Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Е тоа нај многу ме мачи не сум некој си мачо тип или некое си еб**ште и немам скоро ич искуство во оваа сФера а иначе сум скромен и многу повлечено МОМЧЕ :) :kesa:
Го прочитав и првиот дел од твојот проблем.
Значи која е причината за твојот срам?
Или повеке имаш страв да не те одбие.
Дај кулирај,едноставно биди она што си.
Немаш причина за срам.
Никоја не е повеке од тебе па да си таков.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Дое ред и ја да се пожалам..у небрано сум мајке ми...Слушајте сеа..едно момиче свиѓам скоро 1 месец...а и она ме свиѓа. али мислам дека е рандом свиѓање ама нема веза..сета финта е шо до пред некое време бев со нејзина блиска другарка...но..никој не знаеше за нас..е сеа..ко ќе дознае шо ќе биде незнам..ама друго ми е муабетов..си пишувам со девојчево се ..ама ни се смее ни нишо..цело време е мртва озбилна и мислам дека коа и кажувам нешо смешно или коа се смеам излегуам тотален идиот...:tapp: сеа..незнам на кој начин да ја врзам мајќе ми..а и ако дознае па .. лееееееј :kajg:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Дое ред и ја да се пожалам..у небрано сум мајке ми...Слушајте сеа..едно момиче свиѓам скоро 1 месец...а и она ме свиѓа. али мислам дека е рандом свиѓање ама нема веза..сета финта е шо до пред некое време бев со нејзина блиска другарка...но..никој не знаеше за нас..е сеа..ко ќе дознае шо ќе биде незнам..ама друго ми е муабетов..си пишувам со девојчево се ..ама ни се смее ни нишо..цело време е мртва озбилна и мислам дека коа и кажувам нешо смешно или коа се смеам излегуам тотален идиот...:tapp: сеа..незнам на кој начин да ја врзам мајќе ми..а и ако дознае па .. лееееееј :kajg:
E си ја наебал стварно :).
Едно прашање до тебе:
Од кај си толку сигурен дека таа што ти се допага не знаела ништо за она што си имал со нејзината другарка?
Прашај ја најдобро што се случува,зошто се однесува така кон тебе.
И најважно...не преку чат,мсн скајп пораки.
Туку очи во очи.
Така не би можела да го одбегне одговорот.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Уште не сме толку блиски за очи во очи да ја прашувам....а дека не знае..хмм па и не сум сигурен пошо првиот пат коа се мував со ваа бившава, ја собрав од кај сегашнава од роденден..ама никој не ме виде..башка договорено беше никој да не знае.. па сеа незнам :kesa:Него кажи како да ја врзуам ваа сеа...дали да бидам ладен кон неа да не кажуам глупости да не се смеам или?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Уште не сме толку блиски за очи во очи да ја прашувам....а дека не знае..хмм па и не сум сигурен пошо првиот пат коа се мував со ваа бившава, ја собрав од кај сегашнава од роденден..ама никој не ме виде..башка договорено беше никој да не знае.. па сеа незнам :kesa:Него кажи како да ја врзуам ваа сеа...дали да бидам ладен кон неа да не кажуам глупости да не се смеам или?

хаха сине,слушај што ке ти кажам...
1.Не сте блиски ама ако ја прашаш преку мсн чат или скајп или смс од кај ке си сигурен дека ке ти ја каже вистината?
2.Си ја собрал(бившата) од кај нејзе,еве кај лежел зајакот,кој ти гарантира тебе дека таа(сегашната)не ве видела?Никој нели.
3.Тоа со глумење топло ладно е детска работа.Но ако мислиш дека би вредело тоа играње,пробај.
Ако и значеш бар малку ке те побара и ке те праша во што е проблемот.
Се надевам дека бар малку ке ти помогне советов што да правиш :)

Со срека.:smir:

F

FuckYouAll

Гостин
Значи вака имам проблем не баш љубовен ама тука некаде е....најсрамежливото суштество што постое на светот сум јас и си имам многу мака во љубовта никако да соберам сили да и се пуштам на некоја девојка едноставно кога требе тоа да се случи не ми идат зборови занемувам скроз со помисла дека ќе ме одбие,па како ќе реагира и бог да чува секакви мисли ми идат.... :kesa: :toe:

Некој лек да препорачате да го зае*ам срамов да го победам и да го истерам од мене :) ?
Не сум бил единствен што си има мака во љубовта:pos::kesa:
Само јас не дека се срамам, појќе ми е страв да не ме одбие. Кога прв пат во животот тргнав да освојувам женска јадов корпичка, па после тоа уште 6-7 и сега си имам страв од одбивање(најверојатно):kesa:

Така да собери сили и прашај некоја ќе биде или џа или бу.:pos::smir:

A

Auditore

Гостин
Не сум бил единствен што си има мака во љубовта:pos::kesa:
Само јас не дека се срамам, појќе ми е страв да не ме одбие. Кога прв пат во животот тргнав да освојувам женска јадов корпичка, па после тоа уште 6-7 и сега си имам страв од одбивање(најверојатно):kesa:

Така да собери сили и прашај некоја ќе биде или џа или бу.:pos::smir:
Голем к*р, никад не сум се замарал дали ќе изедам корпа или не, ако ми се свиѓа ја прашам и тогаш важи следново сакаш? нејќеш? - немораш..
Биди машко бе, од таков страв никад девојче нема да фатиш, али како мутираат денешниве девојчиња они ќе почнат да прашуваат и ние да лупаме корпи, така да не се секирај, почекај уште 10-15 години, тогаш си сигурен.

