Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima, da li neko ima SKY movies kanale? I šta da radim sa TS fajlovima kad prekidaju, čak i preko VLC playera.. Hvala
Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.
A ovo drugo pitanje, imaš pp.

pitanje za dilbera, gde se kupuju te liste, imaš li ti neku za prodati, koju, koliko košta....

Последно уредено:
ko ima ERA TV od makedonia ko radi nadvor od makedonia ??? ili ALSAT M[DOUBLEPOST=1474301087][/DOUBLEPOST]ko ima ERA TV od makedonia ko radi nadvor od makedonia ??? ili ALSAT M

Последно уредено:
Šta da radiš sa njima - daj ih nekome koga baš i ne voliš.
A ovo drugo pitanje, imaš pp.

pitanje za dilbera, gde se kupuju te liste, imaš li ti neku za prodati, koju, koliko košta....

Ne ja ih ne prodajem ali znam ljude koji prodaju, na jednom drugom forumu ima cjela rubrika gdje se razni provajderi reklamiraju. Ime foruma ne bih ovdje javno objavljivao.

Da li ima neki sajt preko koga mogu da se gledaju makedonski kanali? Oni što bili pre, izgleda da više ne rade.

Последно уредено:
Ima ima makedonskija kanala , ja sam bio postavijo ovde na forumu par kanala ,sad su opet aktivni i to rade dobro ,barem za sad.Pozz

Најефтино ти е да го купиш новниот панел се разбира бесплатно-и ке си имаш 50-80 усери.
Da kupim novi nalog i dobijam 50 usera, koje mogu da prodam? Ili da razdelim :) ?

Последно уредено:
Ниси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.

Ниси ме разумео ко данас купује панел сви гледају бесплатно,наравно треба ти добар програм за да купиш било чији панел.Ево рецимо ако купиш биткананеретва панел биче белаја док за опаснивирус нече бити ништа.
kakvog belaja?

Misliš da grebujem sa servera? A pa skinuo sam IPTV-Sharp-1.2 mada nisam ništa izvukao (da radi). A i ako izvučem, to je uglavnom ts

А ти во каков формат сакаш да бидат m3u8.Што му фали на тс форматот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom