Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
El ima ova app na samsung UE55H8000 ja nisam jos gledao[DOUBLEPOST=1476711530][/DOUBLEPOST]
El ima ova app na samsung UE55H8000 ja nisam jos gledao
Ja imam ottplayer ali trazimi kod jel ima neko da mi da taj kod

Последно уредено:
Pifi, поклон за знаењето ти .Ти се можеш и си точен и искрен човек.Молја МРТ 1 нормално.:)

Последно уредено:
Ma nije samo u pitanju C linija vec uopste ovo hvalisanje sa listama tj slicicama,sta bi bilo da sad samo stavljamo slike od par kanala u Full HD rezoluciji sa satelita a ima toga i na IPTV ali ako necu pomoc onda necu se ni hvalit sta imam jer mislim da ovo sto krademo i nije za neku pohvalu ;).... Netreba mi C linija niti iptv lista od bilo kog provajdera :)
Vidi ne obracaj paznju na to ja sam utupio na slike vec. To svaki ko lijepi mora individualno da rijesi sam sa sobom tu mu ja i ti ne mozemo pomoci to je dokazivanje moci na neki drugaciji nacin

Vidi ne obracaj paznju na to ja sam utupio na slike vec. To svaki ko lijepi mora individualno da rijesi sam sa sobom tu mu ja i ti ne mozemo pomoci to je dokazivanje moci na neki drugaciji nacin
Uzimas me drugi put u usta ... pokusat cu da budem kratak

Sve u Sklopu IPTV kao za primjer

Nettv plus aplikacija, Balkanyum, GSS Media, Kopernikus OTT TV itd....

Onda imamo

Ottplayer, Fork Player, Smart IPTV, SS IPTV

Sve je to u skladu sa IPTV a to znaci...

1.Treba da imas listu koju samo ti gledas uzimam tvviet za primjer

2. Tu istu listu stavis na Ott sajt

3. Za Ottplayer potreban ti je Smart tv ako zelis da listu gledas putem Smart tv-a

4. Instaliras bilo koji Player gore navedenih kao OttPlayer i njemu slicne

5. Logujes se na Ott sajt updetujes listu (mada preko Fork Playera gledas preko USB ustekas u Smart tv i gledas liste koje si stavio na USB)

6. Nakon reg na Ott sajtu instaliras na Smart tv OttPlayer aplikaciju upises login podarke napravis refresh i gledas te liste

Znaci tebi je prvo potrebna regiatracija na Ott sajtu zatim dobra lista koju samo ti imas zatim instalacija Ottplayer a da bi njega instalirao potreban ti je Smart tv recimo jedan solidan kao moj da bi sve to bilo perfektno potreban ti je Android telefom da to sve uslikas i stavis sliku na forum a najveci problem kod tebe je da od navedenog nemas NISTA i dodajem to tvoje bla bla bla komentarisanje dogovori se sam sa sobom kako ces rijesiti to drugim rijecima kad ti uzimas kako mene tako i ostale u usta "Nicim izazvan" sto ja tebi nebi imao pravo reci svoje misljenje? Jer se osjecam prozvanim

Meni je bas ono pravo da sjednem na garnituru u primacoj sobi i gledam prekoOttPlayer/Smart tv-a liste a ne da buljim u comp i kvarim oci mada kod mene Total tv ...e sad sto se slika tice ovako

Ima sta znam koliko dugo kad sam slikao bas ovdje Cinestar Premiere Full HD 1 i 2 u rez 1920x1080 bilo je ljudi koji nikad nisu culi za te programe a kamoli vidjeli iste (Ne podcjenjivam nikoga ali tako je bilo cak i nama svima se desavaju slicne stvari) znaci das ljudima do znanja sta se sve moze da gleda samim tim tema se vise posjecuje i ide svojim tokom "zivi tema" jer se diskutuje kako i sta od-do kako doc do tih programa i njima slicnim

Recimo TI dokazujes nekom svom komsiji bilo sta nebitno a komsija ti kaze ma daaaaaj TI pomislis da ti komsija ne vjeruje znaci pokusat ces mu na bilo koji nacin da dokazes da pricas istinu dal to bila slika kao dokaz ili putem telefona nekakav SMS ili slicno ili cak prilozit nekakav pismeni dokaz za tvoje tvrdnje itd... da.bi ti komsija vjerovao ili neko drugi ko ti u startu ne vjeruje isto tako imas primjera more gdje treba da se dokaze ono sto neko tvrdi

Moje slike se odnose na napisano od mene a ponekad dokaz da nije unisteno ono sto se misli da jeste i naravno sta se sve gleda

Ocigledno da tebi kako izgleda smeta moj Smart tv to nije dokazivanje moci jer.... koliko god je neko ovdje stavio sliku NIKAD nisam komentarisao zasto stavljas slike itd.... dokazivanje moci izgleda drugacije "Sine moj"

Stavi mene na Ignore i rijesio si kratko i jasno

Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom