Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Hvala svima koji su mi poslali listu sa kanalima sad mogu dvije godine gledati besprekidno iptv kanale: Stvarno nisam zanala da su svi muski takve svinje samo se medusobno kurcite ko ima veci koda je to bitno u zivotu, ja imam 100 ja imam 500 ja imam od ovih ja od onih vidim i neki vip postoji jesu to oni sa malim kurcem i malom pameti: Koja ste vi muska bedastoca pa necete propasti zbog jedne liste ako ju podjelite samnom. I tako ih niste platili vec ste ih uzeli. Tako se i moj bivsi samo hvalisa sa tudim perjem. Pa da ste pametni onda bi drzali ili napravili neki panel da svi mozemo besplatno gledati. Ajde neka se sad jedan pametan javi pa da mi kaze gdje se mogu kupiti ti kanali i kako se placaju jer nemam karticu.

Lijepi pozdrav svima na forumu, evo sam stigla u potrazi za domacim iptv kanalima koje sam gledala i pratila dok se nisam sretno razvela. Bivsi mi nije nista ostavio a kupila sam si smart tv lg ali sada nemam programe. Svaku listu koju sam skinula sa neta jednostavno nemogu gledati jer se kanali zamrznu ili stalno se ponavljaju a kod bivseg sam sve super gledala, A on je isto tako na nekom forumu dobio listu koju sam gledala vise od godinu dana. Nijednu listu mi nije dao nego je rekao da se snadem pa eto ako mi neko moze pomoci u potrazi za dobrom listom. Zivim u bakinom stanu a i ona volii gledati serije pa bi bilo super da ovu zimu provedem uz tv do sljedece sezone kad opet idem raditi na more. Zahvaljujem se svima koji mi izadu u susret. Stariji susjed do bake u stanu mi je postavio konekciju na lg na njegov wifi ali se nerazumije u iptv kanale on koristi od optime resiver ili kanale i kaze da ima brzinu 20necega uglavnom kaze da je to dobra brzina za iptv. Uglavnom to je to barem da izdrze par mjeseci kanali. Instalirala sam besplatnu aplikaciju ss-iptv tako nekako da sad netrazim. Eto toliko mi djevojke inace volimo puno pricati pa je tako i ovaj tekst malo poduzi. Ovaj forum sam prvi pronasla na google o iptv kanalima pa se nadam da sam pogodila. Zelim svima ugodno popodne. Opet se javim poslje 17h jer ovaj komp koristim od jedne starije susjede koja je ovisna o facebooku ali i njoj se zahvaljuje na pristupu jer nemam svoj laptop.

Ne razume se u iptv a razume se da je dobra brzina za iptv. Devojke znaju da puno pricaju i samo one bez pameti to kazu, samim tim sto si to rekao govori da nisi devojka. Dsuki?

Hvala svima koji su mi poslali listu sa kanalima sad mogu dvije godine gledati besprekidno iptv kanale: Stvarno nisam zanala da su svi muski takve svinje samo se medusobno kurcite ko ima veci koda je to bitno u zivotu, ja imam 100 ja imam 500 ja imam od ovih ja od onih vidim i neki vip postoji jesu to oni sa malim kurcem i malom pameti: Koja ste vi muska bedastoca pa necete propasti zbog jedne liste ako ju podjelite samnom. I tako ih niste platili vec ste ih uzeli. Tako se i moj bivsi samo hvalisa sa tudim perjem. Pa da ste pametni onda bi drzali ili napravili neki panel da svi mozemo besplatno gledati. Ajde neka se sad jedan pametan javi pa da mi kaze gdje se mogu kupiti ti kanali i kako se placaju jer nemam karticu.

Dve godine? ahahahahahahahahahahahahahaha vic godine.
rofl-4c.gif

Dve godine? Koliko si dala za to? Dva puta?
rofl-4c.gif

Spominjes vip sa istom mrznjom kao dsuki.

I tako ih nisu platili nego uzeli?

Taj ko ti je poslao je kupio pa tebi dao? Bog ti pamet dao a to malo uzeo jer prica ti je suplja kao svicarski sir.

Pa da su pametni onda bi drzali ili napravili neki panel da svi mozemo besplatno gledati?

Panel? Puno ti znas za nekog u kratkoj suknjici.

Ko tebe ostavi blago njemu.

S obzirom na rjecnik koji preferirate nije cudno da vas je muz ostavio.Moje saucesce bivsem muzu sto je uopste bio u braku sa vama.

Ne razume se u iptv a razume se da je dobra brzina za iptv. Devojke znaju da puno pricaju i samo one bez pameti to kazu, samim tim sto si to rekao govori da nisi devojka. Dsuki?

Dve godine? ahahahahahahahahahahahahahaha vic godine.
rofl-4c.gif

Dve godine? Koliko si dala za to? Dva puta?
rofl-4c.gif

Spominjes vip sa istom mrznjom kao dsuki.

I tako ih nisu platili nego uzeli?

Taj ko ti je poslao je kupio pa tebi dao? Bog ti pamet dao a to malo uzeo jer prica ti je suplja kao svicarski sir.

Pa da su pametni onda bi drzali ili napravili neki panel da svi mozemo besplatno gledati?

Panel? Puno ti znas za nekog u kratkoj suknjici.

Ko tebe ostavi blago njemu.
je svaka fufa sad bude dsuki hheehheh i ana 90 je isto dsuki onaj dvospolac ihhiihhih
Pa ljudima tamo na sf ne dajete liste pa se preobrazili u zene joj mila majko sta vas snade tamo na sf

Последно уредено:
je svaka fufa sad bude dsuki hheehheh i ana 90 je isto dsuki onaj dvospolac ihhiihhih
Pa ljudima tamo na sf ne dajete liste pa se preobrazili u zene joj mila majko sta vas snade tamo na sf

Nemoj tako o devojci pa to je necija kci ili sin. Posle 735 strana to je prva devojka na ovoj temi a ti ces je oterat sa ovim da je fufa. Nije to lepo jer po svemu sudeci kod nje cemo svi zavrsit s obzirom da jedina ima listu koja ce da traje dve godine.
rofl-4c.gif

Nemoj tako o devojci pa to je necija kci ili sin. Posle 735 strana to je prva devojka na ovoj temi a ti ces je oterat sa ovim da je fufa. Nije to lepo jer po svemu sudeci kod nje cemo svi zavrsit s obzirom da jedina ima listu koja ce da traje dve godine.
rofl-4c.gif

pa moze da traje i duze od 2 godine ... ako placas naravno

btw ja imam rapid listu vec godinu i 3 mjeseca a ne placam

nekad imas srecu da ubodes na pravo mjesto ali vecinom ne

Di su modelatori tamo na sf jos me niste banovali sta se ceka hhehhe, a pohvalno tamo pohvalno hvala ljepa:bravobe: tako treba bice nesto od vas za 10 godina tad cete i vec u EU uci hhehheeh

Poslao bi ovoj devojci tu listu koju bi platio ili tu rapid?
hahahaha mozda bih MU i poslao neku da ne laze a ovako dosao malo da se igra sa nama i igra na maco kartu. Svi ce da se utrkuju da pomognu jadnoj djevojci koja je tako iskoristena i ostavljena od nekog mamlaza hahahaha ah da i nema pojma o iptv ali zna tehnicke izraze :D

veteno storeno a ke ima uste ex-yu listi ovaa vecer

Код:
http://portal.rapidiptv.com:8080/get.php?username=Mohamedorh&password=xmBfdUBr4D&type=m3u

aj da vidimo koj prodava liste a koj ima m..a da gi objavi

Fufa ti je medu nogama kretenu jeda zato si stalno na forumu koliko vidim i nisam glupa kao neki ovo mi je tek treci put da se prijavljujem negdje na forum ja nespavam po forumima kao neki ili na facebooku imam svoj zivot kakav je da je i nebi se htjela prepirati sa nekima i gubiti vrijeme u tome.

Draga gospodo evo ja cu vam odgovoriti inace da se razumijemo ja sam sretno ozenjen hhhehehe
posto se ovdje svi sprdaju ja cu vas uputiti na jednu adresu vi im samo velite da vas dsuki salje i bice lista ,i
mozda kakvog tamo upoznate iz vipa onda se sigurni da vam se nece ugasiti hheheh,jer tamo su vam strucnjaci za te i takve kao sto ste vi sto trazite adresa je serbian forum to samo ukucate u google i naci cete aj srecno i javite mi kako je bilo
Joj nemote se ljutiti pa kod nas ta rijec znaci super macka sad sam vidio na internetu da ima jos znacenja jojj ja se duboko ispricavam i moj naklon draga gospodo jos jednom primite izvinjenje javno i pusica cmok cmok;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom