The Originals

• Креатор на темата Креатор на темата skyblue12331
  • Време на започнување Време на започнување
Епа допелгенгер или како и да е ова, затоа ја има насекаде. :D
Не верувам дека ќе ја префрлат само затоа што нејзе и смета ова за Иан, кој ја шиша, нели се професионалци, ко демек. И мене искрено не ми е за The originals, помрачна е некако серијата во однос со дневниците. Инаку ок ми е за глума, може и е време да си се проба надвор од серијата.

Се проба :icon_lol: Let's be cops. Мислам дека ради неа има успех колку што има. На листа ми е да го изгледам чисто да видам како глуми таму :)
Допелгенгер и со сите на серијата исфлирта више :icon_lol:

Се проба :icon_lol: Let's be cops. Мислам дека ради неа има успех колку што има. На листа ми е да го изгледам чисто да видам како глуми таму :)
Допелгенгер и со сите на серијата исфлирта више :icon_lol:

Го видов јас трејлерот, ама Нина не ја видов во него. :D
Не планирам да го гледам, ми стои на апла досадна комедија, слична на овие новиве американски.

Да не ја терам веќе оффтопик, ја изгледав прва сезона и мислам дека има огромен потенцијал серијава, дури чудно ми е што една страна има само на форумов од темава, зар никој не ја гледа?
Како и да е, мене ми е доста добра и едвај чекам да видам како ќе излезе ситуацијата со бебето. Дури и си направив филм да скокнат некоја година, па да има бар 6-7 години малата, па да видиме од нејзе што ќе излезе. :D

Го видов јас трејлерот, ама Нина не ја видов во него. :D
Не планирам да го гледам, ми стои на апла досадна комедија, слична на овие новиве американски.

Да не ја терам веќе оффтопик, ја изгледав прва сезона и мислам дека има огромен потенцијал серијава, дури чудно ми е што една страна има само на форумов од темава, зар никој не ја гледа?
Како и да е, мене ми е доста добра и едвај чекам да видам како ќе излезе ситуацијата со бебето. Дури и си направив филм да скокнат некоја година, па да има бар 6-7 години малата, па да видиме од нејзе што ќе излезе. :D

Мислам дека многу мислат дека е слична на дневниците. Или не е доволно „ин“ :)

Колку и да е чудовиште, едноставно не можеш да го мразиш Клаус.
Кога ќе му го видам овој осмех, ма нема шанса. Супер избор на актер направиле за Клаус, пресладок е за да мислиш дека е ѓубре. :noze:

TheO.png

Исто што приметив, имаат многу добар саундтрак последниве епизоди.

Си ги изгледав од прва сезона заостанати и овие од втора што се излезени и баш сум задоволна. Баш ми беше интересно. Не е нешто wow, ама супер е за опуштање.
Ем приказна поинтересна, ем бољи актери и актерки oд ВД (јес да малце се напнав кога ја видов Нина и тука). Во ВД само Аларик и Дејмон што вредат...
И детево, леле! :love::love::love:
tumblr_nev3875DkL1r69xzvo2_250.gif
tumblr_nev3875DkL1r69xzvo5_250.gif

tumblr_nev3875DkL1r69xzvo1_250.gif
tumblr_nev3875DkL1r69xzvo6_250.gif

Ама каква среќа иам ќе го скинат. :(

Последно уредено:
И јас мислам ќе оди курбан, ваљда од љубов за Џеф, да биде подраматично. :/

Инаку, и мене ми е далеку подобра од Вампирите, и актерите и приказната, што е далеку посериозна и подлабока некако, финалето од прва сезона им беше многу добро, а мене уште појака ми беше првата епизода од оваа сезона, таа кога ги земаа прстените од волците, тоа беше епик епизода.

Луѓенца, како може да гледам The Awakening ?
Ke odis na rarbg i ke si spustes torrent a potoa na titlovi po prevod i gotovo

Sto se odnesuva do serijava na momenti mi e podobra od VD
no tamuka Dejmon gi vade site so negovite gluposti i zafrkancii
i imaat prednost kaj mene VD samo poradi Dejmon...

Во приватниот живот оригиналиве го рушат клишето дека жената во врската е поубавата половина.
Елајџа е оженет веќе 10 години со актеркава од She's all that.
Клаус од лани веќе не е ергенче, за жал, туку е женет со 10 години постарата колешка, која ја глумеше мајка и на Бони во дневниците.
Они ми се далеку поубави од партнерките, али што да правиме. :toe:

Од денес ја имате по торенти новата епизода инаку. :D

That mini heart attack кога се повреди Ејдан во куќа полна со гладни/жедни вампири.

Серијава и TVD ми се омилени.Ллеле Клаус каков е ама и Елајџа не е за фрлање :love:

Првата сезона ми се допадна, добро се оддели од The Vampire Diaries. Беше малку помрачна и ликовите беа каде-каде подобри. Но, во последно време, ми стана слична на TVD, односно потинејџерска. Сепак, ќе ја гледам и новата сезона, можеби ќе се опраи.

Прашањето ми е, што се случува со новата сезона? Пред месец-два пишуваше дека ќе започне на 08.10.2016, а сега на iMDB пишува 29 јануари 2017?!

Back
На врв Bottom