- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 1.486
- Поени од реакции
- 338
Ako odis so kola so tebe sumOdi li nekoj za Sofija na 19.01 za podiganje na ukaz ?
Ako odis so kola so tebe sumOdi li nekoj za Sofija na 19.01 za podiganje na ukaz ?
bgcitizen@justice.government.bg toj e mislam emailot ama ne sum siguren , neka potvrdi nekoj za sigurnoMoze li nekoj da pise na koj e-mail moze da se pobara brojce i pin za proverka na status na procedurata vo ministerstvoto za pravosudie, Ve molam neka pise koj znae.
Fala mnogu aj ke probam na toj da prasam, kazi mi samo za kolku vreme ti pratija odgovor i osven ime i prezime, data na raganje sto drugi informacii treba da im pisam ako znaes?bgcitizen@justice.government.bg toj e mislam emailot ama ne sum siguren , neka potvrdi nekoj za sigurno
prijatele neznam da ti kazam emailot go prezedov od stranata na mjs , ne sum kontaktiral preku email , izviniFala mnogu aj ke probam na toj da prasam, kazi mi samo za kolku vreme ti pratija odgovor i osven ime i prezime, data na raganje sto drugi informacii treba da im pisam ako znaes?
2014, fevruari[DOUBLEPOST=1482447295][/DOUBLEPOST]Fala druze za odgovorot od koja godina si.Pozdrav
Druze, od 2014 godina, i na dopolnitelna.. Nemoj da iznesuvas pretpostavki...pozdravnikoj od 2014 godina sto bil vraten na dopolnitelna nema promena 2014 ne e gibnata se odnesuva na vratenite pozz
i jas sum 1,5 otkako odnesov i nema promena br 36....2014
Односно, нови датуми за интервјуа, порано од веќе закажаните?Проверете си сите што чекате интервју почнаа да ги враќаат назад.
Oд кај ти е информацијата? Кај мене сеуште стои 10,10,2017....Проверете си сите што чекате интервју почнаа да ги враќаат назад.
So kakvi dokumenti?14xxx/2013.... "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија "
Samo sa uverenjem iz opstine gde je majka rodjenaSo kakvi dokumenti?
I KAJ MENE SE USTE STOI ...08.2017 OD KAJ IM SE SAMO INFORMACIIVE NEKA DADAT PRIMEROд кај ти е информацијата? Кај мене сеуште стои 10,10,2017....
Ве молам без рекла казала, дајте примери!