- Член од
- 9 септември 2016
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 4.296
neznam sto se hvatate tih cineplus kanala isti filmovi idu po dva mjeseca ,za debilne dusu dalo ,pored toliko drugih filmskih kanala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
je li ovo kod tebe cortana radi glasovnoOvako nestoПрегледај го приврзокот 163313[DOUBLEPOST=1484167124][/DOUBLEPOST] Poslo sam ti novu ali ta ce da radi na smart tv ali nece u vlc![]()
Ne drug ne radi.je li ovo kod tebe cortana radi glasovno
Imaju ovi kanali MAX1 i MAX2 bolji su i na njima idu različiti filmovi po cijeli dan, a ne jedan te isti kao u Cine+neznam sto se hvatate tih cineplus kanala isti filmovi idu po dva mjeseca ,za debilne dusu dalo ,pored toliko drugih filmskih kanala
A sta bi ti postavljao naprimjer[DOUBLEPOST=1484170222][/DOUBLEPOST]ne znam zašto se postavljaju ts liste,koje ne rade ni sat vremena....zamolio bih netkoga od iskusnih forumaša,da se da poduka,ili tečaj,o listama,koje nešto vrijede....
ima i jednih i drugih svaka lista ima drugacijeNisu vise Cineplus,sad su Cinemacious kanali
Ne znam sta ce vam ti kanali uopste?
Kako za pocetok ako ne ti e tesko WotWeb port 80 i cepaj, ke imas listi i ke neznaes koja da ja gledas.I to je uvreda? Uhvatio si se za jednu recenicu u kraju poruke.. Svaka cast.