- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4
- Поени од реакции
- 0
i jas sum za sovet. pred 5-6 meseci raskinav so decko mi so koj odev dve godini.pricina za raskinuvanjeto bese toa sto pocnavme mnogu cesto da se raspravame.mislevme deka posle nekoe vreme na primer mesec ke si dojdat rabotite na svoe.rabotata e sto celo vreme od koga ne sme zaedno imase nekoi prezentacii na koi  koga i da se videvme sekogas imase nesto so sto se zalazuvav deka ima uste sansi za nasata vrska.vcera doznav deka si fatil zenska.kazete mi kako da go zaboravam i kako ke go gledam vo gradot so druga.
pred 5-6 meseci raskinav so decko mi so koj odev dve godini.pricina za raskinuvanjeto bese toa sto pocnavme mnogu cesto da se raspravame.mislevme deka posle nekoe vreme na primer mesec ke si dojdat rabotite na svoe.rabotata e sto celo vreme od koga ne sme zaedno imase nekoi prezentacii na koi  koga i da se videvme sekogas imase nesto so sto se zalazuvav deka ima uste sansi za nasata vrska.vcera doznav deka si fatil zenska.kazete mi kako da go zaboravam i kako ke go gledam vo gradot so druga.

pred 5-6 meseci raskinav so decko mi so koj odev dve godini.pricina za raskinuvanjeto bese toa sto pocnavme mnogu cesto da se raspravame.mislevme deka posle nekoe vreme na primer mesec ke si dojdat rabotite na svoe.rabotata e sto celo vreme od koga ne sme zaedno imase nekoi prezentacii na koi  koga i da se videvme sekogas imase nesto so sto se zalazuvav deka ima uste sansi za nasata vrska.vcera doznav deka si fatil zenska.kazete mi kako da go zaboravam i kako ke go gledam vo gradot so druga.

))
))