F

FuckYouAll

Гостин
Голем к*р, никад не сум се замарал дали ќе изедам корпа или не, ако ми се свиѓа ја прашам и тогаш важи следново сакаш? нејќеш? - немораш..
Биди машко бе, од таков страв никад девојче нема да фатиш, али како мутираат денешниве девојчиња они ќе почнат да прашуваат и ние да лупаме корпи, така да не се секирај, почекај уште 10-15 години, тогаш си сигурен.
Еј не се заебавај со мене, ако јадам 3 корпи по ред планирам Италија да одам порничи да снимам.(озбилно):pos:

A

Auditore

Гостин
Еј не се заебавај со мене, ако јадам 3 корпи по ред планирам Италија да одам порничи да снимам.(озбилно):pos:
Има еден од Куманово, Карло Бос, дечкото се проби, пошо е Кумановец можам да направам муабет да ти заврши работа.. шала на страна, какво машко си ти бе, да ти е страв да прашаш девојка, мадињата да не ги закачи како украс дома на зид изнад кревет бе ? :tapp:
ОУ МАЈ ГАД.

F

FuckYouAll

Гостин
Има еден од Куманово, Карло Бос, дечкото се проби, пошо е Кумановец можам да направам муабет да ти заврши работа.. шала на страна, какво машко си ти бе, да ти е страв да прашаш девојка, мадињата да не ги закачи како украс дома на зид изнад кревет бе ?
ОУ МАЈ ГАД.
Море еј, не ти реков дека се заебавам, мртов сериозен сум.
И да, Охрид е мал град и скоро сите *ичиња се другарки меѓу себе и ако јајш корпа од една немој да ојш кај другаркаи, глупо е.

А иначе налето :sekss:

A

Auditore

Гостин
И да, Охрид е мал град и скоро сите *ичиња се другарки меѓу себе и ако јајш корпа од една немој да ојш кај другаркаи, глупо е.

Куманово голем е?
Има една поговорка, позади добар коњ се крева прашина.
Сега немој буквално да сфатиш па да се угушиш, мислам дека ме сфаќаш, ај отидов да спијам, лаку ноќ.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
хаха сине,слушај што ке ти кажам...
1.Не сте блиски ама ако ја прашаш преку мсн чат или скајп или смс од кај ке си сигурен дека ке ти ја каже вистината?
2.Си ја собрал(бившата) од кај нејзе,еве кај лежел зајакот,кој ти гарантира тебе дека таа(сегашната)не ве видела?Никој нели.
3.Тоа со глумење топло ладно е детска работа.Но ако мислиш дека би вредело тоа играње,пробај.
Ако и значеш бар малку ке те побара и ке те праша во што е проблемот.
Се надевам дека бар малку ке ти помогне советов што да правиш :)

Драпај си мадиња сте воа женскиве...она ми вика неам мувач...другаркаи ми ја праи..не бе незнам дали има не смеам да ја издаам..и благовремено ме известија дека има... се иде у вода....:pred:тоа е тоа

П

Пепси_

Гостин

Охрид ако е мал тогаш кавадарци е село бе брат секој 2 го знаш или ти е комшика или роднина :pos2:
Него муабетот ми беше вчера кога излегов низ град со другар ми и братучед ми стоев на 10 метри од едно девојче шо ептен ми се бендисува али не се знаеме ама си ја манијачам на фб :pos2: и она ме загледна едно убаво скоро да ни се поклопија погледите и толку јас пропаднав во земја а сакав да и пријдам ебаго ццц

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Значи вака:

„Здраво. Конечно да прозбориме лице во лице. Чуј, од поодамна те бендисувам, ама другарка ти ми беше поблиску, па неа ја смував. Немав три чисти да ти пријдам тебе (а повеќе сакав успешно мување, отколку да ме одбиеш, па егото да ми биде повредено). Ама сега сум сериозно загреан по тебе. И сакам и со тебе да се мувам. И тебе нема да те оставам, верувај ми - ќе бидеме среќни и весели за везден.“

Спремен си ова да ѝ го кажеш? Зашто, ако си се измувал со другарка ѝ, додека си ја ишаретел неа, сега знае дека си способен да бендисуваш една, а да муваш друга. Не сум сигурен дека би сакала да биде во таква ситуација, да биде само предмет на твое бендисување или мување, но не двете одеднаш.

Како и да е, треба да се обидеш да ѝ пријдеш, ако навистина ја бендисуваш. Скоро е извесно дека ќе добиеш корпа, но тоа е подобро откако ништо да не ѝ кажеш. Во секој случај, добро е да ѝ кажеш дека ја бендисуваш, пред некој друг да ѝ каже.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Значи вака:

„Здраво. Конечно да прозбориме лице во лице. Чуј, од поодамна те бендисувам, ама другарка ти ми беше поблиску, па неа ја смував. Немав три чисти да ти пријдам тебе (а повеќе сакав успешно мување, отколку да ме одбиеш, па егото да ми биде повредено). Ама сега сум сериозно загреан по тебе. И сакам и со тебе да се мувам. И тебе нема да те оставам, верувај ми - ќе бидеме среќни и весели за везден.“

Спремен си ова да ѝ го кажеш? Зашто, ако си се измувал со другарка ѝ, додека си ја ишаретел неа, сега знае дека си способен да бендисуваш една, а да муваш друга. Не сум сигурен дека би сакала да биде во таква ситуација, да биде само предмет на твое бендисување или мување, но не двете одеднаш.

Како и да е, треба да се обидеш да ѝ пријдеш, ако навистина ја бендисуваш. Скоро е извесно дека ќе добиеш корпа, но тоа е подобро откако ништо да не ѝ кажеш. Во секој случај, добро е да ѝ кажеш дека ја бендисуваш, пред некој друг да ѝ каже.
Ето видиш не добив корпа..во петок ќе ја мувам..ама уште незнае за другаркаи и за мене..сепак завршив со другаркаи пред..недела и нешо :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom