Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

R

Roten 96

Гостин
едно питање можда глупо али: ако девојката некогаш ти се понаша или осеќаш дека се понаша помалку ладно делува незаинтересирано дали и јас би требал да парирам односно да се однесувам исто или да подлегнам да не правам ништо како ништо да нема едноставно..ако може некој да каже сигурно некој имал ваква ситуацијата поздрав.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
едно питање можда глупо али: ако девојката некогаш ти се понаша или осеќаш дека се понаша помалку ладно делува незаинтересирано дали и јас би требал да парирам односно да се однесувам исто или да подлегнам да не правам ништо како ништо да нема едноставно..ако може некој да каже сигурно некој имал ваква ситуацијата поздрав.
Уствари тоа е игра за 15 16 годишни девојки,изгледа детско однесување.Или сака да ја бркаш повеке или сака да прекинете.Трето нема...
Послушај ме,не се однесувај така,смешно е...недораснато однесување.Топло ладно наликува на игнор,а игнорот секогаш пали,зависи од другиот партнер,а гледам кај тебе упалило зошто не знаеш како да се однесуваш.Кулирај си.

P

Peaceful Anger

Гостин
Шо и да праиш не и се замарај многу... Не и оди по газот за да ти праи муабет. Ако има и други кандидати наоколу а ти не и се замараш ич тогаш она ќе почне да се замара за тебе. Проверено.

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
Имам еден проблем има едно девојче кое ми е добра другарка мн ми се свига баш е девојче по мој вкус и само шо раскина со дечкото ама јас незнам како да и кажам дајде некој совет :wub:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Имам еден проблем има едно девојче кое ми е добра другарка мн ми се свига баш е девојче по мој вкус и само шо раскина со дечкото ама јас незнам како да и кажам дајде некој совет :wub:
Треба нешто посебно околу тоа?јави и се излезете,испитај ја ситуацијата,ако има чуства кон тебе признај и ако не не ризикувај пријателство.Кратко и јасно

H

HITCH

Гостин
Еве ти можност за да станеш решителен. Само правилно расудувај ја моменталната ситуација. Не си умислувај ништо, ако нешто не ти е јасно прашај ја, сама ќе ти каже.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Нерешителен, види ја ситуацијата, правете разговор ако ти е до неа како женска. Притоа имај на ум дека пријателството нема да биде како порано. А ако не успееш, што порано се повлечеш - полесно за тебе.

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Мене ми треба една помош од тие по т.е најискусните (незнам дали ги има) али сакам да знам какво е чуството кај жените коа машкото без заштита ке сврши у неа... Ми треба совет за едно девојче... Фала и очекувам.:salut:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Мене ми треба една помош од тие по т.е најискусните (незнам дали ги има) али сакам да знам какво е чуството кај жените коа машкото без заштита ке сврши у неа... Ми треба совет за едно девојче... Фала и очекувам.:salut:
Е тоа ти е чувство на паника.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
значи мислев на тоа коа ке сврши машкото во неа дали нешто женското осеќа ..
сакам и јас тоа да го знам:kesa:, ама не се осмелувам да пробам... зашто после тоа тешко мене. изгледа се осеќа нешто:pos:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
сакам и јас тоа да го знам:kesa:, ама не се осмелувам да пробам... зашто после тоа тешко мене. изгледа се осеќа нешто:pos:
Добро фала ти иначе прашањево беше за оние што пробале и што се Мајки а и оние што пробале па спречиле :) :smir:

Член од
30 март 2011
Мислења
117
Поени од реакции
12
Да чувствувала нешо за тебе не би се смирила со бившиот.
Тебе те чува за резерва или тројка :icon_lol:

Не го чува за лошо значи :)

--- надополнето ---

Бапни бејби пилула и пробај,гајле ти е :) напрај му мерак и на дечкоти не бидете себични: ):)

Kajgana Shop

На врв Bottom