- Член од
- 19 мај 2012
- Мислења
- 1.550
- Поени од реакции
- 364
Збориме за исис и салафисти читни малку погоре ако не помниш за што пишуваш тема се избори....оф топик било?
Ах, па више да не збориме за тоа.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Збориме за исис и салафисти читни малку погоре ако не помниш за што пишуваш тема се избори....оф топик било?
Ах, па више да не збориме за тоа.
Не зезај сега и ти, па тоа на слика нема да го ставаме.Да, ама “тајната на изворот“ не се очите.
Сакаш да кажеш дека тоа што за ефтини пари твојон газда им се натрти (а и земјава ја натрти) на салфистичките богатуни од Катар е оф-топик во темава?Збориме за исис и салафисти читни малку погоре ако не помниш за што пишуваш тема се избори....
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Како ги изброја тие 80 има посебни ливчиња за Албанци?Shokantno duri 80 Albanski glasovi za DPNE vo Tearce, sto im ima veteno Gujo na Albancite?
Кој како каде се тртел ја не знам али знам дека такво учење не е распростането само у Македонија туку и у околнитр земљи и Европа. Или сите тие влади биле по твое на тртење во Qatar или муслиманите си го сакаат таквото учење нема трето.Сакаш да кажеш дека тоа што за ефтини пари твојон газда им се натрти (а и земјава ја натрти) на салфистичките богатуни од Катар е оф-топик во темава?
Или мислиш дека тоа се дешава еднаш у 1000 години?
Нема што да пишам.Ај нека ти кажат што да пишеш и пиши. Те разбирам.
Ќе има смеење по штабовите на СДС вечер, кога ќе стигнат фактурите од Косово.Хахахахахахахаха шокантно дуи гласаше за дпмне. Зборувајте ми за национализмот на дпмне и дуи ве молаааам
Тарифата отприлика била 100 евра да не излезеш да гласаш поединечно, 300 евра фамилијарно негласање додека 500 евра за фамилијарен глас кон дпмне. Си ќари селото. Џабе толку инвестираа кога пак нема да можат да формират влада.Shokantno duri 80 Albanski glasovi za DPNE vo Tearce, sto im ima veteno Gujo na Albancite?
Не знам за сдсм ама ја искрено се надевам на коалиција дпмне дуи алијанса за албанците. Нека паднат маските.Ќе има смеење по штабовите на СДС вечер.
И сега делеа СДСМ пари во Теарце или не, ај решете се.Значи гледам на видео сега излезено џабе се пувкале по Теарце
Кои маски? партијата со најмногу гласови од македонскиот блок коалицира со партијата со најмногу гласачи од албанскиот блок. Единствено ВМРо го прекрши ова правило во 2006 на кратко.[DOUBLEPOST=1482694500][/DOUBLEPOST]Не знам за сдсм ама ја искрено се надевам на коалиција дпмне дуи алијанса за албанците. Нека паднат маските.
Вие кога ќе решите дали ВМРО делел пари да седат дома? Или еве Гард пшто смислил тарифник и за гласање и за апстинирање. Комедии.И сега делеа СДСМ пари во Теарце или не, ај решете се.