Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Mrzim nedorečene ljude, kad jedeš govna jedi do kraja, ovako si običan svirač....
A da, ja nisam dupli nick nigde pa ni ovde, moronu.

ovo nije riječnik jedne dame,nije bitno tko si....popuši mi,ali i o tom ću razmisliti,nije moj pimpek baš za svatkoga,idiote nepismeni....

sve si u pravu......:pos:.......oni su mi net prijatelji kao i 650000 jos ,a bio si i ti i valjda nisi bio dobar pa te neko od moderatora odstranio,ili sta vec.....nisam u toku,,,,,

moj jedini kontak sa tobom za sve ove godine je gde si me pitao za net tv addon i ovaj na slici gde si mi se zahvalio...

Прегледај го приврзокот 157118

nemam ja vremena pricati sa tobom prazne price.....zelim ti sve najbolje.....pozzz

Napisat cu ja esej o ovom mikusa da vide ljudi koji je to idiotcina. Na svakom forumu na kojem sam ga vidio ljude vredja i zove coban. Izgleda da ga koreni vuku jer kako kazu lako je seljaka isterati iz sela ali je tesko isterati selo iz seljaka.

Kako da započnem,e,ovako...ovaj forum postaje mjesto prepucavanja i pederisanja,tko što gleda,djele se liste,koje su za kurac...nećemo imeno
vati tko to radi,ali kada popizdim sve ću imenovati,služenje s par naloga (nickova),čemu to vodi,vodi tome da smo usrani balkanci,ne možemo ni sebe podnijeti,a kamo li druge....svaka čast,ima na ovom pravih ljudi,i kada popizdim i te ću imenovati,ali čemu sve to vodi,postajemo beskaraktni,podjebavajući i omalovažavajući druge...zašto i čemu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju,zato bi bilo lijepo da podijelimo znanja,a ne da se nadrkavamo jedan na drugoga,ako ovako nastavite,jebo Vas vaš forum,postoje i drugi,odite na nekakve strane forume,pa podjebavajte,omalovažavajte,Vaš račun se briše....
Poštujem ovaj forum,trudim se da budem aktivan,da pomognem,a,ima ljudi na ovom forumu kojima sam pomagao i to radim i dalje...zato bi bilo lijepo da i svi forumaši rade to isto,ima ih koji ne znaju mnoge stvari,a,među njima sam i ja....ali,mislim da postoji forum zbog toga da nešto naučiš,a ne da polemiziramo o traktorima i guzicama,i ostalim nebitnim stvarima...
Žao mi je što sam morao pisati tako,ali ako se i dalje nastavi,ova vrsta podjebavanja....ja se brišem s ovog foruma,ima ih koliko želiš,samo su vrijeđanja na SF-u i na ovom forumu,ne znam zašto postoje administratori,što se to ne sreže u korijenu,on briše slike,a vrijeđanje je dopušteno....
Mogao bih još pisati,ali dosta....sve Vas srdačno pozdravlja zok2009..

Kako da započnem,e,ovako...ovaj forum postaje mjesto prepucavanja i pederisanja,tko što gleda,djele se liste,koje su za kurac...nećemo imeno
vati tko to radi,ali kada popizdim sve ću imenovati,služenje s par naloga (nickova),čemu to vodi,vodi tome da smo usrani balkanci,ne možemo ni sebe podnijeti,a kamo li druge....svaka čast,ima na ovom pravih ljudi,i kada popizdim i te ću imenovati,ali čemu sve to vodi,postajemo beskaraktni,podjebavajući i omalovažavajući druge...zašto i čemu,gdje nečiji horizonti prestaju,drugima počinju,zato bi bilo lijepo da podijelimo znanja,a ne da se nadrkavamo jedan na drugoga,ako ovako nastavite,jebo Vas vaš forum,postoje i drugi,odite na nekakve strane forume,pa podjebavajte,omalovažavajte,Vaš račun se briše....
Poštujem ovaj forum,trudim se da budem aktivan,da pomognem,a,ima ljudi na ovom forumu kojima sam pomagao i to radim i dalje...zato bi bilo lijepo da i svi forumaši rade to isto,ima ih koji ne znaju mnoge stvari,a,među njima sam i ja....ali,mislim da postoji forum zbog toga da nešto naučiš,a ne da polemiziramo o traktorima i guzicama,i ostalim nebitnim stvarima...
Žao mi je što sam morao pisati tako,ali ako se i dalje nastavi,ova vrsta podjebavanja....ja se brišem s ovog foruma,ima ih koliko želiš,samo su vrijeđanja na SF-u i na ovom forumu,ne znam zašto postoje administratori,što se to ne sreže u korijenu,on briše slike,a vrijeđanje je dopušteno....
Mogao bih još pisati,ali dosta....sve Vas srdačno pozdravlja zok2009..

To si vec rekao danas i nismo citali zasto da opet ne citamo?
rofl-4c.gif

Mrzim nedorečene ljude, kad jedeš govna jedi do kraja, ovako si običan svirač....
A da, ja nisam dupli nick nigde pa ni ovde, moronu.

ovo nije riječnik jedne dame,nije bitno tko si....popuši mi,ali i o tom ću razmisliti,nije moj pimpek baš za svatkoga,idiote nepismeni....
Vidi ovako dečače, jedino što me vređa u tvom komentaru je moja nepismenost. Ja rečenicu počnem sa velikim slovom, iza svakog zareza napravim spejs, svaka rečenica ima smisao - početak i kraj. A za to pušenje, obrati se osobi u susednoj sobi - svojoj mami.

pa kome ne ide u glavu...možda negdije drugdje....[DOUBLEPOST=1475277286][/DOUBLEPOST]ana90,objavi što sam ti napisao u poruci,ako imaš jajnike,ili jaja....

@zok2009 druze nemoj nasedati na njihove fore i provokacije jer im je i to cilj,da sjebu i ovaj forum,zele da super clanove kao sto si ti i jos neki izbrisu naloge,zato moja podrska tebi i dobrim clanovima koji pomazu obicnim clanovima,veoma sam vam zahvalan na svemu i IZDRZITE I NE NASEDAJTE NA PROVOKACIJE!

i zapamti što sam ti napisao,naći ću te,počinjem od ovog trenutka....[DOUBLEPOST=1475277452][/DOUBLEPOST]ana90,ili tko je...zapamtiti će zok2009...[DOUBLEPOST=1475277513][/DOUBLEPOST]ajde pičko,objavi što sam ti napisao,ili ću ja....

a,ovi vaši administratori su za kurac,bave se nebitnim stvarima,zato se logiraju pod ,dva tri nicka,znači,forum je loše zaštičen,pa postoje IP adrese,a,ne samo tv liste.......zato i seru iza kojekakvih duplih nickova....ana90,nisi još objavila....[DOUBLEPOST=1475277905][/DOUBLEPOST]ti ili si pijan-a,ili napušen-a,koji moj komentar nije bio na mjestu,koga sam vređao,ali,pred svima se kunem,naći ću te do jutra i javno objaviti tko si,a,s menom ćeš imati posebno zadovoljstvo,smrade,nekulturni....

Lepo je Dsuki rekao, forum je poseceniji nego ikad samo ko je greskom pritisnuo dugme i oslobodio sve ove krimose?
rofl-4c.gif

a,ovi vaši administratori su za kurac,bave se nebitnim stvarima,zato se logiraju pod ,dva tri nicka,znači,forum je loše zaštičen,pa postoje IP adrese,a,ne samo tv liste.......zato i seru iza kojekakvih duplih nickova....ana90,nisi još objavila....
Za koga prica zoki da su admini za k..ac ako je za kajgana to je vrlo nisko od tebe.

pa pročitaj par postova prije,e to ne bude išlo baš tako....[DOUBLEPOST=1475278733][/DOUBLEPOST]ako se takve stvari toleriraju....jebeš takav forum,da te netko vrijeđa,ali dok ne pronađem ovu-ovoga,nemam mira,i onda se brišem s vašeg foruma....jer nema poštivanja,ni bilo čega drugog,nađi mi moj post,gdje sam ja netkoga uvrijedio,pogotovo na ovakav način....e zato postoje admini,da se ovakve stvari ne događaju,a vi brišete slike,koje netko postavi....[DOUBLEPOST=1475278861][/DOUBLEPOST]a,ti ako si admin,znaš tko je ana90,ako ne objaviš,ja ću do jutra....to mi je zadatak....

Последно уредено:
ako se takve stvari toleriraju....jebeš takav forum,
E vidis ovo reci to na bilo koji drugi forum i dobices ban-lepo pise na svaki forum zabranjeno vreganje izmegu clanova a vi to radite stalno 4-5 clanova.Koristite kajgana za vase sukobe,to nije u redu kad ste se registrirali stisnuli ste prihvacam pravila al ih ne postujete zasto neznam.Ko kako zeli ipak je to do svacije kulture spominjete razne glupe stvari naci cu te ako imas m..a i ostale nedostojne reci to nije dobro nimalo.Veliki pozdrav svim clanovima.

ma o čemu ti pišeš,netko mi jebe majku i ti to toleriraš,i ti si admin,pa znaš i sam,da vrijeđanje po bilo kojoj osnovi,zna se koju su sankcije,nađi ni jedan moj post,gdje i s čime sam ja nekoga uvrijedio
ti malo pozornije čitaj što se piše,ali ti nisi bitan,ja znam gdje ću dobiti odgovor i to ubrzo....ja nisam na ovom forumu da mi netko piše da mi moja majka puši kurac,koju sam pokopao prije par mjeseci,e,ako se to tolerira,svaka vam čast....a,ja preko toga ne prelazim,pa makar,cijena nije bitna....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom