Шеј Лонг
Koristam kirilica.
- Член од
- 16 јуни 2010
- Мислења
- 1.987
- Поени од реакции
- 1.611
Па брат пробај запери го хаххахda prasam dali nesto e stetno posto imav sex bez zastita za vreme na pms ? poso nesto me zacesuva celo vreme
Па брат пробај запери го хаххахda prasam dali nesto e stetno posto imav sex bez zastita za vreme na pms ? poso nesto me zacesuva celo vreme
Уствари тоа е игра за 15 16 годишни девојки,изгледа детско однесување.Или сака да ја бркаш повеке или сака да прекинете.Трето нема...едно питање можда глупо али: ако девојката некогаш ти се понаша или осеќаш дека се понаша помалку ладно делува незаинтересирано дали и јас би требал да парирам односно да се однесувам исто или да подлегнам да не правам ништо како ништо да нема едноставно..ако може некој да каже сигурно некој имал ваква ситуацијата поздрав.
Шо и да праиш не и се замарај многу... Не и оди по газот за да ти праи муабет. Ако има и други кандидати наоколу а ти не и се замараш ич тогаш она ќе почне да се замара за тебе. Проверено.едно питање можда глупо али: ако девојката некогаш ти се понаша или осеќаш дека се понаша помалку ладно делува незаинтересирано дали и јас би требал да парирам односно да се однесувам исто или да подлегнам да не правам ништо како ништо да нема едноставно..ако може некој да каже сигурно некој имал ваква ситуацијата поздрав.
Треба нешто посебно околу тоа?јави и се излезете,испитај ја ситуацијата,ако има чуства кон тебе признај и ако не не ризикувај пријателство.Кратко и јасноИмам еден проблем има едно девојче кое ми е добра другарка мн ми се свига баш е девојче по мој вкус и само шо раскина со дечкото ама јас незнам како да и кажам дајде некој совет :wub:
Еве ти можност за да станеш решителен. Само правилно расудувај ја моменталната ситуација. Не си умислувај ништо, ако нешто не ти е јасно прашај ја, сама ќе ти каже.Имам еден проблем има едно девојче кое ми е добра другарка мн ми се свига баш е девојче по мој вкус и само шо раскина со дечкото ама јас незнам како да и кажам дајде некој совет :wub:
Е тоа ти е чувство на паника.Мене ми треба една помош од тие по т.е најискусните (незнам дали ги има) али сакам да знам какво е чуството кај жените коа машкото без заштита ке сврши у неа... Ми треба совет за едно девојче... Фала и очекувам.:salut:
значи мислев на тоа коа ке сврши машкото во неа дали нешто женското осеќа ..Е тоа ти е чувство на паника.
сакам и јас тоа да го знам:kesa:, ама не се осмелувам да пробам... зашто после тоа тешко мене. изгледа се осеќа нештозначи мислев на тоа коа ке сврши машкото во неа дали нешто женското осеќа ..
Добро фала ти иначе прашањево беше за оние што пробале и што се Мајки а и оние што пробале па спречиле :smir:сакам и јас тоа да го знам:kesa:, ама не се осмелувам да пробам... зашто после тоа тешко мене. изгледа се осеќа нешто
Да чувствувала нешо за тебе не би се смирила со бившиот.
Тебе те чува за резерва или тројка
сакам и јас тоа да го знам:kesa:, ама не се осмелувам да пробам... зашто после тоа тешко мене. изгледа се осеќа нешто