Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин
@Бачето далеку си ти од македонец... ти одамна си и свртел грб на државава и народот за еврата западњачки, и којзнае колку години плаќаш даноци и вложуваш во пазарот на империјалистите со што им ги финансираш колонизаторските и узурпаторски политики.

Тоа што тука плетеш мантри на загрижен граѓанин не те пере од гревовите, те дознаа сите. :popce:

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.964
@Бачето далеку си ти од македонец... ти одамна си и свртел грб на државава и народот за еврата западњачки, и којзнае колку години плаќаш даноци и вложуваш во пазарот на империјалистите со што им ги финансираш колонизаторските и узурпаторски политики.

Тоа што тука плетеш мантри на загрижен граѓанин не те пере од гревовите, те дознаа сите. :popce:

4:30

Член од
14 август 2006
Мислења
45.479
Поени од реакции
84.915
Делата на Груевски за кои можат да се напишат две страни (и задираат во сите категории), него го ставаат засекогаш во графата предавници на Македонецот и предавници на државата, идеите на ВМРО и статутот на ВМРО ДПМНЕ.
Секој оној кој заради лични интереси или некоја друга причина се става на негова страна или пак се преправа дека не ги гледа сите овие нешта кој тој и неговата камарила ни ги направија, е исто така предавник на Македонскиот народ, Македонија и ВМРО (па и предавник на идеалите зад кои стои ВМРО ДПМНЕ).
Немам никаков друг однос освен презир за тие суштества. Неможам да имам никаков друг однос кон нив ниту тука на форумов. Така и ќе се однесувам,така и се однесувам кон нив.
Протестите ги обединуваат по својата идеја сите оние кои ова го сфатија.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Која багра, туѓ срам ме јаде. Сите институции се врзале и координирале за да украдат избори за студентски парламент. Студенски избори во Јули алооооо бре има ли пилот во авионот. И после зошто се протестира, зошто се блокирале улици е па затоа, затоа што нема држава.

Вие штабските ботови што врескате федерација да ви кажам дека ќе има само нека продолжи вака фирерот бидејќи од лудилото на неговиот ментор не спасија странците овој пат не сум сигурен дека тоа ќе се случи

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Дали ви се чини дека специјалните полициски единици преслободно се употребуваат у последно време, за било каков собир или протест, колку и да е малуброен, идат стотици наоржани со опрема и блиндирани возила.

Некоја порака се испраќа или што?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
нема бољи од неутралците што пукаат сеир "еј шо бе не ви иде шаренава револуција, тапа сте"

па ради такви ко вас мизерници не иде што си седите дома додека знаете какви све срања прават лудациве, не ради тие што се таму.
Со тебе да излезам да протестирам. Ти, кој сите овде не сметаш за останати, забегани, националисти, шовинисти, како да не. Нема ние таквите да се совпаднеме со вашата доктрина. Вие сте антифа револуционери кои не дозволувате да има националисти исклучиво ако се македонци. Да бевме наследници на Балистите и да скрнавевме објекти со македонски обележја ќе бевме прифатени од вас, како соборци на борбата против македонците "фашисти".

Или со тие полтрончињата од СДС кои чекаат да ги сменат тие од ДПМНЕ кога ќе дојдат на власт. И јас сакам да излезам, ама ќе излезам кога ќе се почне со палење од онаа палата на ДПМНЕ па ќе се заврши со она комунистичконо ругло на Бихачка. Во меѓувреме сите политичари од 1991 до 2016 да одговаараат за тоа што се богателе. Тогаш да, а сега едни криминалци да заменат други криминалци, фала ама не. Поради таа ебана книшка неможеш во моментов да најдеш пристојна работа, а да се тепам за другите со книшка да се вработуваат, не. Плус СДС ми се партија која ми е омразена. Затоа вака

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ova trolovite na forumov se interesna sorta. Kako prvo i prvo ne se svesni deka se promashena investicija, trolaat na forumov bez nikakov efekt, se obiduvaat da izgledaat popametni od ostanatite i koga nemaat argumenti pochuvaat da navreduvaat, a vsushnost ne se nishto poveke od samobendisani voshkari i mochkovci, narcisoidni razgaleni izrodi.
Kritikuvas drugi deka koristat navredi koga nemaat argumenti pa prodolzuvas so opsipuvanje navredi i pcovki.
Vie ste parodija samite na sebe.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Дали ви се чини дека специјалните полициски единици преслободно се употребуваат у последно време, за било каков собир или протест, колку и да е малуброен, идат стотици наоржани со опрема и блиндирани возила.

