Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Со хепи енд е филмо, го фатија на крајо тој старио педер
Со хепи енд е филмо, го фатија на крајо тој старио педер
А Шкорпион му е крштено - христијанско име или е тоа некоја геј титула?Бидејќи од време, на време, ги следам скоро сите теми на форумов, ретко да прокоментирам но се дешава, не изостанав да воочам дека Лет3 е толку опседнат со темата хомосексуалност, што мириса на негирање самиот себе си од тоа што го надгледува и коментира цело време. Сигурен сум дека да беше ова форум со име презиме како на Фејсбук а не анонимни себекреирачки имиња и аватари, немаше така да се однесуваш Лет3.
А сите вие хомосексуалци што правите профили само за караници и безцелно докажување факти и докази сте стварно сморови и тешки сте за читање на темава, не само поради непочитувањето на правилата на форумот туку и општо сте си нападни.
Имаше еден дечко, Шкорпион потпишан, имаше капак на се, поготово на Лет3 што ќе кажеше. Вакви луѓе треба да коментираат, а не некои што овде се едно кога се скриени, надвор се давај газови во некој ќош додека жена дома ги чека.
Не генерализирај. И Рики Мартин исто е педер,види како изгледа,јас како хетеро сум му љубоморен на изгледот! Како и 90% од машките !тие се глумци, вака изгледа оригинал педер:
Прегледај го приврзокот 158359
тажен, депресивен, немоќен и со знаци на сида по телото
Зборам за оригинал гејој, оние кои навистина се погодени и страдаат од педерлукотНе генерализирај. И Рики Мартин исто е педер,вики како изгледа,јас како хетеро сум му љубоморен на изгледот! Како и 90% од машките !
Па и овој е педер,па ми се чини дека не страда нешто особено,туку напротив )))Зборам за оригинал гејој, оние кои навистина се погодени и страдаат од педерлукот
Имаш педери кој се со вроден педерлук, а имаш и педери кои тоа станале ради имиџ, слава, незнаење, љубопитство....Па и овој е педер,па ми се чини дека не страда нешто особено,туку напротив )))
Другар па ако веќе така гледаш на работите имаш и многу фалични хетеро со дупка у глаата, а и миаш и достојни,стабилни момци.Мислам дека не треба да се генерализира,и сите да се ставаат во ист кош,ради поведението и изгледот на поединци.Имаш педери кој се со вроден педерлук, а имаш и педери кои тоа станале ради имиџ, слава, незнаење, љубопитство....
Оној кој е навистина педер лесно се познава, тој има голем број и на останати психички и физички болести и мани.
Исто како и дрогаш, имаш и славни личности кои супер изгледаат а се дрогираат ради рекреација и забава а имаш и оригинал наркомани кои изгледаат како смрт и седат по улици во сопствени фекалии тупо гледајќи во празно додека лиги им течат низ по испиените лица полни со красти и гнојни рани
Така е и со гејој, има разлика од оној кој се педерчи ради слава и онојкој тоа мора да го прави пошто го тера на тоа мрачната страна во мозокот
Науката се уште не одговори дали педер се станува во живот како избор или се раѓа со тоа. Е сега ако е по твое дека се раѓа, рики мартин кој шо клецкаше жени пола живот па одеднаш се прешалта во педери е у ствари фалшиф педер илДругар па ако веќе така гледаш на работите имаш и многу фалични хетеро со дупка у глаата, а и миаш и достојни,стабилни момци.Мислам дека не треба да се генерализира,и сите да се ставаат во ист кош,ради поведението и изгледот на поединци.
Јас мислам деке педер се раѓа,не се станува ради помодарство или слава.
Имаш миљон начини да привлечеш внимание на себе,особено у ако си дел од џет-сет.
Башка и Рики Мартин беше доволно славен,и без ниедна црна дамка,и скандал кога објави дека уствари е педер.Така да таа теорија паѓа у вода... )))
Коа сме кај наркоманите другар,имаш наркомани богати, со пари,кој уживаат квалитетни,скапи дроги.А имаш наркомани,бедни,без пари,кој се фиксаат со секакви синтетики,и го претставуваат она што го напиша ти ! )))
како и да е имаме две категории и на педери и на дрогаши, едни кои не бираат со шо со кој кога каде - важно да си задоволат потребата и други кои тоа го прават по одредени критериумии и под одредени услови.Се согласувам,али науката можеби и никогаш нема да одговори на тоа прашање,а и не е должна ни да го одговори тоа прашање.Мислам дека тоа е исто како да бараш науката да ти одговори дали карактерот е избор,или со карактер се раѓаш.
Медаљата секогаш има две страни.А што ако уствари Рики Мартин со клецаљето на жени и во врвот на славата не сакал да го постигне ефекот на "нормален" и сето тоа уствари му било маска за да не биде осудуван,да му падне популарноста и не му тргне кариерата низ брдо? На пример јас знам пријатели/ки откога Рики мартин обајви дека е педер,до избришаа,а претходно му биле огромни фанови.И сега откога се стекна со пари и светска слава,си призна чоекот,да му падне камен од срце.Не ја гледам логиката,да глумиш педер,за слава.Може јас сум глуп.
Другар целата работа е статусот и задоволувањето на потребите. Јас кога сум имал повеќе пари сум шмркал кокаин,кога не амфетамин.
Мислам дека и педерите исто,ако некој е ситуиран,макар и ке плати,да му го зашчука на некој достоен.Од повисока класа.Ако не дај шта,даш )))
И ти другар да си ружен ама богат ќе дупиш јаки спнзоруши,а ако не,ќе ти го пушат болни циганки позади македонска со уста штрбава !
Во принцип да.Условите ги одредуваат критериумите.Општеството,околината и статусот!како и да е имаме две категории и на педери и на дрогаши, едни кои не бираат со шо со кој кога каде - важно да си задоволат потребата и други кои тоа го прават по одредени критериумии и под одредени услови.
значи то е избор базиран врз основ на некои општествени условиВо принцип да.Условите ги одредуваат критериумите.Општеството,околината и статусот!