S
silmarillion
Гостин
Ќе се отрујам : )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A da bidesh dobar da stavish nekoj link so ovie podatoci, neshto oficijalno ...pa da vidime.Разликата во гласови уште се зголемува.
Заклучно со последно преброените гласови Клинтон има еден милион и двеста илјади гласови повеќе од Трамп.
Плус има уште нешто ситно за броење во главно од земјите што гласаа за Клинтон, што значи најверојатно ќе дојде до околу еден и пол милион гласови разлика во корист на Клинтон.
Ме плаќа хилари,лично мене и сите останати соросоиди тука. Проценија дека ако го добијат кајгана форумот ќе ги добијат изборите глатко. Ама тебе и бачето не можевме да ве искорумпираме.I sega? Sto se palis? Sistemot za glasanje Trump li go izmisli? ke go nareceme nevaliden satoa sto ne ni se svigja rezultatot?
Abe priznajte deka se plasite za sopstvenite pozicii, pari i drugi sranja i ne mi palamudite ovde politika koja ne ve tangira uopste. Eve jas sum za Trump zosto se nadevam deka ke go skine soros bidejki finansiral drzaven udar vo Makedonija. Mene me boli kur dali taa zemja tamu ke ima gragjanska vojna nego sakam Makedonija da bide oslobodena od Amerikanskoto vlianje.
Ti si za Hillary od koja pricina...?
A da bidesh dobar da stavish nekoj link so ovie podatoci, neshto oficijalno ...pa da vidime.
Абе Трaмп мoже дa биде штo сaкaш ти, aмa мoмaкoт вaжнo пoбеди.трамп е преварант
Popular vote: Unofficial, Electoral Vote: Projected
Ushte kolku vreme im treba da izlezat so konechni brojki, koj ti zna'.