Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки фала ви за советиве ,многу :) Супер сте .. Јас вечерва сум пак на мисија па држете среќа :)

Ова ми е прв пост и ве молам да ми помогните или воопшто не пишувајте глупости. Имам 18 а девојка ми е 17 и и двајцата немаме сексуално искуство. Вчера конечно решивме да го направиме тои и се усрамив.. Кога пробав да се влзам во неа никако не одеше .. никако не влегуваше и толку спадна.. после пак пробавме но никако не ми се дигаше .. имав страв дека ќе ја повредам и никако неможев да влезам во неа .. ПОМОШ ве молам

Ееее, уште така лесно да беше кинење. Нормално дека нема одма да влегува, знаеш ти колку напор треба? Исто и не успева кај секого из прве. Битно треба да се помачиш, лесно не е. Следниот пат поупорен и посмирен. :smir:

Thanks man :) Thanks a lot :)

Уште нешто дали е возможно поради тоа што бев пијан , не многу, да не може да ми стани

Можно е, друг пат пробај да собереш храброст на друг начин, не со алкохол...
(иако е познато дека "алкохол у венама препреке све руши" ):)

Дечки фала ви за советиве ,многу :) Супер сте .. Јас вечерва сум пак на мисија па држете среќа :)
Ајде среќно, да го омрсиш мачорот:):helou:
И да ни се пофалиш наредниот ден :):kesa:

Ова ми е прв пост и ве молам да ми помогните или воопшто не пишувајте глупости. Имам 18 а девојка ми е 17 и и двајцата немаме сексуално искуство. Вчера конечно решивме да го направиме тои и се усрамив.. Кога пробав да се влзам во неа никако не одеше .. никако не влегуваше и толку спадна.. после пак пробавме но никако не ми се дигаше .. имав страв дека ќе ја повредам и никако неможев да влезам во неа .. ПОМОШ ве молам
Значи никако пијан :nenene: посебно не прв пат...и полека без напнување,треба првин да ја запалиш девојката за да оди полесно,имајте подолга предигра не одма...се надевам ќе успееш,со среќа :smir:

ајде сите масовно држиме среќа :smir:, па клај слика после од чаршафот со крв :pos2: (мајтап :wink:)

Луѓе ја идев со една девојка 2 години.Но некако пред да завршиме чуствував дека не ја сакам.Незнам зошто:toe:.Потоа и раскинав некако.Пред некое време почнавме повторно да се дружиме.На кафе,искачање тн тн. али како другари. Сега ми се Свига НЕНОРМАЛНО МНОГУ.Дури праефме и муабет сериозен за она нашето.Али она никоаш мислам дека нема да ми се врати зашо на крај ја а повредив многу.Она беше лудо заљубена у мене,а сеа не. Како згасна таа голема љубов толку брзо? Можно е да не ме сака веке? ии како да ми се врати? :toe::nesum:

Луѓе ја идев со една девојка 2 години.Но некако пред да завршиме чуствував дека не ја сакам.Незнам зошто:toe:.Потоа и раскинав некако.Пред некое време почнавме повторно да се дружиме.На кафе,искачање тн тн. али како другари. Сега ми се Свига НЕНОРМАЛНО МНОГУ.Дури праефме и муабет сериозен за она нашето.Али она никоаш мислам дека нема да ми се врати зашо на крај ја а повредив многу.Она беше лудо заљубена у мене,а сеа не. Како згасна таа голема љубов толку брзо? Можно е да не ме сака веке? ии како да ми се врати? :toe::nesum:

Е па сега и ти па, прво ја сакаш, после не ја сакаш, сега пак ја сакаш. Прашуваш како ви згаснала љубовта, а 5 реда погоре кажуваш дека ти си и раскинал. По прекин на врска, нормално е таа да се труди да те заборави и по некое време веќе воопшто да не те сака. Мислам дека требало пред да и раскинеш да размислиш што точно чувствуваш, оти како што кажуваш, само си мислел дека не ја сакаш. Сите имаме периоди такви, што не значи дека треба веднаш да ја прекинуваме врската со партнерите. Според мене, ако си сигурен дека не те сака, не ни размислувај да се смирите.

си ја откачил, те преболела...крај :) ако ти незнаеш да преболеш партнерка, таа знае :) може и не те сакала како што ти мислиш...туку само те посакувала....како да ти се врати? никако...нема да ти се врати сама...ти треба да ја прашаш...ако толку ја сакаш собери храброст и што биде биде...крај...а и да те откачи, боље да знаеш на што си, него секој ден да се дружите и да неможеш да и кажеш како се чуствуваш...:smir:

И јас бев во иста ситуација. Но јас не и раскинав. Сакав ама немав срце, знаев оти многу ме сака и не сакав да тагува за мене. Продолживме понатаму и се беше потоа супер. И ден денес се прашувам дали ако и раскинав тогаш дали сега ќе бев посреќен, ќе бев ли вљубен во некоја друга... Според мене во вакви моменти треба многу добро да се размисли. Затоа што не е денеска ти раскинувам а утре пак сакам да сум со тебе. Јас мислам оти имаш шанси повторно да се вратите. 2 Год не е малку. Проблем ќе биде ако таа е заљубена во некој друг. А ако сеуште нема симпатија мислам оти не требаш да губиш време. Започнувај нова мисија како пак девојката да ти се врати. Со среќа

Минатата вечер бевме во еден кафич и онака здогледав една девојка што ми се допадна... И ја гледав ме гледа и таа мене се шмекавме по малку... И така помина вечерта но не и зедов ни мобилен... И вечерва бевме излезени во еден ноќен клуб и ги гледам педерите што беа со нив и онака излегов... И на една другарка и реков ај јас ќе се вратам да му побарам на тој што беше со нив мобилен од таа што се шмекавме... И му кажувам на тоа педерот гнасен кај се тие женските што беа со тебе минатата вечер и ми вика горе се кај шанкот и ОК му викам јас... И ај ако сакаш дај ми број од таа плавата му велам јас и овој шупаков ми вели, а тоа не може...
Ај мислење ако може...
Затоа што тој глупиот никаков педер се посра мн јако...

Минатата вечер бевме во еден кафич и онака здогледав една девојка што ми се допадна... И ја гледав ме гледа и таа мене се шмекавме по малку... И така помина вечерта но не и зедов ни мобилен... И вечерва бевме излезени во еден ноќен клуб и ги гледам педерите што беа со нив и онака излегов... И на една другарка и реков ај јас ќе се вратам да му побарам на тој што беше со нив мобилен од таа што се шмекавме... И му кажувам на тоа педерот гнасен кај се тие женските што беа со тебе минатата вечер и ми вика горе се кај шанкот и ОК му викам јас... И ај ако сакаш дај ми број од таа плавата му велам јас и овој шупаков ми вели, а тоа не може...
Ај мислење ако може...

Не ми е јасно шо толку си му се нафурал на "педерот гнасен..."?!?:toe: Ти се свиѓала цурата, си ја изгубил од вид, си прашал кај е, човекот најпоштено ти кажал кај е... шо не отиде дирекно кај неа, па лично да и побараш број и да се запознаете...човекот со право не ти дал број, од кај знае кој си и шо си, ако и бил стварно другар, добро напраил, и ја не би сакала мојот број да го даваат на сите страни... Ако стварно тио се свиѓа типката, и ако сте се шмекале ко шо викаш, не се фурај на невини луѓе, него имај муда и следниот пат иди и побарај и број... со среќа!!!:wink:

Ај мислење ако може...

прво, со ваков речник, и да го имаш бројот, таа девојка нема да биде заинтересирана за тебе.
второ: побарај и го на неа бројот, зашто вмешуваш трето лице во ситуацијата?
трето: педерот гнасен, како што го викаш ти, можеби има нешто со неа, или сака да има, фала богу нема да ти го даде бројот.

Кратко прашање... Се заљубуе оженет маж у друга...не за една вечер, него баш онака "платонски" :love1:
И? Шо праи? :tapp:

Става на вага што му е поважно во животот и решава: или ќе ја остави жената или ќе ја остави другата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom