Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
11 декември 2012
Мислења
1.073
Поени од реакции
596
Носи џабе пратили те да унесеш немир овде ал носи успела.
 
Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
Znam sve su kratkog daha treba mi neka dugotrajna, nemam vremena za rad sa listama.[DOUBLEPOST=1477009222][/DOUBLEPOST]Sota nema te liste izgled mi da se mora platiti da bi se dobila.[DOUBLEPOST=1477009327][/DOUBLEPOST]Jedino ste vi sa SF velikodusni, ovde sam se dzabe registrovala.
Jedna od lista koju ja imam cast da gledam dzaba a placa se imaju od Cinemax HD do Cinestar Premiere HD isto tako Discovery Science HD ta ista nije ugledala svjetlost dana ... to je za postovanje prema covjeku koji mi ju dao a da listu gledam, gledam radi kao mina

Pozdrav
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.390
Поени од реакции
25.192
Избришав 101 мислење.
Банирав 9 члена, опоменав 5-6.

Темава ќе биде затворена до вечер. Таман време да размислите дали сакате да постои темава како таква или да не се мачиме веќе, ни вие ни јас.

Знаете, мене не ми е проблем да бришам тролови затоа што знам дека барем неколку дечки што секојдневно постираат овде се со најискрени намери и поради нив би бришел ако треба до утре сабајле. :)

Но бидете малку сериозни, вака не се работи... темава е многу толерантна и слободна за во неа да се направи муабет за било што, и воедно е најпосетена тема во овој подфорум, и тоа темата е за телевизија човече, не е за религија или филозофија, телевизија, нешто за кое не ми изгледа дека може да се караш, ама вие си знаете.

Се читаме вечер, кога малку ќе ви оладат главите и ќе и дадеме уште една шанса на темата сите заедно, не само јас. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom