Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ja mislim i dosad je tako bilo kad se lista stavi javno cim se nakace 2 ili vise nemoze se gledat
international je o necemo drugom govorio nije to isto;)[DOUBLEPOST=1475398289][/DOUBLEPOST]
ima li neko da mi da c-linija za veceras hvala vam!!
Aj,mi napisi na pp sta te zanima najvise pa da ti probamo berem na godinu dana nesto srediti da ne ubacivas svaki dan i testiras heheeh[DOUBLEPOST=1475398824][/DOUBLEPOST]
Svima cast na forumu ALI JA OD NIKOG OD BOLJIH NISAM DOBIO LISTU OD KOJIH SAM ZATRAZIO A TU SE KURCE SA NEKIM ZNANJEM JEDINO PRIZNAJEM SOTA I ZOK 209 ILI KAKO KOJI SU MI ODGOVORILI I NAPRAVILI NEKU RAZMJENU A OD VECIH HAKERA NISTA ZMACI VISE SAM DOBIO OKOLO NEGO OD ONIH KOJI ZNAJU I SANO SE HVALE NNJIH JEDINO PRIZNAJEM OSIM ONIH KOJI SU PODJELILI LISTU SVOJU SAMNOM.
Pa valjda smo te prekuzili po rijecniku nisam pogresio, a i na pp sam ti napisao razlog neslanja liste, to ti je odgovor od mene. Ne fale tebi liste nego informacije.
PS:pisanje velikim slovima znaci deranje na forumu tj.gubljenje kontrole nad psihom[DOUBLEPOST=1475399075][/DOUBLEPOST]
Na ovu adresu sam slucajno naleteo !
Veci strucnjaci od mene, sigurno znaju kako se dolazi do njih, a ja se nekako snalazim ! :D
Pa ta adresa je stalno prisutna bar si ti x lista okacio sa te adrese :D

Последно уредено:
international je o necemo drugom govorio nije to isto;)[DOUBLEPOST=1475398289][/DOUBLEPOST]
Aj,mi napisi na pp sta te zanima najvise pa da ti probamo berem na godinu dana nesto srediti da ne ubacivas svaki dan i testiras heheeh[DOUBLEPOST=1475398824][/DOUBLEPOST]
Pa valjda smo te prekuzili po rijecniku nisam pogresio, a i na pp sam ti napisao razlog neslanja liste, to ti je odgovor od mene. Ne fale tebi liste nego informacije.
PS:pisanje velikim slovima znaci deranje na forumu tj.gubljenje kontrole nad psihom[DOUBLEPOST=1475399075][/DOUBLEPOST]
oops my bad

Adresa jeste prisutna, ali nisu user i pass ! :D

COBANCE nemas ti pojma pogledaj kad sam objavio prvi post i kolko se njih zahvalilo preko 120 000 a svi ostali nemaju ni 30 000 koji su duze tu i po nekolko godina mislim da tito nesto govori a to sto liste rade 8sec vec bi neko napisao bar jednom i nebi trcali da pogledaju sta sam objavio da im se nesvidja a ti cobance neznas ni postovati jednu listu jer coban je coban do kraja zivota bog stari hehehe[DOUBLEPOST=1475347731][/DOUBLEPOST]
Tako je to je do moderatora i admina, na onom forumu gde cobace spominje moje liste, nemam niceg osim listi znaci nijedna jedina rec o necem drugom ili komentar ISKLJUCIVO LISTE pa kome se svidja svidja , kome ne moze da ide na druge forume kao ovde i da mlatara sta hoce a da se to narodu nesvidja iz celog sveta su tu nebi bilo lajkova preko 1000 za jednu listu i to osrednju jer tu se objavljuju iskljucivo liste koje nisu bas nesto vredne ali su vredni novi serveri a ko zna to je nejemu najbitnije kad imas server lako je uci na njega i pokupite sve ostale liste koje netraju po 8secc sto kaze cobance i slaze dok netrepnu i jos nesto Cobance ima dislike ali ga ti neznas koristiti idi i cuvaj ovce nije za tebe pc
A da kod Sultanovica je bas tako kako opisujes... Liste bez suvisni komentra mozda rasprave nebi bile ni tolerisane,nazalost neznam sto admin i ovdje ne reaguje ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom