Da..januari 2016...daНајверојатно....и вчера и денес не работи
Да не мислиш јануари 2016 ?.... мн некако касниш ако си 2015.... Знам дека тие што беа март 2015 веќе беа да се сликаат.....освен ако не си преку амбасада
Da..januari 2016...daНајверојатно....и вчера и денес не работи
Да не мислиш јануари 2016 ?.... мн некако касниш ако си 2015.... Знам дека тие што беа март 2015 веќе беа да се сликаат.....освен ако не си преку амбасада
Охооо, тоа се супер вести...БравоDa..januari 2016...da
Преку софија си илиЈас пред две недели ги оставив документите, и ми закажаа интервју за Март 2018, е сега не знам точно на која страна можам да си ја пратам состојбата на Молбата, што ми ја дадоа откако ги оставив документите.
На која страна ако може некој линк да остави да си пратам според корисничкото име и пинот?
Go pises prviot broj vhodaski nomer primer.да прашам некој да ми каже како да проверам за бројче од 2013
Na koj email.pisvate? Mene veke dve nedeli ne mi odgovorijaGo pises prviot broj vhodaski nomer primer.
1***/2012 ili 2013 kako ti e
Drugiot broj primer
2****/2013 vo pin
Ako ne ti izleguvaa tvojata prepiska togas ke napises email do m.p i ke gi zamolis da to go dadat pin brojot na tvojata prepiska ke ti odgovoraat vo rok od 24 casa
Sega raboti ima novi odobreni, a za potpisani ukazi neznamljude rabotese li stranata deneska jas deka posle otidov na rabota,od 9 nemav provereno i koga se vrativ pak kaj 18 casot ne rabotese
bgcitizen@justice.government.bgNa koj email.pisvate? Mene veke dve nedeli ne mi odgovorija
Cestito milo mi e sto slusam vakvi vesti od kobnata 2013dragi prijateli pred se borci od 2013
konecno i jas dojdov do potpis pa koga ke potpise togas dodeka ne me fati nervoza da prasuvam hahahahah
tuku da si kazam kako so nosi redot na finalna bev od 13 oktomvri do denes eve vecerva ja pustija stranata i ima novini a inaku sum br 13 8.. so bg licna karta od pradedo prevedena legalizirana i imase razliki vo ime prezime i god na raganje no ne napravija problem.
vi posakuvam na site da uspeete samo napred nema otkazuvane.
pozz do site.