Како прво неможе мене никој да ме избрка од партија
Аман бе ти многу јак, главен шегаџија си им или добро д****ш? Син на Фрчко да не си? Да не се заебааме со тебе, а брат?
како второ ништо не си осетил на своја кожа
.
Кај јак па уште и на кристална кугла знае да глеа...затоа си неприкосновен член у сдс изглеа. Абе ти да не си на оној Ѓ. Спасов на рејтинг агенцијата? Он исто вака погодува...
Затоа нема повеќе моабет со глава затупена како твојата.
Не се откажувај дете, најлесно е со затупен ко мене да правиш муабет, еве кошмари имам од твоите излагања. Те молам не се предавај сега, помогни ми да го декодираш чипуваниов мозок од штаб на вмро што ме испрограмираа и да ме избавиш од овие сушни маки што не ми дозволуваат да станам слободен, правичен, желен за подобар живот...помогни ми да се спасам од заканите и притисоците со кои се соочувам таму каде што ме набутаа во администрација, па само тераат по митинзи па пред дик да се иде, па ни викаат не се бањајте, јадете само сендвичи...ослободи ме од стегите на овој режим!!!
Се надевам дека убаво ти е тебе.
Незнам повеќе како ми е, си викам може ради овој чипов што го имплантираат по штабовиве на вмро ми е убаво...но можеби живеам само во матриксот креиран од вмро а моето тело всушност можеби физички се наоѓа во еден од штабовите и со гајтани сум приклучен па грујо ми се појавуе ко Морфеус...
Реалонст е дека вмро победи само во руралните средини каде глас кошташе 1000 денари или зејтин, брашно, 2-3 сметки за струја, трици за земјоделците и слично.
Абе знам, еве сеа у матриксов баш овие ми кажуваа истово...и те спомнаа тебе, викаат има еден Оракл, пронајди го во реалниот свет на еден форум е, он знае се, он ќе ти каже што треба како треба и ќе не спаси сите...
Ако лапаш пара не не јеби свите овде дека убаво ни е у државава.
Абе иди си у штаб да те приклучат на матриксот, да те чипуваат...и на тебе да ти биде убаво.
Најкорумпирани во Европа сме ало.
Рекоа извештаите пишувани од најчевска и милчин....
Си мрднал малце во Швајцарија, Германија, Данска, Норвешка, Шведска, САД, Јапонија некаде па да правиш споредба?
Абе знаеш како е у матриксов, не можам многу да се движам ради овој Agent Smith, се клонира братот сегде го има, не брка нас чипуваните приклучени на гајтан сегде низ матриксов...
Или знаеш само за секоја мака да се обратиш во штаб и тамо ко говедо те тераат по институции кој ги водат крајно неспособни лица како тебе. Убаво сигурно ни е и говедското седење пред дик, како човек со гордост сигурно си ја задржал гордоста.
Таму си идам, да, коа ќе се деси некоја мака у матриксов им идам у штаб и таму ко говедо ме тераат ми викаат мрш бе врати се у матриксот или оди пред дик седи...
Ти си крајно под ниво за терање политика, чип. Знаеш само 2 работи Ништо не ти можат никола и вмро ти си наша иднина.
Па брат ние чипуваните такви сме, под ниво за терање политика, затоа јас доаѓам тука и се обраќам за помош од вас слободоумните, нечипувани, многу учени и способни...да не научите нешто друго освен тие 2 работи...не сме ние криви, у тоа матриксот ни го перат мозокот...
Миленко е најголем пушач, 90% од зборењето му е со цел да пере мозоци, според мене не треба никоја телевизија да го прикажува. Ѓубре
Тој ни е главен у матриксот...многу способен перач на мозоци, абе центрифуга е чоеков...
Кој реални проекти бе? Ало знаеш каде живееш?
Незнам брат, целиот сум збунет, помагај. Нема ништо реално во матриксов, во право си, се ми е привидение...
Заев не е лидер на партија од албанскиот блок во Македонија. Нема да оди. Нема нити причина поради која би одел сега. Може да се прават средби понатака, Заев како премиер на службена посета во Албанија.
У матриксов еве сеа ми кажуваат дека заев бил лидер на македонска партија ама работел против македонците а ЗА албанците...ама сигурно ова нешо пак НЕО Димовски ни прави пропаганда...
Нормално дека ќе скокаат.
Младенов го убија.
Кежаровски го затворија без причина.
А1 ја затворија.
Уште што треба да трпи новинарството?
Да да, паметам, ах таа Горде ТРИНИТИ...она све тие работи ги праеше низ матриксов...потајно се сомневав и јас да ти кажам чичко Оракл, ти само ми потврди. Навистина ти си ги имал сите одговори.
Аман бе зарем толку сте затупеле па ги подржувате вмро?
Секој глас за вмро мене ми е психолошки феномен моментално и треба да се испита на психијатрија
Неаме избор, тоа гајтаните јаки, програмава за матриксов исто така јака...чипот нема кој да го извади...а овде у матрксов овој Николче МОРФЕСУ не стаил психијатрија упм...затоа проблем сме имале ние...Спасувај чичко Оракл