Kсамил

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има превоз од Струга до Ксамил?

Можи, јас сега се вратив и толку беа цените.
Имаше ли гужва или помалку него лани? Све ми се чини дека македониците започнаа да го избегнуваат Ксамил откако почнаа да се занашаат и да ги дигаат цените

Имаше ли гужва или помалку него лани? Све ми се чини дека македониците започнаа да го избегнуваат Ксамил откако почнаа да се занашаат и да ги дигаат цените
Немам некој репер за гужва пошто прват бев и спред мене онака таман си беше. Ако им е за одмор и да си го пуштат мозокот на пасење убаво е местото во однос на парите, ако им е за провод и журкање тогаш некој гадно ке се заеби.
Како недостаток покрај вештачката песок ( што рака на срце и не е болка за умирање) само ке го напоменам константното дување на ветер и барем по мој стандарди ладната вода. Можеби и дека уште не беше стоплено како што треба или пак така се погоди со ветрот. Кој да го знае, битно цело време си дувкаше, некогаш повеќе , некогаш помалце , а еднаш креваше. Се на се не беше лошо, не беше ни одлично , зависи кој што си сака и бара.

за ветерот така се погодило времето. Јас во исто време бев во Паралија а мој другар беше во Ксамил и ги споредувавме температурите. Во Паралија го затекнав афричкиот бран со 37 степени а таму одвај 29 што е за мене подобра варијанта. Ние цркнавме од жештина.

А за песокот повторно ќе кажам дека е едно од попозитивните работи во Ксамил. Многу пати слушам критика дека не била природна!!!!

А во Свети Стефан каква е? Или дека таму апартманот е 100 евра по ноќ, па затоа таму песката е добра (а плус е црвена и крупна, а не бела и ситна како во Ксамил)

за ветерот така се погодило времето. Јас во исто време бев во Паралија а мој другар беше во Ксамил и ги споредувавме температурите. Во Паралија го затекнав афричкиот бран со 37 степени а таму одвај 29 што е за мене подобра варијанта. Ние цркнавме од жештина.

А за песокот повторно ќе кажам дека е едно од попозитивните работи во Ксамил. Многу пати слушам критика дека не била природна!!!!

А во Свети Стефан каква е? Или дека таму апартманот е 100 евра по ноќ, па затоа таму песката е добра (а плус е црвена и крупна, а не бела и ситна како во Ксамил)
Ама на кој ќе докажеш. Сега се вратив од природна пкажа во Ксамил.
14ae63f0add1febc3890b2bf8942f18f.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
6b3f0e82e2d324fc0a7ac2192281207d.jpg

За онаа плажа преку ридот(покрај бачилата) која е е најблиску до Крф?

Па лани не беше асфалтиран патот

28341009046_90a82d610f_b.jpg

28295843421_5a0ed4a554_b.jpg

значи албанија поладно е од грција, сакам да одам негде чисто за одмор и рекреација, по можност малку и за риболов, па ми треба дестинација кај што нема пеколни горештини

значи албанија поладно е од грција, сакам да одам негде чисто за одмор и рекреација, по можност малку и за риболов, па ми треба дестинација кај што нема пеколни горештини
Jale, Dhermi ili Drymadh, pa do tuka fati peski imas plazi kolku sakas.

Озбилен си ти за споредбата на Свети Стефан со Ксамил?
Сериoзно ова?
(уште не ми се верува)

За неупатените: Свети Стефан е веројатно најелитното место за одмор на Јадранско, Егејско, Јонско и Црно Море.
11333323_1036529309699995_1258699612_n.jpg

Утре патувам за Ксамил,тргнувам од Скопје,со bmw x5 теренско возило е,некој ме советува преку Ќафасан,други Меџитлија ,трети Богородица,,може некој конкретно да каже кој е најдобар пат?
На меџитлија
http://mk.toponavi.com/3034-45739-4297

Ќафасан
http://mk.toponavi.com/3034-45739-12596

Богородица
http://mk.toponavi.com/3034-45739-90545

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom