Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали знај некој да ми напиши кој информации ги бараат при закажување за происход во конзулат телефонски?
Фала на сите кои ми одговорат :)

se izvinuvam pisav nekolku pati ako ima nekoj da mi odgovori sto znaci koga pisuva na zadolzitelna i kolku se ceka statusot da premine na finalna,vi blagodaram

Дали знај некој да ми напиши кој информации ги бараат при закажување за происход во конзулат телефонски?
Фала на сите кои ми одговорат :)
Maticen broj, ime prezime i broj na pasos[DOUBLEPOST=1476217106][/DOUBLEPOST]
se izvinuvam pisav nekolku pati ako ima nekoj da mi odgovori sto znaci koga pisuva na zadolzitelna i kolku se ceka statusot da premine na finalna,vi blagodaram
10 meseci

"По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство." - posle ova sto sledi? Bev godina ipol na dopolnitelna. Broj 1383x/2013. Sestra mi e uste na doplnitelna so brojce nekolku pred mene 1381x/2013. Inace so zaednicka molba sme i svidetelstvo od baba kako dopolnitelen dokument. Zasto ja preskokale ne mi e jasno. Ili ne odat po red?

"По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство." - posle ova sto sledi? Bev godina ipol na dopolnitelna. Broj 1383x/2013. Sestra mi e uste na doplnitelna so brojce nekolku pred mene 1381x/2013. Inace so zaednicka molba sme i svidetelstvo od baba kako dopolnitelen dokument. Zasto ja preskokale ne mi e jasno. Ili ne odat po red?
a da ne znaes kolku ima od 2013 vkupno aplikanti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom