Sega na site ke vi odgovoram...
Ne deka ja ne sakam da imam sex so nego tuku on ne se ni obidel da napravi nesto..so e zalno...oti se cuvstvuvam kako da ne go palam..
Imam razgovarano mnogu so nego i seuste se odnesuva taka so mene..ama jas ednostavno ne mozam da go ostavam GO SAKAM ja ako se skaram so nego posle ne ke mozam da go gledam nego vo oci a ne pa so druga ke gi istepam i dvajcata ke puknam od ljubomora
Da, moze seuste me gleda kako negova drugarka..
ok ama ja sto da napravam za toa poveke da ne bide taka..nie imame mnogu slobodna vrska nikogas jas ne sum mu dosagjala ne sum mu vikala kaj bese do sega so kogo bese da se lutam oti on vecerva saka da izleze so drugarite...ne mu se javuvam za da ne mu dosagjam...on ne saka da go kontroliraat i jas toa i go pocituvam..i nego toa mu se dopagja na site im vika kakva vrska imam zakon e vakva nikogas ne sum ni zamisluval deka ke imam..nego ni na kraj pamet ne mu pagja da ja i on se skarame ..
.mi vika ako doe do toa te molam da si ostaneme drugari barem...
Imam 18 god , a on 23..tie nasi razgovori za sex pred da se fatime bea najnormalni ne deka on saka mene da mi se fali tuku me cuvstvuval za bliska i sakal da mi kazuva kako mu bilo kolku mu bilo ubavo itn.
ZA da me zloupotrebi nema sansi oti ja poarno bi mu dala nego i ako mi se skara neka mi se skara, ama poarno nego, nego na nekoj dr so ne mu veruvam. Na deckoto barem mu veruvam
A zatoa da mislam i na sebe da sakam da mislam ama sakam i nego da go napravam sreken da mu bide ubavo i nego...so toa sto go pravam ja za nego znam deka se macam sebe ama...GO SAKAM pa ke kazam..i se bi storila za nego iako ovie meseci dodeka sum vo vrska so nego mi se TORTURA..ednostavno macenje....
NE ZNAM SO DA PRAVAM POVEKE... A NE SAKAM NI DA MU SE SKARAM....:kesa: