kao programer a covek jedva zavrsio vecernju skolu .Tako su i mene iskoriscavali u pocetku, i moljakali da im dam ovo dam im dam ono . Zato sam i objavio nekoliko puta e-mail adrese od causevica bokija sote itd . Gde se vidi kako prose i traze.Potenciras da sam ih uvredio da su COBANI To se odnosilo na njih 10 tak medju kojima nisi bio ti, i neznam sto si se pronasao u tome.Sa tobom nisam nikada ni polemisao niti te ikada spomenuo. To (COBAN) je sve bilo posle dok su me izvredjali na razne nacine, i morao sam uzvratiti , i to na najblazi nacin da su cobani ,sto i nije neka uvreda kakva su gamad i neljudi....što izreza najbolji dio?
![]()
mora da ja nista neshvatam cim od onolikih skenera sto slikanih sto obecanih ne naucih nista,lako je pricati sa onima koji znaju i sa onima koji neznaju ali je tesko sa onima koji su na sredini,ljudima jos uvek rade lista pa se sad nesto prave strucnjaci sacekaj da im stanu tada ces videti ko koliko nezna,ovako postujem sve druzili smo se super ,od mene niko nece vise dobiti nijedne liste ,svi sve znate, svi ste sad postali strucnjaci ,pomogao sam koliko sam mogao ,sve najbolje
mi smo ti takvi dok nam neko treba brate,care a posle sve ode u zaborav do sledece muke,cas pljujemo nekog pa se posle izvinjavam retko ko stojih iza svojih recia jos redje se dobrota pamti,nisu samo liste u pitanju trebali vremena procitati svaki nas pm i odgovoriti na njega ali ko sto rekoh ko jos pamti dobro.Nemorate bas odma coveka Internationala bas zestoko napadat ipak nam je podelijo stotine i stotine listi bez ali ili sta vec delijo je nesebicno.Ja sto sam postavljo statuse to je vec proseireno,zasto ne bi bili i ovde postavljeni.
Ja samo mogu reci ili napisati international hvala puno za liste uvek kad sam potrazijo listu nisi me odbio.
eve,jas se javuvamUste edna lista ostana od ipsatpro ako na nekoj mu treba nek se javi