a vie podnesovte vo 2014 ili imavte intervju togas,jas podnesov 2014 a intervju imav 2016 februar,a sega sum na zadolzitelna,kako se racuna od koga si pocnal proces ili od intervjutoNEMA NISTO KATASTROFA 2014 I JAS SUM .
a vie podnesovte vo 2014 ili imavte intervju togas,jas podnesov 2014 a intervju imav 2016 februar,a sega sum na zadolzitelna,kako se racuna od koga si pocnal proces ili od intervjutoNEMA NISTO KATASTROFA 2014 I JAS SUM .
Со потврда од Струмица и воена книшка од брат на дедо ми.So kakvi dokumenti bese I si?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
koga podnese preku ambasada,jas 2014,intervju,2016 februar,koe brojce si,jas 37../2016,maj vnesena vosistemot[DOUBLEPOST=1478887503][/DOUBLEPOST]Ako odis bi te zamolil ako sakas da prasas dali mozam da go podignam ukazot vo Sofija ....preku ambasada suma nikoj se uste ne odgovara
koga podnese preku ambasada,jas 2014,intervju,2016 februar,koe brojce si,jas 37../2016,maj vnesena vosistemotAko odis bi te zamolil ako sakas da prasas dali mozam da go podignam ukazot vo Sofija ....preku ambasada suma nikoj se uste ne odgovara
Стварно не ми е јасно колку пати е веке одговорено,на претходните страни нешто да пролистате.Еве уште еднаш ке чекаш 3-4 месеци или џа или бу ,или одбиен или пасош во рака.zdravo sto sleduva poslem ova dali znae nekojПо преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Koj broj sipoke od mesec dena cekam potpis i nikako da potpisat do koga ke ne macat ovie veke ...ovaa 2013 istoriska stana MTJ
koga podnese preku ambasada,jas 2014,intervju,2016 februar,koe brojce si,jas 37../2016,maj vnesena vosistemot[DOUBLEPOST=1478887503][/DOUBLEPOST]
koga podnese preku ambasada,jas 2014,intervju,2016 februar,koe brojce si,jas 37../2016,maj vnesena vosistemot
Јас поднесов во мај 2013 и имав интервју во ноември 2013 година. Како излезе да сум 2014 година не ми е јасно ама тоа е. Веројатно дека сум преку амбасада па се успале или незз...a vie podnesovte vo 2014 ili imavte intervju togas,jas podnesov 2014 a intervju imav 2016 februar,a sega sum na zadolzitelna,kako se racuna od koga si pocnal proces ili od intervjuto
vi pisav na inbox imam jas slicna situacijaДали некој е можеби запознаен со валидноста на документ од ваков тип. Се работи за крштеница на мој дедо издадена 1944, кај што е точно наведено името и презимето на дедо ми како и датумот на раѓање му е исто точен со датумот што му е пишан во новиве изводи, точно е наведено името и презимето на неговиот родител татко, името на родителот мајка е точно АМА презимето е пишано наместо Владева пишале Владимирова? Она што е проблем е што во изводот од матично (нов извод ваден сега од матична книга на починати) кај дедо-ми е пишано име на родител мајка Владева наместо Владимирева? Дали бугарите би го прифатиле документов како доказ за потелко? Или морам да направам некако промена во изводот на дедо ми во делот родител мајка и да го сменат тоа презиме така што да биде исто со Крштеницата? Фала многу...
имаш ли некакви дополнителни документи однесено и кога правеше интервју..zdravo ima li nekoj da pomogne da kaze so kako nemam rodnini bugari nemam krstenice nemam nikakvi bg dokumenti cekam 3god veke od koga go pominav intervjuto poslem 5 ili 6 meseci mi pisuvase samo dopolnitelna proverka poslem godina ipol pa ova go pisuvase Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. a sega pa pred nekoj den proveriv По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство. so sleduva poslem ova pozz
pa vo ambasada javi se,oni ke ti kazat,jas taka go dobiv moeto brojceKako da si go doznaam brojceto be luge preku ambasad bev na intervju. Emailot na min. za pravds mi vraka avtomatski odgovor deka ne moze da primi poraka zosto e prepolno a na emailot taa kassovska sto e ne vraka... POMOS?!
Posle kolku meseci od intervjuto?pa vo ambasada javi se,oni ke ti kazat,jas taka go dobiv moeto brojce