Со тебе да излезам да протестирам. Ти, кој сите овде не сметаш за останати, забегани, националисти, шовинисти, како да не. Нема ние таквите да се совпаднеме со вашата доктрина. Вие сте антифа револуционери кои не дозволувате да има националисти исклучиво ако се македонци. Да бевме наследници на Балистите и да скрнавевме објекти со македонски обележја ќе бевме прифатени од вас, како соборци на борбата против македонците "фашисти".
Или со тие полтрончињата од СДС кои чекаат да ги сменат тие од ДПМНЕ кога ќе дојдат на власт. И јас сакам да излезам, ама ќе излезам кога ќе се почне со палење од онаа палата на ДПМНЕ па ќе се заврши со она комунистичконо ругло на Бихачка. Во меѓувреме сите политичари од 1991 до 2016 да одговаараат за тоа што се богателе. Тогаш да, а сега едни криминалци да заменат други криминалци, фала ама не. Поради таа ебана книшка неможеш во моментов да најдеш пристојна работа, а да се тепам за другите со книшка да се вработуваат, не. Плус СДС ми се партија која ми е омразена. Затоа вака