SaltNPepa
Other's envy, owner's pride!!!
- Член од
- 14 септември 2012
- Мислења
- 1.945
- Поени од реакции
- 2.524
Ako ne e raspolozeno togas mozno e velje da e vo infekcija. Na veterinar za pocetok krvna slika i da se pregleda toj otok i po pptreba da se iscisti.Здраво на ситеВака имам машко маче на возраст од 9 месеци и пред извесно време на образот му се појави оток кој што подоцна се отвори најверојатно од чешањето истече гнојта и на тоа место остана рана која што некако бавно зарасна но сега гледам дека пак има мал оток дали раната не била исчистена целосно и останала гној не ми е јасно и нз што да правам а мачето има проблеми на апетит не губи ама на расположение му се приметува постојано спие не си игра со др мачиња итн.
@Sungerot Bob i jas bi pretpostavila isto sto ti napisa drugarov pogore. Probsj da mu najdes zanimacika. Imas edni kako topki se stava hrana vo niv i kuceto treba da si igra i po ispagjaat zrnca. Vtoroto ona sto ti rece dolgi prosetki za da doma spie koga ke si dojde.
Вака имам машко маче на возраст од 9 месеци и пред извесно време на образот му се појави оток кој што подоцна се отвори најверојатно од чешањето истече гнојта и на тоа место остана рана која што некако бавно зарасна но сега гледам дека пак има мал оток дали раната не била исчистена целосно и останала гној не ми е јасно и нз што да правам а мачето има проблеми на апетит не губи ама на расположение му се приметува постојано спие не си игра со др мачиња итн.