Некоја порака се испраќа или што?
Се испраќа порака дека стравот се зголемува и немаат што да прават па мораат вака. Следно е да почнат и војската да ја донесат, ко што кажа фикусот.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
И на студентите мавнавте. Застрамете се од униформите што ги носите.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.402
Поени од реакции
18.558
Со тебе да излезам да протестирам. Ти, кој сите овде не сметаш за останати, забегани, националисти, шовинисти, како да не. Нема ние таквите да се совпаднеме со вашата доктрина. Вие сте антифа револуционери кои не дозволувате да има националисти исклучиво ако се македонци. Да бевме наследници на Балистите и да скрнавевме објекти со македонски обележја ќе бевме прифатени од вас, како соборци на борбата против македонците "фашисти".

Или со тие полтрончињата од СДС кои чекаат да ги сменат тие од ДПМНЕ кога ќе дојдат на власт. И јас сакам да излезам, ама ќе излезам кога ќе се почне со палење од онаа палата на ДПМНЕ па ќе се заврши со она комунистичконо ругло на Бихачка. Во меѓувреме сите политичари од 1991 до 2016 да одговаараат за тоа што се богателе. Тогаш да, а сега едни криминалци да заменат други криминалци, фала ама не. Поради таа ебана книшка неможеш во моментов да најдеш пристојна работа, а да се тепам за другите со книшка да се вработуваат, не. Плус СДС ми се партија која ми е омразена. Затоа вака
Не се проблем политичарите. Да беа 20 души што украле лесен ќе беше проблемот,овде имаме цел систем на крадачи. Почнува од Грујо и Бранко до СПУКИМ и илјадници цицачи како нив, за кој и место во затвор би снемале.

G

Goldie

Гостин
Какви без мозочни дебили мајко мила, студенти во најубавите години од животот крадат гласачки кутии по нечии штабски наредби
Цел умс се активирал сред лето на „избори“ да добијат претседател на спуким. Кога вака дрско крадат кутии за студентски избори може да си замислите што се случува на оние за власт

Па уште и ЕБР ги викнале за студентите :facepalm: злоупотреба до максимум, ама ако нека продолжат да го потценуваат народот ќе им дојде време за наплата за сите овие срања

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Запазете го бишево како мрмори у себе негде на пола одење, ќе видат кога ќе и кажам на мама, тие мене ќе ме вреѓаат :ban: А полицајциве разбирливо, нервозни зошто не може фудбал да гледаат на раат.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Добро бе дали знаат каков срам се и едните и другите?
Ееееј! Срам ми е во нивно име. Срам ми е да ги гледам. Избори ќе организирале. Тие не знаат газот да си го избришат, дебили натовени, избори ќе организирале, па уште шерифи ќе изигруваат...Едните ко посрани попчиња ги носат кутиите, другите им се силат на полицајците. Многу јако женче ми е онаа Уранија, посебно кога ,,свадбарката" на рачето и се тресе додека се жести и се дере ,,Сите ќе одговарате! Сите!"
Гускетино, не ти паднало никогаш на памет дека меѓу полицајците има луѓе што не можат да го поднесат Груевски, што сакаат да го снема моментално, ама мораат да одат на работа, како што ти одиш на работа?
А бе да ве снема сите до еден!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.402
Поени од реакции
18.558
Гускетино, не ти паднало никогаш на памет дека меѓу полицајците има луѓе што не можат да го поднесат Груевски, што сакаат да го снема моментално, ама мораат да одат на работа, како што ти одиш на работа?
А бе да ве снема сите до еден!
Веројатно има 1 од 100 полицаец. Имало и добри германци ама не им помогнало тоа многу на евреите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom