Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова ми е прв пост и ве молам да ми помогните или воопшто не пишувајте глупости. Имам 18 а девојка ми е 17 и и двајцата немаме сексуално искуство. Вчера конечно решивме да го направиме тои и се усрамив.. Кога пробав да се влзам во неа никако не одеше .. никако не влегуваше и толку спадна.. после пак пробавме но никако не ми се дигаше .. имав страв дека ќе ја повредам и никако неможев да влезам во неа .. ПОМОШ ве молам
Дечки фала ви за советиве ,многуСупер сте .. Јас вечерва сум пак на мисија па држете среќа
![]()
Thanks manThanks a lot
Уште нешто дали е возможно поради тоа што бев пијан , не многу, да не може да ми стани
Ајде среќно, да го омрсиш мачоротДечки фала ви за советиве ,многуСупер сте .. Јас вечерва сум пак на мисија па држете среќа
![]()
Значи никако пијан :nenene: посебно не прв пат...и полека без напнување,треба првин да ја запалиш девојката за да оди полесно,имајте подолга предигра не одма...се надевам ќе успееш,со среќа :smir:Ова ми е прв пост и ве молам да ми помогните или воопшто не пишувајте глупости. Имам 18 а девојка ми е 17 и и двајцата немаме сексуално искуство. Вчера конечно решивме да го направиме тои и се усрамив.. Кога пробав да се влзам во неа никако не одеше .. никако не влегуваше и толку спадна.. после пак пробавме но никако не ми се дигаше .. имав страв дека ќе ја повредам и никако неможев да влезам во неа .. ПОМОШ ве молам
ајде сите масовно држиме среќа :smir:, па клај слика после од чаршафот со крв :pos2: (мајтап :winkДечки фала ви за советиве ,многуСупер сте .. Јас вечерва сум пак на мисија па држете среќа
![]()
Луѓе ја идев со една девојка 2 години.Но некако пред да завршиме чуствував дека не ја сакам.Незнам зошто.Потоа и раскинав некако.Пред некое време почнавме повторно да се дружиме.На кафе,искачање тн тн. али како другари. Сега ми се Свига НЕНОРМАЛНО МНОГУ.Дури праефме и муабет сериозен за она нашето.Али она никоаш мислам дека нема да ми се врати зашо на крај ја а повредив многу.Она беше лудо заљубена у мене,а сеа не. Како згасна таа голема љубов толку брзо? Можно е да не ме сака веке? ии како да ми се врати?
:nesum:
си ја откачил, те преболела...крајЛуѓе ја идев со една девојка 2 години.Но некако пред да завршиме чуствував дека не ја сакам.Незнам зошто.Потоа и раскинав некако.Пред некое време почнавме повторно да се дружиме.На кафе,искачање тн тн. али како другари. Сега ми се Свига НЕНОРМАЛНО МНОГУ.Дури праефме и муабет сериозен за она нашето.Али она никоаш мислам дека нема да ми се врати зашо на крај ја а повредив многу.Она беше лудо заљубена у мене,а сеа не. Како згасна таа голема љубов толку брзо? Можно е да не ме сака веке? ии како да ми се врати?
И јас бев во иста ситуација. Но јас не и раскинав. Сакав ама немав срце, знаев оти многу ме сака и не сакав да тагува за мене. Продолживме понатаму и се беше потоа супер. И ден денес се прашувам дали ако и раскинав тогаш дали сега ќе бев посреќен, ќе бев ли вљубен во некоја друга... Според мене во вакви моменти треба многу добро да се размисли. Затоа што не е денеска ти раскинувам а утре пак сакам да сум со тебе. Јас мислам оти имаш шанси повторно да се вратите. 2 Год не е малку. Проблем ќе биде ако таа е заљубена во некој друг. А ако сеуште нема симпатија мислам оти не требаш да губиш време. Започнувај нова мисија како пак девојката да ти се врати. Со среќаЛуѓе ја идев со една девојка 2 години.Но некако пред да завршиме чуствував дека не ја сакам.Незнам зошто.Потоа и раскинав некако.Пред некое време почнавме повторно да се дружиме.На кафе,искачање тн тн. али како другари. Сега ми се Свига НЕНОРМАЛНО МНОГУ.Дури праефме и муабет сериозен за она нашето.Али она никоаш мислам дека нема да ми се врати зашо на крај ја а повредив многу.Она беше лудо заљубена у мене,а сеа не. Како згасна таа голема љубов толку брзо? Можно е да не ме сака веке? ии како да ми се врати?
Минатата вечер бевме во еден кафич и онака здогледав една девојка што ми се допадна... И ја гледав ме гледа и таа мене се шмекавме по малку... И така помина вечерта но не и зедов ни мобилен... И вечерва бевме излезени во еден ноќен клуб и ги гледам педерите што беа со нив и онака излегов... И на една другарка и реков ај јас ќе се вратам да му побарам на тој што беше со нив мобилен од таа што се шмекавме... И му кажувам на тоа педерот гнасен кај се тие женските што беа со тебе минатата вечер и ми вика горе се кај шанкот и ОК му викам јас... И ај ако сакаш дај ми број од таа плавата му велам јас и овој шупаков ми вели, а тоа не може...
Ај мислење ако може...
Затоа што тој глупиот никаков педер се посра мн јако...
прво, со ваков речник, и да го имаш бројот, таа девојка нема да биде заинтересирана за тебе.Минатата вечер бевме во еден кафич и онака здогледав една девојка што ми се допадна... И ја гледав ме гледа и таа мене се шмекавме по малку... И така помина вечерта но не и зедов ни мобилен... И вечерва бевме излезени во еден ноќен клуб и ги гледам педерите што беа со нив и онака излегов... И на една другарка и реков ај јас ќе се вратам да му побарам на тој што беше со нив мобилен од таа што се шмекавме... И му кажувам на тоа педерот гнасен кај се тие женските што беа со тебе минатата вечер и ми вика горе се кај шанкот и ОК му викам јас... И ај ако сакаш дај ми број од таа плавата му велам јас и овој шупаков ми вели, а тоа не може...
Ај мислење ако може...
Затоа што тој глупиот никаков педер се посра мн јако...