Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ljudi kvare oci sa 4k ili ultar HD kanalima a pojedinci ovde se hvale sa HD iili Full HD kanalima , kao dasu oni prvi uspostavili kontakt sa vanzemaljica ili IPTV sa druge planete
:vozbud::vozbud::bravobe:

Ovi sa sf foruma ili se fale kako imaju neke liste ili postavljaju slike
Ali svejedno to su sve seronje izuzev nekoliko clanova[DOUBLEPOST=1473928318][/DOUBLEPOST]Zasto ne razmenjujete liste tamo u tom svom vip kutku na sf
tacno ,o ja sam bio tamo dugo clan ,i svi koji su tamo znaju da sam davao na pm ,liste ,mnogima .,dok su drugi ,postovali skike po albumima ,ja imam ovo ja imam ono ,,onda vip i samo ono sto stuca i prekida obicnim ,clanovima ,zato ,niisu svi isti na sf forumu ,nadje se i tamo dobrih ljudi koa i svugdje ,sad prestanite sa preoucavanjem ,nego ,dajite ,ljudima liste na pm

tacno ,o ja sam bio tamo dugo clan ,i svi koji su tamo znaju da sam davao na pm ,liste ,mnogima .,dok su drugi ,postovali skike po albumima ,ja imam ovo ja imam ono ,,onda vip i samo ono sto stuca i prekida obicnim ,clanovima ,zato ,niisu svi isti na sf forumu ,nadje se i tamo dobrih ljudi koa i svugdje ,sad prestanite sa preoucavanjem ,nego ,dajite ,ljudima liste na pm
upravu si druze 100%

dancetrippin-tv.jpg

DanceTrippin 24/7 Channels
http://www.dancetrippin.tv/channels

а за македонски телевизии, има ли некој сајт
пошо зулу.мк го укинаа за гледање од странство ??

Имам и јас АРЕНА 6 но кога сликав го немаше логото.

Attachments

• BIBLIOTECA_ITEMS_241_2100RX_INSETS_16_105_2K_W_1200.JPG
    BIBLIOTECA_ITEMS_241_2100RX_INSETS_16_105_2K_W_1200.JPG
    148,2 KB · Прегледи: 80

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom