Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Treba iminja na kanalite da ti se kako na epg da bi rabotelo, ja toa ne koristam ali se sekam deka taka bese procedurata.дали може некој да потврди дека тв гајдот/epg од serbianforum функционира?
јас сега го ставив кај мене како сурс и не дава гајд...
Taka e. Treba iminjata na kanalite da se tocno napisani za da funkcioniraTreba iminja na kanalite da ti se kako na epg da bi rabotelo, ja toa ne koristam ali se sekam deka taka bese procedurata.
Provjeri pm i ne djelida li neko ima normalan stabilan link koji moze da se gleda a ne da se iskljucuje nakon 10 sekundi
http://rytecepg.ipservers.eu/epg_data/rytecxmltvexyu.gzосвен sf дали има друг epg сурс за exyu канали.
Kај мене се точно напишани за да прочита epg од sf но пишува No TV guide for this channel.
android IPTV Sofronov
Sad ću ti reći svoje iskreno mišljenje o tebi i da završim sa tom pričom. Ti si iskompleksirana osoba, bednik koji nema nikakvih skrupula, lažljivac i povrh svega loš čovek. Za svaku od ovih tvrdnji je dovoljno vratiti se par stranica nazad i pročitati tvoje umotvorine (flertovanje sa rođenom kćerkom, odlikovanja od ratnog zločinca, laži o nekim ljudima). U svakom tvom postu spomeneš neke svoje zasluge, ljude sa SF foruma, najjači, najbolji... Jednostavno, glup si a tu leka nema.Ja sam spomenuo demokraciju i na ovom forumu se osjeti sloboda i cist zrak nema vasi i nasi, a i kajgana je jaci sad forum ispred serbian foruma je miljama i svakom danom ce se za njega vise znati i cuti, a ko ne voli
PS:Na krive ljude ste se namerili, a to ima cijenu koju neko mora platiti
http://server6.balkantvmedia.com:8080/INFO_balkanTVmedia?u=user464:p=91pqd9ZA
Ko ti je kriv sto si se na krivoj strani rodio i jos dvospolac.Ne obracam se na pisanja papir prime sve, sto je alkic napisao tamo na sf njega zalim jer covjek treba na lecenje da ide.A to sto ste ljubomorni nanas jer ne ide po plano tvojih sefova tamo na sf ja vam nisam kriv.Moja dijela govore vise od tvojih bijednih rijeci ljudi ce o meni suditi kakav sam,a ne vi iz foruma serbian.Ja se ponosim sta sam i ko sam imam familiju ,unuke,sreden obiteljski zivot posao koji volim ,hobi koji obozavam i nisam opterecen sa listama od razliku vas nekoiji tamo koji ovisite o jednoj listiSad ću ti reći svoje iskreno mišljenje o tebi i da završim sa tom pričom. Ti si iskompleksirana osoba, bednik koji nema nikakvih skrupula, lažljivac i povrh svega loš čovek. Za svaku od ovih tvrdnji je dovoljno vratiti se par stranica nazad i pročitati tvoje umotvorine (flertovanje sa rođenom kćerkom, odlikovanja od ratnog zločinca, laži o nekim ljudima). U svakom tvom postu spomeneš neke svoje zasluge, ljude sa SF foruma, najjači, najbolji... Jednostavno, glup si a tu leka nema.