@chef_cook Одлучи се да му се невиди, ќе му даваме права или ќе ги тепаме
@lans Ако си толку голем фанатик на природната селекција, да не си ошол на лекар, добро? И оди живеј во планина. Лови и јади. А, ако жена ти умри на пороѓај, јебига, природна селекција.
Не,не смееме да ги малтретираме!
Не треба да се дозволат истополови бракови и апсолутно не треба да се дозволат посвојувања на деца.Но мора да се најде некоја рамка која би им овозможила на сексуалните малцинства да законски ги можат уредат своите односи!
Јас порано сум имал многу предрасуди,ептен.Се до моментот кога отидов да работам на брод.Се заселувам у кабина.Цимерот у кабина со мене црнец,педер.Раул од Аруба.Наоколу слики во хаљињи,лапања со машки. Си мислам сеа овој ако направи еден погрешен чекор,му го кршам носот и дирекно си одам дома.Еден ден типот ми вика.
-Слушај да не се глеаме ко волци цело време,а треба да делиме кабина уште 6 месеци,ти кажувам отворено,прво дека не си мој тип,второ несакам бел партнер. )))
И као ја ај ОК.Малце по малце почнавме со муабет,се најнормално.
Ја као кувар на брод,секој ден доаѓање од работа мртов уморен и директива паѓам у кревет.И еден ден типов ме напна као ајде у Crew Bar.Идеме,а таму педерсково друштво они шо беа,у комбинација со најбоље пички на брод.Голем плус за мене )))))
Видов и сфатив,дека уствари голем број од нив се ОК луѓе,и големи професионалци во професијата што ја работат.Али сепак мене сето тоа ми е језиво,и не природно,и неможе да ми влезе сето тоа у глава!Не ги ни поддржувам,не ги ни мразам.Едноставно нека постојат,со својот начин на живот!