Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Radi li ovo kod vas.
http://admin.vlagor-iptv.com:8080/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:95:1D:4D
Do prije par dana radilo bez greške, ima li neko ideju šta je u pitanju.
maloprije se dogovorili sve fino da neobjavljujemo vise mac liste i dzaba ,[DOUBLEPOST=1484669867][/DOUBLEPOST]
Radi li ovo kod vas.
http://admin.vlagor-iptv.com:8080/playlist.m3u?type=m3u&deviceMac=00:1A:79:95:1D:4D
Do prije par dana radilo bez greške, ima li neko ideju šta je u pitanju.
maloprije se dogovorili sve fino da neobjavljujemo vise mac liste i dzaba ,

maloprije se dogovorili sve fino da neobjavljujemo vise mac liste i dzaba ,[DOUBLEPOST=1484669867][/DOUBLEPOST]
maloprije se dogovorili sve fino da neobjavljujemo vise mac liste i dzaba ,
Ja sam objavio ono što ne radi a neki objaviše 100 onih koje su savršeno radile.
Ne znam ništa ni o kakvom dogovoru, ko je pregovarao u moje ime.
Kako li se moji postovi vide kad sam na ignor.

Ja sam objavio ono što ne radi a neki objaviše 100 onih koje su savršeno radile.
onda nisi citao sta je denis rekao[DOUBLEPOST=1484670500][/DOUBLEPOST]
onda nisi citao sta je denis rekao postovi se vide kad se izloguje sa foruma,nekad mi se ucini da nisi ti ,iza toga nika dragane nego da je tu sota sve vise licis na njega ,sta reci ,hm[DOUBLEPOST=1484670683][/DOUBLEPOST]
onda nisi citao sta je denis rekao postovi se vide kad se izloguje sa foruma,nekad mi se ucini da nisi ti ,iza toga nika dragane nego da je tu sota sve vise licis na njega ,sta reci ,hm

onda nisi citao sta je denis rekao postovi se vide kad se izloguje sa foruma
Nisam čitao, ima pravo na svoje mišljenje .
Čitaš mi misli, ja mislio da je iza tvog nika neko puno destruktivniji, recimo dsuki.

da dodam, dosta spamovanja - što je javno na čatu valjda je i moje mišljenje o dotičnom.
Pola godine ti nisam htio odgovoriti ni na jednu tvoju prozivku, sad jesam ali nadalje ignorišem sva pisanja.

da dodam na već dodato :)
Nije u tome poenta, valjda svi trebaju sebi naći a ne da se sve uništi pa da pojedinci glume careve.
Kad sam pitao za onu listu na dva foruma sam dobio po 2 liste, zahvalio se ljudima i rekao da mi ne treba. I ovim putem im se zahvaljujem.
VRkke85.png

rIQyRXo.png

Последно уредено:
ja barem nisam dsuikja kritikovao kao ti na chatu i i svasta nesto ako lazem reci pa da to objavim iz historije kao memoare,zadnja opomena[DOUBLEPOST=1484672592][/DOUBLEPOST]ko hoce vigor liate koje rade na pm njih oko 230, ,jos rade super naravno pod totalno drugim rasponima ,

Последно уредено:
haha pa kako ces da naucis sta je fer a sta nije ako ti neko ne pokvari raspolozenje i znanje e sad jos bolje ces da skeniras i pravis kombinacije zadnja dva ili 4 broja
a moze i na sn da pokusas nista se nezna sta moze uleteti

Može jedan skener na pp? Od čekanja free listi nema vajde. Ako može skener pa da sam nađem ša mi treba :)

Taman sam naucio da skeniram bar za sebe i za jos nekog liste sa MAC adresom i VI krenuli da ih objavljujete. Niste fer:);)
Vidi ja cu ti to slikovito objasnit ima na tisuce servera i vi svi sad zapeli na tih 5-6 zamisli sta ce od njih da ostane .Zamisli 5 zenski da se vi stari mrgani heheh vas stotine na nji zakaci sta bih od njih ostalo.Za kratko vrijeme cete to uramit i opet ispocetka zato sam ja prestao svima da dijelim liste.Posto ja jedan server testiram tocno se sa njim dogada ko i sa ledom na antarktiku.Malo je vise jednoga a vise drugoga i vjerujte da vidite nebi vam se dopadalo sta se dogada

Čitaš mi misli, ja mislio da je iza tvog nika neko puno destruktivniji, recimo dsuki.

da dodam, dosta spamovanja - što je javno na čatu valjda je i moje mišljenje o dotičnom.
Pola godine ti nisam htio odgovoriti ni na jednu tvoju prozivku, sad jesam ali nadalje ignorišem sva pisanja.

Nije u tome poenta, valjda svi trebaju sebi naći a ne da se sve uništi pa da pojedinci glume careve.
Kad sam pitao za onu listu na dva foruma sam dobio po 2 liste, zahvalio se ljudima i rekao da mi ne treba. I ovim putem im se zahvaljujem.
VRkke85.png

rIQyRXo.png
o kakvom ti unisravanju pricas a denis u scaneru na slici objavio macove i servere ,umi se pa vidi mozda se nisi probudio ,bez logina se vidi .sad kad tako mislis idi tamo i rec mu sto unistava liste ili nesmijes jer imas dvostruke arsine sto sve govori ko si i sta si

Dajte ljudima vase skenere ne tudje i dodajem to nije skener od mene znaci nije mojih ruku djelo

Trebali bi ljudima dati vase skenere a ne tudje tj. Zasto ja nisam pustio taj skener u javnost? Zato sto nije moj i ne kitim se tudjim perjem nisam Autor tog skenera a druga stvar najbitnija je... dzaba ti auto ako nemas kljuceve od njega

Mozda da i ja objavim Art Player?

Pozdrav

VRkke85.png

rIQyRXo.png
o kakvom ti unisravanju pricas a denis u scaneru na slici objavio macove i servere ,umi se pa vidi mozda se nisi probudio ,bez logina se vidi .sad kad tako mislis idi tamo i rec mu sto unistava liste ili nesmijes jer imas dvostruke arsine sto sve govori ko si i sta si[DOUBLEPOST=1484675488][/DOUBLEPOST]

VRkke85.png

rIQyRXo.png
o kakvom ti unisravanju pricas a denis u scaneru na slici objavio macove i servere ,umi se pa vidi mozda se nisi probudio ,bez logina se vidi .sad kad tako mislis idi tamo i rec mu sto unistava liste ili nesmijes jer imas dvostruke arsine sto sve govori ko si i sta si

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom